تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2559 از 4428 اولاول ... 1559205924592509254925552556255725582559256025612562256325692609265930593559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,581 به 25,590 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راست میگی این نامردا..... سرعت منو از 2 شب تا الان کردن 30 کیلوبایت
    فکر کنم هر کی تو این تاپیک از پارس آنلاین صحبت کنه با ثبت شدن ip ش سرعتشو کم میکنن (بعضیها این جا جاسوس دو جانبه هستن)
    من که اصلا با پارس وب گردی نمیکنم ، ( رایتل - مخابرات - مبین نت - ایرانسل ) از اینا استفاده میکنم برای وب گردی

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من که اصلا با پارس وب گردی نمیکنم ، ( رایتل - مخابرات - مبین نت - ایرانسل ) از اینا استفاده میکنم برای وب گردی
    دیر و زود داره سوخت و سوز نداره....شما هم محدود میشی

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دیر و زود داره سوخت و سوز نداره....شما هم محدود میشی
    عیب نداره محدود کنن منو از دست میدن

تا حالا هر شرکتی بودم فقط ۱ شب منو محدود کردن فرداش درخواست تخلیه خط دادم به ۱ هفته هم نرسیده روی شرکت جدیدی اینترنت گرفتم ، حتی ۱ روز هم با محدودیت سرعت تحمل نمیکنم چون هیچ فایده ای برام نداره

4. 3 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان منم میخوام بیام سمت پارس آنلاین چون مخابرات منطقمون نامحدود رو برداشته،

حالا به نظر شما 2 مگ حجمی بگیرم یا نامحدود 128؟؟

حجمی سرعتش تضمینی هست محدود نشه تو ساعتهای رایگان؟؟ به نظر من از این دزدای کثیف واقعا هیچ چیزی بعید نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تا حالا هر شرکتی بودم فقط ۱ شب منو محدود کردن فرداش درخواست تخلیه خط دادم به ۱ هفته هم نرسیده روی شرکت جدیدی اینترنت گرفتم ، حتی ۱ روز هم با محدودیت سرعت تحمل نمیکنم چون هیچ فایده ای برام نداره
    دمت گرم...

7. این کاربر از Lord of english بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز همچین محدودت میکنن که بیا و ببین.

9. این کاربر از Lord of english بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان منم میخوام بیام سمت پارس آنلاین چون مخابرات منطقمون نامحدود رو برداشته،حالا به نظر شما 2 مگ حجمی بگیرم یا نامحدود 128؟؟حجمی سرعتش تضمینی هست محدود نشه تو ساعتهای رایگان؟؟ به نظر من از این دزدای کثیف واقعا هیچ چیزی بعید نیست
    چون از قرارداد مصرف منصفانه استفاده میکنن سرویس های نامحدودشون هم در واقع محدود هست. الان دقیق یادم نیست ولی به گمونم 128 نامحدود، تا حدود 20 گیگ میزاره راحت با سرعت بسیار بالا دانلود کنی، ولی بعدش سرعتت محدود میشه به 16 کیلوبایت بر ثانیه. البته پارس تمام این اطلاعات رو روی سایتش به صورت کاملا شفاف درج کرده. حتما یه نگاهی به این قراردادهای منصفانه و محدودیتشون بنداز. نهایتا اگه خواستی نامحدود هم بگیری به هیچ وجه کمتر از 256 نگیر (چون 128 بعد از اتمام حجم قرارداد مصرف منصفانه ت خیلی محدود میشه و ممکنه اعصابت خورد بشه! ولی 256 اقلا برا وبگردی مشکلی پیدا نمیکنی) ولی من شخصا همون 2مگ حجمی رو به شدت بیشتر توصیه میکنم. روزانه ش که همیشه عالیه سرعت (من 512 دارم مدتیه که روی 4 مگ بستن به گمونم روزا رو - که طبیعتا به نفع هر دو طرف قرارداده) اینرنت رایگان شبانه پارس اکثر مواقع بی نظیر و عالیه. با اینترنت 2 مگ اگه تهران باشی که اینترنت رایگان شبی 5 گیگ رو شاخشه، شهرستانم شبی دست کم 2.5 گیگ باید بتونی دانلود کنی (که طی یک ماه جمعا فوق العاده بیشتر از اون حجمی هست که سرویس نامحدود بهت میده، حدود 3 برابر بیشتره).

11. این کاربر از aliworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه دوست عزیز همچین محدودت میکنن که بیا و ببین.
    میگم که خیالی نیست اگه محدود کن همون صبحش درخواست تخلیه ، تا فرداش هم به یه جا دیگه سفارش دادم تا اونا بررسی کنن اینا هم خط رو خالی کردن و اونا سریع رانژ میکنن ، مثلا موقعی که اومدم پارس آنلاین ، قبلش شهراد بودم روز ۸۰۰ سرعت دانلود میداد بهم ، شب میشد ۹۰ !! دقیقا ۱ روز از سفارشم میگذشت که شبش دیدم اینجوریه فرداش درخواست تخلیه دادم ( البته از صبح تا ظهرش کل حجمم رو دانلود کردم که کاملا 0 بهشون تحویل بدم !!) که یعنی کلا ۲ روز از سرویسشون استفاده کردم ! همزمان هم با پارس آنلاین صحبت کردم و ۲ روز بعد پیک اومد مدارک گرفت ، اونا هم تخلیه کردن و روز چهارم پارس آن لاین وصل شد !! به همین راحتی

اصلا هم برام مهم نیست چه شرکتی باشه فقط کافیه ببینم محدود کرده ، امکان نداره ۱ روز هم باهاش سر کنم و میرم یه جا دیگه ...

13. 5 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میگم که خیالی نیست اگه محدود کن همون صبحش درخواست تخلیه ، تا فرداش هم به یه جا دیگه سفارش دادم تا اونا بررسی کنن اینا هم خط رو خالی کردن و اونا سریع رانژ میکنن ، مثلا موقعی که اومدم پارس آنلاین ، قبلش شهراد بودم روز ۸۰۰ سرعت دانلود میداد بهم ، شب میشد ۹۰ !! دقیقا ۱ روز از سفارشم میگذشت که شبش دیدم اینجوریه فرداش درخواست تخلیه دادم ( البته از صبح تا ظهرش کل حجمم رو دانلود کردم که کاملا 0 بهشون تحویل بدم !!) که یعنی کلا ۲ روز از سرویسشون استفاده کردم ! همزمان هم با پارس آنلاین صحبت کردم و ۲ روز بعد پیک اومد مدارک گرفت ، اونا هم تخلیه کردن و روز چهارم پارس آن لاین وصل شد !! به همین راحتی

اصلا هم برام مهم نیست چه شرکتی باشه فقط کافیه ببینم محدود کرده ، امکان نداره ۱ روز هم باهاش سر کنم و میرم یه جا دیگه ...
    اگه من درخواست بدم مابقی حجمم چی میشه؟پولمو پس میدن یا کلا پریده؟
    Last edited by Lord of english; 26-10-2013 at 05:20.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه من درخواست بدم مابقی حجمم چی میشه؟پولمو پس میدن یا کلا پریده؟
    اگه منظورت درخواست تخلیه هست ، نه دیگه چه پولی ، همین که دارن یه مشترکشون رو از دست میدن براشون ضرر هست دیگه انتظار نداری که بیان پول حجم باقیمونده رو هم بدن !!
    فقط تنها کاری که میتونی که کل حجمت رو قبل تخلیه دانلود کنی که چیزی نزاری بمونه براشون

16. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •