تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2558 از 4105 اولاول ... 1558205824582508254825542555255625572558255925602561256225682608265830583558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,571 به 25,580 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

یه چیزی به ذهنم رسید که من رو درگیر کرده
    در حال حاضر دانشجو هستم؛ چند ترم قبل متوجه شدم دانشگاه کار معافیت تحصیلی من رو انجام نداده برای همین از دانشگاه نامه بردم برای نظام وظیفه استان و مشکل حل شد؛ البته ظاهراً
    چون روی برگه ای که بهم دادن نوشته بود 5 سال معافیت تحصیلی، در حالی که معافیت برای ما که ورودی 87 هستیم 6 ساله بود
    منم 6 سال رو رد کردم، 1 ترم هم روش!
    میخوام ببینم وضعیتم چیه؟ الان در سیستم نظام وظیفه من غایب هستم یا نه
    الان نمیدونم چکار کنم، برم نظام وظیفه وضعیتم رو چک کنم یا پلیس+10 این کار رو انجام میده؟

کلاً همیشه یه جای کار میـلنگه؛ نمیدونم فقط من اینطوریم یا بقیه هم مثل من هستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

س
    درخواست کفالت من رد شد، برادرمو گذاشته بودن کمیسیون
    حالا من اعتراض بزنم شورای عالی فایده داره؟ یا حین خدمت دوباره درخواست کفالت بدم؟ یا برا خودم درخواست معافیت پزشکی بدم ک چن جام مورد داره
    با ارشد میتونستمم امریه بگیرما،گفنم معاف میشم
    ازین ورم میترسم این روند طول بکشه،24 ماه خدمت کنم
    6 ماه الاف شدیم اخرشم هیچی،خیلی خیلی سخت میگیرن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

منم پرندکم، واقعا خیلی زود میگذره اما سختی ها زیاده ولی غیر قابل تحمل نیست. بستگی هم به خود آدم داره خیلی نباید سخت بگیره وگرنه هیچی!

من دارم تصور می کنم اونایی رو که وسط زمستون باید 2 تا 4 صبح نگهبانی باجه تلفن رو بدن تو اون سرما و سوز
    سلام میشه بگید خیلی نباید سخت بگیره یعنی چی ؟ ؟؟؟؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه یه مقدار راجع به نوع خدمت در راهور و پلیس راه یا سایر ارگانهای ناجا توضیح بدین
    هرروز فول تایم باید سر 4راه جریمه کنی یا 24/24 یا 24/12 اینجوری هستش؟؟مرخصی هم داره؟ خیلی ذهنمنو مشغول کرده
    مگه انسان عادی میتونه 19ماه هرروز یه بند سر پا وایسته آخه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان، من اعزام مجدد هستم، قبلا سه ماه و نيم تو نيروي انتظامي خدمت كردم. آموزشيم هم مركز آموزش وليعصر تبريز بود، الان تو دفترچه قسمت 5 كه مربوط به سوابق خدمتيه، موارد رو به صورت زير بنويسم درسته؟
    --- نام دقيق يگان خدمتي : نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران
    --- واحد به كار گيرنده : ناجا
    --- علت ترخيص : قبولي در دانشگاه
    --- تاريخ ترخيص از خدمت : اين مورد رو همون تاريخ روزي كه تسويه حساب كردم بايد بنويسم؟ تاريخ تسويه حساب من 17 مهر ماه بود.

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ارتش پذیرش نداره، پذیرش مختص سپاه هست که باید حداقل دو ماه قبل تاریخ اعزام اقدام کرد و اگه تازه شرایط مساعد باشه و... پذیرش کنن.
    .
    هیییی یعنی ما نمیتونیم هیچ کاری برا خودمون بکنیم؟هیچ شرایط ویژه ای هم ندارم

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام میشه بگید خیلی نباید سخت بگیره یعنی چی ؟ ؟؟؟؟!!!

منظورش احتمالا اینه که از لحاظ روحی روانی آمادگی داشته باشه و دربرابر مشکلات کم نیاره!

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام

من و برادرم با هم میخوایم بریم خدمت

سوالم اینکه چقدر احتمال دارد که با هم یکجا بیوفتیم برای خدمت ؟ اصلا میشه روش حساب کرد که با هم یکجا بیوفتیم ؟
    برادر تو نظام روی هیچیش حساب نکن بخدا اسمش نظامه ولی در اصل عکسشه!!

نمونش مارو واس عیده قربان 5 روزمرخصی دادن بردن در دژبانی 600 تا سربازو همه خوشحالوشادبا ساکهای بسته شده و

خونواده های منتظر تو چندثانیه سرگرده اومده میگه ماشینا رفتن واس ارتشیا ما ماشین نداریم مرخصیمون مالیده شدبه همین سادگی

تاپایان اموزشی هم مرخصی ندادن بهمون ازاین نمونه ها زیادن نمونه ش دوهفته اخروپدرمو مارو واس ازمونهای متفاوت درآوردن

بعددوهفته اومدن میگن آزمونی وجود نداره نمی گیریم ازتون...حرفم اینکه شما دوسال باید برده دولت باشی همین

اون احتمالم اصن بهش درصد نده پست کن وقتی اومد میفهمی فبلش هم هرکی بهت وعده میده خیالیه مگربابات سردارباشه

9. این کاربر از AshkeMahtab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

وسایل مورد نیاز برای آموزشی چی هست؟

چندتامورد مهمو فقطمیگم

چیزایی با خودت نبر :

لباس شخصی اصلن نبر فقط چون الان هوا سرده یه دونه ژاکت ببر

مسواک - خمیردندون - شامپو - حوله - قند - ظرف غذاخوری - (البته اینارو تو پادگان ما دادن بهمون نمیدونم همه پادگانا میدن این لوازمو؟؟)

چیزایی که با خودت حتما ببر :

اسپری بدن یا عطرحتما حتما ببر حتما - نخ سوزن - قفل و کلید دوتا ببر - کشمش بادوم یا پسته و تخمه حتما ببر -

کتاب حتما ببر - قیچی کوچیک - ناخن گیر - انواع کرم مرطوب کننده و بیشترازهمه نرم کننده ببر و دارو های

مورداستفاده مثه سرماخوردگی کپسول شربت سرفه و چسب زخم و باقی چیزام همونای صفه اول نوشته

داداش فقط یه نصیحت تو اموزشی چون جمعیت زیاده تو دید نباش اصلن سرتوبندازپایین خدمتو بکن تابگذره

دعوا اصلن نکن که باز روزی اخری موقع ترخصی نگهت دارن من خودم بیرون خرم خیلی میرفت اما اونجا زیاد خودمو

با ادمای جاهل نمی گرفتم تا بگذره که گذشتم خیلیام که اونجا واس خودشون گنده میومدن روز اخری نگهشون داشتن 3 نفر

از گروهان خودمون
    Last edited by AshkeMahtab; 15-11-2014 at 20:03.

11. 2 کاربر از AshkeMahtab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه چیزی به ذهنم رسید که من رو درگیر کرده
    در حال حاضر دانشجو هستم؛ چند ترم قبل متوجه شدم دانشگاه کار معافیت تحصیلی من رو انجام نداده برای همین از دانشگاه نامه بردم برای نظام وظیفه استان و مشکل حل شد؛ البته ظاهراً
    چون روی برگه ای که بهم دادن نوشته بود 5 سال معافیت تحصیلی، در حالی که معافیت برای ما که ورودی 87 هستیم 6 ساله بود
    منم 6 سال رو رد کردم، 1 ترم هم روش!
    میخوام ببینم وضعیتم چیه؟ الان در سیستم نظام وظیفه من غایب هستم یا نه
    الان نمیدونم چکار کنم، برم نظام وظیفه وضعیتم رو چک کنم یا پلیس+10 این کار رو انجام میده؟

کلاً همیشه یه جای کار میـلنگه؛ نمیدونم فقط من اینطوریم یا بقیه هم مثل من هستن
    همیشه وقتی قبول میشید همون اول نظام وظیفه یه نامه میده به دانشگاه که آقای فلانی معافیتش مثلآ 5 یا 6 ساله .... باید ببینید تو اون نامه چی نوشته همون ملاکه . نامه هم دست دانشگاه هست که معمولش اینه که درس شما که تموم شد یه کپی ازش میدن دستت ... بنابراین میتونید از مسئول نظام وظیفه دانشگاهتون سوال کنید که چند سال معافیت زده شده . از +10 هم میتونید بپرسید که یه وقت غیبت نخورده باشین .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •