من شنیدم واسه این بازی باید رم یه گیگ با گرافیک 256 داشته باشی و گرنه بازی اصلا اجرا نمیشه
![]()
من شنیدم واسه این بازی باید رم یه گیگ با گرافیک 256 داشته باشی و گرنه بازی اصلا اجرا نمیشه
![]()
mmk 2007 چرا اینقدر پست تکراری میدی ببین اینجا که چت روووم نیست باید چند روز تحمل کنی تا جوابتو بدن
نوکرت گو گو لی
ارور جالبی هستش . من تاحالا با این جور پیغام هایی مواجه نشدم . ببین DVD مال کدوم شرکت گرفتی ؟ حتما بعد از اون پیغام ها هنگ میکنه نه ؟سلام
لطفا کمک کنید
توی بازی splintercel وقتی میرم توی بازی(هنوز نرفته تو) این ارورر ر. میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همتون باز شدن مدارس و دانشگاه ها را از صمیم قلب تسلیت میگم!!
منم همینطور . ایشلا غم آخرتون باشه !
عزیز من ! حالا رمش رو نمیدونم ولی گرافیکش که 256 هستش .من شنیدم واسه این بازی باید رم یه گیگ با گرافیک 256 داشته باشی و گرنه بازی اصلا اجرا نمیشه
سلاممن شنیدم واسه این بازی باید رم یه گیگ با گرافیک 256 داشته باشی و گرنه بازی اصلا اجرا نمیشه
اخه نمیشه یه بار اومد تو بازی بازی هم روون بود
نه وقتی کنسل میکنم میرهارور جالبی هستش . من تاحالا با این جور پیغام هایی مواجه نشدم . ببین Dvd مال کدوم شرکت گرفتی ؟ حتما بعد از اون پیغام ها هنگ میکنه نه ؟
منم همینطور . ایشلا غم آخرتون باشه !
شرکتش رو نمیدونم
اجرای بازی اسپلینتر سل 4 با رم512
سلام بچه ها همانطور که می دانید بازی اسپلینتر سل 4 برای اجرا به رم1 گیگ احتیاج داره که من تونستم بازی رو با رم 512 بدون هیچ مشکل اجرا کنم که برای اینکار باید مراحل زیر را انجام دهید:
1 پشت صفحه مانيتور عكسي نباشد و در حالت none باشه (صفحه آبي)
2قبل از بازي تسك منيجر رو باز كنيد و اكسپلورر رو ببنديد و همچنين بقيه چيز هاي ازافه بايد توجه داشته باشيد كه حتما اكسپلورر بسته باشه
3 بازي رو از تسك منيجر اجرا كنيد و قبل از اجراي بازي تسك منيجر رو ببنديد.
با انجام این مراحل بازی بدون گیر اجرا می شه ولی load بازی یه مقدار طول می کشه
سلام
شما باید بعد از اینکه کرک رو از طریق دایمون تولز مونت کردی yasu روفعل کنی (با 2 بار کلیک روش باز کن )
بعد بری تو بازی
1000000000 بار این کار رو انجام دادم انگار نه انگار یاسو اول بار یه پیغام yes و no میده . yes رو می زنه هیچ اتفاقی نمی افته no که بزنی میره بیرون.در ضمن دایمون تولزمم v 4.0.6 هستش همون که یاسو می خواد.
سلام
مسخرم نکنین![]()
من بازی Hitman:Silent Assian رو نصب کردم اما با اینکه فایلهای صداش پابرجای صدا نمیده.
شما چیزی یادتون میاد در این مورد؟
من این مشکل رو با یه بازی دیگه داشتم.
ممکمنه خروجی بازی با خروجی ساند کارت از نظر فرکانس یا سمپل ریت فرق کنه.باید تنظیمات صدا رو انقدر تغییر بدی تا صداش در بیاد.(البته اگر مشکل این باشه که گفتم.![]()
وقتی directx9.0b روی سیستمتون نصب باشه directx9.0c نصب نمیشه. برای اینکار باید اول directx9.0c را uninstall کنید. برای اینکار از نرم افزار UDX استفاده کنید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)