تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2558 از 3195 اولاول ... 155820582458250825482554255525562557255825592560256125622568260826583058 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,571 به 25,580 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه flasher_for_nokia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

هیچی حالا ماجرا را فهمیدم . منظورم این بود که اگه ال تی 2 را بندازیم -- از بین میره ؟ که الان فهمیدم که اصلا این داره -- میکنه .
    اگر کنسول رو آپدیت نکنین مشکلی با lt قدیمی هم نخواهید داشت

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

1-چه جوری میشه بفهمم که lt+ من چنده ؟ و ورژن داشبوردم چنده؟
    2-اگه -- 0225 اومد و من دادم تا --ش کنن بعد برای یه بازی باید داشبورد را آپدیت میکردم ، اگه آپدیت کردم --ش از بین میره ؟
    3-جریان این LT+ ها چیه ؟ به چه دردی میخورند ؟ اگه جدیدشا بندازیم -- از بین میره ؟ کلا چیه ؟
    1-الان کنسول شما ال تی نداره...
    2-وقتی مایکرو توی این داشبورد آخری ، فرمویر درایو رو به حالت اوریجینال تغییر داد ، یعنی اینکه توی آپدیت های بعدی هم شاید چنین کاری بکنه...
    3-ال تی در حقیقت نرم افزاره درایوه... درایو یه نرم افزاری داره تا اون چیزی که از روی سی دی میخونه رو به صورت اطلاعات در بیاره ، بفرسته به سیستم پردازش و... . در حالت عادی نرم افزار درایو ، طوری تنظیم شده که دیسکای اصل رو بخونه و کپی ها رو رد کنه... ولی ال تی که میریزن ، همه ی دیسکا رو میخونه...

3. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان من امروز برای اولین بار اومدم وصل بشم لایو برای برگردوندن پروفایلم که پیغام آبدیت داد من noزدم چون میگن okکنی کنسول خام میشه حالامن که پروفایلم پاک شده چجوری برگردونم

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام دوستان من امروز برای اولین بار اومدم وصل بشم لایو برای برگردوندن پروفایلم که پیغام آبدیت داد من noزدم چون میگن okکنی کنسول خام میشه حالامن که پروفایلم پاک شده چجوری برگردونم
    مطمئنی پاک شده ؟ شاید Sign Out شده .

پروفشنال wrongring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آریا

پيش فرض

من ایکس باکسم رو وقتی لایو رفتم آپدیت کردم الان فک کنتم از حالت کپی خور خارج شده ؟ هیچ کدوم از باتزی ها رو جواب نمیده ؟ چیکار کنم ؟ آیا راهی هست به آپدیت قدیمی برگشت یا حداقل اونو دوباره کپی خور کرد؟

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مطمئنی پاک شده ؟ شاید Sign Out شده .
    نه داداش مطمئنم پاک شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

اگه آپدیت کردیم و -- از بین رفت باید بدیم دوباره --ش کنه یا باید وایسیم تا +LT بیاد ؟ ( اگه گزینه یک باشه بدبختیم چون اگه -- 0225 بیاد چون سخت افزاریه و حدود 100 تومن هم پولشه هم باید سخت افزاره را بریزیم دور هم باید 100 تومن بدیم البته فکر کنم این گزینه نباشه )

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها نیم ساعت پیش تو فیس بوک این خبر اومد
    Connect to more games, entertainment and fun during the Xbox LIVE Gold weekend. Try online multiplayer, video Kinect, Hulu Plus, Netflix, Facebook, ESPN, Last.fm, and Zune Pass for FREE from July 2th 12am PST through July 4th 11:59pm PST!

اگه کسی به XBL دسترسی داره ببینه جدیه خبر؟من الان نمیتونم کانکت شم!الان 15 دقیقه از 2 جولای گذشته اگه این خبر واسه همه کشور ها باشه 2 روز مرخصی بگیرین و عشق و حال!!!!!
    بنظر نمیاد خبر Fake باشه!!
    نتیجه روبه لطفا ً بگین برم تو کار مرخصیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

بچه ها نیم ساعت پیش تو فیس بوک این خبر اومد
    Connect to more games, entertainment and fun during the Xbox LIVE Gold weekend. Try online multiplayer, video Kinect, Hulu Plus, Netflix, Facebook, ESPN, Last.fm, and Zune Pass for FREE from July 2th 12am PST through July 4th 11:59pm PST!

اگه کسی به XBL دسترسی داره ببینه جدیه خبر؟من الان نمیتونم کانکت شم!الان 15 دقیقه از 2 جولای گذشته اگه این خبر واسه همه کشور ها باشه 2 روز مرخصی بگیرین و عشق و حال!!!!!
    بنظر نمیاد خبر Fake باشه!!
    نتیجه روبه لطفا ً بگین برم تو کار مرخصیه
    آقا میشه معنیش کنین ! ببخشیدا من یه چیزایی فهمیدم ولی کامل نه .

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در آخر هفته ی طلایی ایکس باکس لایو(00:00 دوم جولای لغایت پایان چهارم جولای بمدت 2 روز) بصورت رایگان از بازی ها و سرگرمی ها ی محیط لایو استفاده کنید.(حالا هر کی به فراخور مورد استفادش میتونه کینکت یا فیلم یا فیس بوک یا هر چیز دیگه باشه)
    مهم اینه که الان یکی به من بگه واقعا ً بدون اکانت پولی میوصله؟(دوم جولای شده دیگه)

12. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •