نه دوستان عزیز بسته های چند کاربره ایرانسل فقط دوتا داره ۵گیگ و۲۰گیگ اون هم از ابتدا باید همون بسته هارو بخرید البته زیر شاخه ها رو هر وقت بخواید میتونید کم و زیاد کنید
نه دوستان عزیز بسته های چند کاربره ایرانسل فقط دوتا داره ۵گیگ و۲۰گیگ اون هم از ابتدا باید همون بسته هارو بخرید البته زیر شاخه ها رو هر وقت بخواید میتونید کم و زیاد کنید
فکر کنم ساپورت نمی کنه
چرا؟ می خواید شیائومی بخرید؟
اتفاقا حذف این بسته ها دقیقا به خاطر استقبال و استفاده زیاد از این بسته ها بود! تو ایران از هرچی راضی باشی حذف میشه.
از بسته های شبانه هم اگه زیاد استقبال بشه به زودی حذف میشه.
دوست عزیز من هنوز فرصت نکردم برای نصب sxtlte منتها تو فیلم آموزشی که دیدم یه سیم ارث هم به میله نصب میشه ایا شما هم این کار رو کردید یا این سیم مربوط به انواع دیگه میکروتیکه ممنون میشم راهنمایی کنید
چه تک کانکشنی
عزیز مطمئنی این تک کانکشنه. آخه سایت قابلیت multithread
هم داره که چند کانکشنه. البته توی تصویر همون فرانکفورت زده که به نظر تک کانکشنه و مالتی ترد نخورده
من می خواستم فقط تاثیر حالت پلاس روی تک کانکشن رو ببینم .
اون وقت توی این تست رفت روی حالت پلاس؟
ترکوندی
Last edited by ak313; 06-11-2016 at 16:05.
درضمن آدرس ای پی برای ورود به کنسول تنظیمات رو چی باید وارد کرد چون من اصلا کامپیوتر ندارم میخوام به یه روتر وصل کنم واز طریق وایرلس کاراش رو انجام بدم
برای میکروتیک معمولا 192.168.88.1 هست
admin
بدون رمز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ak313; 06-11-2016 at 16:12.
ممنون دوست خوب چه خوب میشد به جای جدلای بی فایده همه مثل این دوست خوبمون راهنمایی میدادن به تازه کارهایی مثل بنده
درمورد اون قضیه سیم ارث نظر شما چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)