تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2559 از 4105 اولاول ... 1559205924592509254925552556255725582559256025612562256325692609265930593559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,581 به 25,590 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من امروز صبح رفتم پلیس + 10 از تو سیستم چک کرد گفت غیبت نداری و اضافه خدمت نمیخوری امارت پاکه پاکه اما حوزه نظام وظیفه استان که رفتم میگه فعلا توی سیستم چیزی ثبت نمیشه اما چون چند ترم سنوات داشتی اضافه خدمت سنواتی هم داری با انگشت یه چیزایی حساب کرد بعدش من از رییس امور محصلین نظام وظیفه هم پرسیدم و حرف کارمندانش رو تایید کرد .حالا من از کجا دقیق میتونم بفهمم اضافه خدمت سنواتی دارم یا نه ؟ سیستم ملاکه یا حرف مسئولان نظام وظیفه ؟(البته حرفشون از روی هوا نبوده یه چیزایی با انگشتشون از روی تاریخ محاسبه کردن و اینو گفتن ) از طرفی سیستم چیزی به اسم غیبت یا اضافه خدمت ثبت نکرده حالا من کدومو ملاک قرار بدم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کلا خدمت تو فصل سرما خیلی سخته مخصوصا اگه آموزشی باشی یا تازه بخوای بیای یگان!
    همین الان که ما در خانه هستیم سربازای زیادی در حال پاسداری هستند!
    راستی این جا کسی هست که پاسدار باشه یا قبلا در یگان پاسدار خدمت کرده باشه؟؟؟؟؟
    یادمه سال 89 تو زمستون یه مدت انقدر هوا سرد شده بود که پست های پاسدارها یک ساعت یک ساعت شده بود.
    البته بهرین حالت پست 3 ساعت 3 ساعت هست چون حداقل آدم یه چیزی از خواب می فهمه و اینکه در شب هم یه بار بیشتر سر پست نمیره
    واقعا تو شب بخوای 2 بار بری سر پست آدم ویرون میشه،ما یه پستایی داشتیم که از یگان تا محل پست یه ربع راه بود،سر پست هم که می رفتی واقعا خوف می کردی از تاریکی و سرما
    مورد داشتیم که نگهبانا از سرما بیهوش می شدن و می بردیم بهداری
    مه که میشد دیگه نیم متر جلوتر هم معلوم نبود

3. 3 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

کلا خدمت تو فصل سرما خیلی سخته مخصوصا اگه آموزشی باشی یا تازه بخوای بیای یگان!
    همین الان که ما در خانه هستیم سربازای زیادی در حال پاسداری هستند!
    راستی این جا کسی هست که پاسدار باشه یا قبلا در یگان پاسدار خدمت کرده باشه؟؟؟؟؟
    یادمه سال 89 تو زمستون یه مدت انقدر هوا سرد شده بود که پست های پاسدارها یک ساعت یک ساعت شده بود.
    البته بهرین حالت پست 3 ساعت 3 ساعت هست چون حداقل آدم یه چیزی از خواب می فهمه و اینکه در شب هم یه بار بیشتر سر پست نمیره
    واقعا تو شب بخوای 2 بار بری سر پست آدم ویرون میشه،ما یه پستایی داشتیم که از یگان تا محل پست یه ربع راه بود،سر پست هم که می رفتی واقعا خوف می کردی از تاریکی و سرما
    مورد داشتیم که نگهبانا از سرما بیهوش می شدن و می بردیم بهداری
    مه که میشد دیگه نیم متر جلوتر هم معلوم نبود
    داداش داری میترسونی ها ... اعزام زمستان اصلا مزایایی دیگه ای نداره ؟ مثلا رژه کمتر ؟ عرق سوزی کمتر ؟ و ..

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

همیشه وقتی قبول میشید همون اول نظام وظیفه یه نامه میده به دانشگاه که آقای فلانی معافیتش مثلآ 5 یا 6 ساله .... باید ببینید تو اون نامه چی نوشته همون ملاکه . نامه هم دست دانشگاه هست که معمولش اینه که درس شما که تموم شد یه کپی ازش میدن دستت ... بنابراین میتونید از مسئول نظام وظیفه دانشگاهتون سوال کنید که چند سال معافیت زده شده . از +10 هم میتونید بپرسید که یه وقت غیبت نخورده باشین .
    حالا اون موقع انجام نشد. البته فقط من اینطوری نــبودم !
    یک کپی از نامه رو خودم دارم. این نامه مربوط به اسفند 91 هست.
    نوشته از مهر 87 حداکثر مدت تحصیل 5 سال می باشد. در حالیکه از مهر 87 تا حالا 6 سال و نیم گذشته

اگه یادتون باشه یه قانونی بود که تصویب کردن؛ همون قانونی که خیلی از کسر خدمت ها رو لغو کرد و معافیت تحصیلی رو هم کاهش داد.
    بعدش من از مسئول نظام وظیفه دانشگاهمون پرسیدم معافیت ورودی 87 چند ساله؟ 6 یا 5 ؛ چندین بار هم تأکید کردم که مطمئنید یا نه!
    گفت 6 سال.

من امروز صبح رفتم پلیس + 10 از تو سیستم چک کرد گفت غیبت نداری و اضافه خدمت نمیخوری امارت پاکه پاکه اما حوزه نظام وظیفه استان که رفتم میگه فعلا توی سیستم چیزی ثبت نمیشه اما چون چند ترم سنوات داشتی اضافه خدمت سنواتی هم داری با انگشت یه چیزایی حساب کرد بعدش من از رییس امور محصلین نظام وظیفه هم پرسیدم و حرف کارمندانش رو تایید کرد .حالا من از کجا دقیق میتونم بفهمم اضافه خدمت سنواتی دارم یا نه ؟ سیستم ملاکه یا حرف مسئولان نظام وظیفه ؟(البته حرفشون از روی هوا نبوده یه چیزایی با انگشتشون از روی تاریخ محاسبه کردن و اینو گفتن ) از طرفی سیستم چیزی به اسم غیبت یا اضافه خدمت ثبت نکرده حالا من کدومو ملاک قرار بدم ؟
    داداش اگه درست یادم باشه، شما 3 ترم اضافه بر سنوات مجاز درس خوندی؛ که البته 1 سالش رو از نظام وظیفه مجوز گرفتی
    می مونه 1 ترم؛ درست میگم؟
    ازشون نپرسیدی اضافه خدمتی که میگن بابت چند ترم اضافه تحصیل هست؟! 3 ترم یا فقط 1 ترم

داداش داری میترسونی ها ... اعزام زمستان اصلا مزایایی دیگه ای نداره ؟ مثلا رژه کمتر ؟ عرق سوزی کمتر ؟ و ..
    - نمیخوام بترسونمت، یکی از مربی های ما تعریف میکرد تو پادگان یه سرباز بعد از تحویل پستش از ترس تاریکی خودکشی کرده
    حالا هیچ خبری هم نبوده ها، فقط از تاریکی ترسیده.
    - تعویض پست هم که 1 ساعت به 1 ساعته، دلیلش همون سرمای شدید هست؛ اگه قرار بود سر پست سرباز جنازه بشه که دیگه نیازی به خدمت سربازی نبود. یه مترسک میذاشتن خلاص!
    - همونطور که بچه ها گفتن اعزام اسفند احتمال مرخصی رو زیاد میکنه!

6. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

س
    درخواست کفالت من رد شد، برادرمو گذاشته بودن کمیسیون
    حالا من اعتراض بزنم شورای عالی فایده داره؟ یا حین خدمت دوباره درخواست کفالت بدم؟ یا برا خودم درخواست معافیت پزشکی بدم ک چن جام مورد داره
    با ارشد میتونستمم امریه بگیرما،گفنم معاف میشم
    ازین ورم میترسم این روند طول بکشه،24 ماه خدمت کنم
    6 ماه الاف شدیم اخرشم هیچی،خیلی خیلی سخت میگیرن
    چرا همه پستمو ایگنور میکنن!

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نترس رفیق..این همه آدم زمستون میرن قرار نیستن که همه بر فنا برن مزیتاشو خب هنوز نمیدونم اما اینو میدونم که دی خیلی سخته و باید طاقت آورد...از مرگ و مردن هراسی نیس...طاقت میاریم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه یه مقدار راجع به نوع خدمت در راهور و پلیس راه یا سایر ارگانهای ناجا توضیح بدین
    هرروز فول تایم باید سر 4راه جریمه کنی یا 24/24 یا 24/12 اینجوری هستش؟؟مرخصی هم داره؟ خیلی ذهنمنو مشغول کرده
    مگه انسان عادی میتونه 19ماه هرروز یه بند سر پا وایسته آخه؟؟
    نمیشه که در مورد همه ناجا توضیح داد، دوما انتخاب هم با شما نیست اگه پارتی خوبی نداشته باشین، باز هر کدوم را خواستین بگین توضیح بدم.

ولی اگه قرار باشه یه توضیح مختصری در مورد راهور و... داد، راهور بله همونطور که اشاره کردین معمولا پست هست از صبح تا ظهر و ظهر تا شب، معمولا 1.5 روز خدمت و نیم روز استراحت هست، اگه شهر خودتون باشین که ناهار و... میرین خونه ولی اگه جای دیگه باشین میرین خوابگاه، باید فقط سرپا موند و.... که واقعا اذیت میکنه، دوست من بعد چندین ماه در تهران دیسک کمر گرفت.

در عوض در شهر خدمت میکنید و موبایل و... در دسترسه.

پلیس راه خدمتش سخت هست و من تجربه ای که در پلیس راه آ.شرقی داشتم می تونم بگم مزخرف ترین یگان پلیس راه بود.

شما در ناجا دیزلی خدمت میکنید کار خاصی نمیکنید که 24/24 خدمت کنید و... مگر اینکه یه جای خاص مسئولیت خاص داشته باشین که اونم نمونه هاش کمتر دیده میشه.

البته هموطنرو که اشاره کردم مونده به شرایط من خودم تو یگان اصلی که بودم 24 ساعت خدمت بودم و 48 ساعت استراحت ولی مسئولیتم خیلی سنگین بود در عوض.

هیییی یعنی ما نمیتونیم هیچ کاری برا خودمون بکنیم؟هیچ شرایط ویژه ای هم ندارم
    منظور شما از شرایط چیه؟!

10. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

اینطور که میگن ارشدهارو میندازن راهور یا پلیس راه اگه ممکنه بیشتر راجع به این دوتا بگید
    بعدش به فرض که من پارتی داشته باشم کدوم قسمت خدمت راحتتری میکنه توی ناجا؟

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منظور شما از شرایط چیه؟!
    نه پدرم جز نیرو مسلح بوده
    نه پارتی دارم
    نه بسیجی فعالم
    نه هیج چیز دیگه

منم وفقط خدا

این دوره کد دیگه چه کوفتیه؟ من لیسانس الکترونیکم.دوره کد دارم؟ میشه انصراق داد و مستقیم رفت سر یگان

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه پدرم جز نیرو مسلح بوده
    نه پارتی دارم
    نه بسیجی فعالم
    نه هیج چیز دیگه

منم وفقط خدا

این دوره کد دیگه چه کوفتیه؟ من لیسانس الکترونیکم.دوره کد دارم؟ میشه انصراق داد و مستقیم رفت سر یگان
    آره دیگه ، دقیقا مثل من هستی . نمیدونی چه حسی داشت وقتی دوستام به خاطر کسری بسیج ( اونم جعلی!) ، عید تشریف بردن پیش خانواده و من تا آخر شهریور توی گرمای خوزستان نگهبانی می دادم و خرحمالی می کردم ( 6 ماه توی خدمت یعنی یه عمر!). . . .
    باید چشماتو ببندی و فقط به کارت پایان خدمت فکر کنی . فنی مهندسی ها اکثرا کد می خورند . رشته شما هم شانسی هست . بعضی کد میخورند و بعضی نمیخورند !
    ضمنا دوره کد یعنی اینکه شما باید دوره خاصی (مثلا توپخانه یا تانک و . . . .) ببینی بعدش تشریف ببری به یگان رزمی و هیچ چیز توی خدمت دلبخواهی نیست . پس فقط چشماتو ببند و شر خدمت لعنتی رو از سرت کم کن .
    موفق باشی .
    Last edited by PLAΨMID; 16-11-2014 at 03:02.

14. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •