تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2559 از 3745 اولاول ... 1559205924592509254925552556255725582559256025612562256325692609265930593559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,581 به 25,590 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

آشنایی تو صدا سیما دارم، سرعت اونا T1 و محدودیت فیلتر ندارند

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

2. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان دو تا سوال دارم:

غیر از کاربران خانگی و سازمان های اداری یک سری نهاد و سازمان مهم در کشور نظیر صداوسیما وجود دارن که عملا بخاطر ماهیت کاری که دارن شدیدا به فضای نت وابستن یعنی در واقع در این جور جاها هم سرعت استریم مهمه و سرعت اپلود بسیار اهمیت داره،اولین سوال اینطور هست که اینترنت این سازمان ها رو چه شرکتی تامین میکنه؟
    قاعدتا هر کدوم از شرکت ها که باشن این موضوع رو تو بوغ و کرنا میکنن و بعنوان ابزار تبلیغاتی ازش بهره میبرن ولی عملا چنین چیزی رو شاهد نیستیم.
    سوال دوم هم این هست که چون چن وقت پیش تو یک بخش خبری گزارشی پخش شد که اینترنت صدا و سیما هم از قاعده فیلترینگ مستثنی نیست ،پس با این حساب تو صدا و سیما برای دسترسی مثلا به بی بی سی از قندشکن استفاده میکنن؟
    صدا و سیما خودش مستقیم از زیرساخت میگیره و نیازی به این شرکت ها نداره
    خود زیرساخت vpn قانونی داره که در اختیار بانک ها و این جور نهاد ها قرار میده

4. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshidnaji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

طرح سرعت نامحدود درون شبکه فقط برای سرویسای حجمی هست.
    حق با شماست

ولی چرا تو سایتشون این رو ننوشتن ؟

من به هوای این قانون رفتم نامحدود حریدم

چون تو سایت اشاره ای به حجمی و غیر حجمی نکرده بودند

عجب بدبختی داریم ما 3 هفته مونده تموم بشه ....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

زنگ بزن بگو سرعت نامحدود چندان افتضاحه میخواهی حجمیش کنی. پشت تلفن انجام میدن، 5 دقیقه طول میکشه
    نامحدود فقط به درد بابابزرگ میخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای آسیاتک چگونه امکانپذیر می شود

تاریخ خبر : ۱۳۹۴/۰۸/۲۷ --- کد خبر ۳۴۵
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    "حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای آسیاتک " خدمت جدیدی است که براساس آن کاربران سرویس های حجمی +ADSL2 آسیاتک در ارتباط با یکدیگر و محتواهای میزبانی شده در دیتاسنتر آسیاتک، محدودیت سرعتی نخواهند داشت و با بیشترین سرعت ممکن تبادل اطلاعات خواهند نمود.
    به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، براساس طرح مذکور که از اول خرداد ماه آغاز شد، از آنجا که کلیه مشترکین از طریق ip برای شرکت قابل شناسایی می باشند، محدودیت سرعت برای ipهای مشترکان اسیاتک به یکدیگر حذف گردیده و هر ارتباطی به صورت peer to peer) p2p) و یا به سمت محتواهای موجود در Data senter آسیاتک هیچگونه محدودیت سرعتی اعمال نخواهد شد که از مزایای آن می توان به موارد ذیل اشاره کرد.
    - مشترکین آسیاتک از محتوای آسیاتک با حداکثر سرعت (تا مقداری خط فیزیکی قابلیت انتقال داشته باشد) استفاده خواهند نمود.
    - پروتکل های P2P مانند Torrent و ابزارهای دیگر که به صورت مستقیم بین کاربران آسیاتک قابلیت استفاده دارد.
    شایان ذکر است در استفاده از برخی برنامه های Social Media چنانچه به صورت p2p باشند مشمول طرح استفاده خواهد شد ولی چون از نوع کارکرد آن ها و نحوه توسعه نرم افزارها اطلاعات عمومی در اختیار نیست، نمی توان اعلام کرد که حتما P2P رفتار می نمایند.
    همچنین حذف محدودیت سرعت مختص به ساعات غیر رایگان بوده و عملا در ساعات رایگان اعمال نمی گردد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

لطفا یکیتون جواب بده لازم دارم همین الان
    دوستان سلام با اینترنت dial-up و مودم چجوری میشه وصل شد؟[emoji51] [emoji51]
    TP-LINK W8951فکر کنم[emoji45]

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای آسیاتک چگونه امکانپذیر می شود

تاریخ خبر : ۱۳۹۴/۰۸/۲۷ --- کد خبر ۳۴۵
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    "حذف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای آسیاتک " خدمت جدیدی است که براساس آن کاربران سرویس های حجمی +ADSL2 آسیاتک در ارتباط با یکدیگر و محتواهای میزبانی شده در دیتاسنتر آسیاتک، محدودیت سرعتی نخواهند داشت و با بیشترین سرعت ممکن تبادل اطلاعات خواهند نمود.
    به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، براساس طرح مذکور که از اول خرداد ماه آغاز شد، از آنجا که کلیه مشترکین از طریق ip برای شرکت قابل شناسایی می باشند، محدودیت سرعت برای ipهای مشترکان اسیاتک به یکدیگر حذف گردیده و هر ارتباطی به صورت peer to peer) p2p) و یا به سمت محتواهای موجود در Data senter آسیاتک هیچگونه محدودیت سرعتی اعمال نخواهد شد که از مزایای آن می توان به موارد ذیل اشاره کرد.
    - مشترکین آسیاتک از محتوای آسیاتک با حداکثر سرعت (تا مقداری خط فیزیکی قابلیت انتقال داشته باشد) استفاده خواهند نمود.
    - پروتکل های P2P مانند Torrent و ابزارهای دیگر که به صورت مستقیم بین کاربران آسیاتک قابلیت استفاده دارد.
    شایان ذکر است در استفاده از برخی برنامه های Social Media چنانچه به صورت p2p باشند مشمول طرح استفاده خواهد شد ولی چون از نوع کارکرد آن ها و نحوه توسعه نرم افزارها اطلاعات عمومی در اختیار نیست، نمی توان اعلام کرد که حتما P2P رفتار می نمایند.
    همچنین حذف محدودیت سرعت مختص به ساعات غیر رایگان بوده و عملا در ساعات رایگان اعمال نمی گردد.
    -خب خیال خودشونو با این جمله راحت کردن : **همچنین حذف محدودیت سرعت مختص به ساعات غیر رایگان بوده و عملا در ساعات رایگان اعمال نمی گردد.**
    -*data Senter* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( اشتباه از سوی خود آسیاتک، نه این دوستمون )
    -به جای طرح حذف محدودیت سرعت از سرورهای خودشون ( که جزء واجبات یه شرکته ) ، باید طرح مثلا 20-30 حجم رایگان در استفاده از دیتاسنترهای آسیاتک رو بذارن ، هر چند که این طرح هم ( حجم رایگان ) جزء امتیازات شرکت محسوب نمیشه !!

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام با اینترنت dial-up و مودم چجوری میشه وصل شد؟[emoji51] [emoji51]
    TP-LINK W8951فکر کنم[emoji45]

خب دوست من ، dial-up که مودم نمیخواد!!! شما یه سیم سوکت دار بردار و یه طرفشو بزن به تلفن و یه طرف دیگشم بزن به pc یا لپ تاپت و بعد برو یه کانکشن بساز و وصل شو!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kraiof3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خب دوست من ، dial-up که مودم نمیخواد!!! شما یه سیم سوکت دار بردار و یه طرفشو بزن به تلفن و یه طرف دیگشم بزن به pc یا لپ تاپت و بعد برو یه کانکشن بساز و وصل شو!
    عزیزم با گوشی هم میخوام استفاده کنم

داره خودمونی میشه sirerfankarimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من چطوری میتونم پنل از شرکت آسیاتک بگیرم و اینترنت بفروشم ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •