اینجور که میبینم خیلی دوستان به دانلود وسواس دارن تا نیاز!![]()
بردار من اینجا ایرانه
الآن تو گوشی ها بیشتر فضای ابری رایجه تو آمریکا ولی مگه تو ایران میشه از فضای ابری تو گوشی استفاده کرد ؟
شما فقط تو آپلود یک فایل یک گیگی پدرت در میاد حالا اون گنده هاش که اصلا حرفشو نزن
اونا نت فلیکس دارن ، ما چی درایم گوگل کست دراپ باکس گوگل وان درایو گوگل فایبر ...
خداییش ما رو باید با تانزانیا مقایسه کرد
و ایران خارج از دنیا قرار داره و جزو دنیا محسوب نمیشه پس هیچ کجای دنیا شامل ایران هم نمیشه![]()
Last edited by adreno; 05-11-2016 at 23:35.
انسان اگر از چیزی منع شود نسبت به آن چیز واکنش نشان می دهد .
و در این موضوع خاص درجات آن در افراد متفاوت است .![]()
هاوی وب از باند 20 یا همون 800 مگاهرتز استفاده میکنه، در وبسایت ها دیدم که mi 5 از این باند پشتیبانی نمیکنه. میخواستم ببینم این قضیه واقعیت داره؟
دوستان دیدید ظهر ساعت 12 تست گذاشتم که سرعت 3gخوب شد؟
اینم از 12 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه 3g اینجوره پس حتما وایمکس و فورجی ثابت هم وضعش اینجوره که رو این دکل سوار شدن
بنظرم دکلو بکنن سنگین ترن
این چهره ی واقعی ایرانسل و تمامی اپراتور ها و شرکتای خدماتی ایرانه
یه چیزی درست میکنن میدن مشتری ومشتری هم حال میکنه اما وقتی خراب میشه و مشتری دادش در میاد
عجیب ترین استدلال ها و دلیل ها رو میارن که بگن خدامتشون عالیه و مشکل از مشتری و ککشونم نمیگزه.
Last edited by silvermanhhh; 06-11-2016 at 00:53.
ببخشید اگر خیلی هرس دانلود میزنید برید با دیتاسنتر ایرانی قرار داد ببندین مثلا اساتک یا شهراد یک هارد وصل کنین به سرور هرچی میخاید دانلود کنید هر گیگ هم ۱۹۰ تا تک تومان میوفته برید بشینید دانلود کنید تا عقدتون خالی بشه چون اینجوری که دارین دانلود میکنید کل دیتابیس یا سرور های گوگل رو میارید پایین [emoji23] [emoji23] [emoji23]
من دوروز پیش یه بسته 6 ماهه 24 گیگ معمولی خریدم.الان راهی هست که این بسته را روی اونیکی خطم هم استفاده کنم یا بسته چند کاربره یه چیز جداییه و با بسته های معمولی فرق میکنه؟
قابل توجه اون دوستانی که میگن نت رو محدود میکنه ایرانسل و اون عزیزانی که میگن باند 3 محدود شده سرعتش
تقریبا 2 ماهی هست پشت سرهم دانلود وبگردی و ویدیو انلاین میبینم محدود ک نشدم هیچ تازه احساس میکنم روز به روز شبکه پیشرفت میکنه
امن از ایرانسل خدایش هبچ محدودیت ندیدم الان رو باند 3 این سرعت رو دریافت میکنم که خیلیم خوبه البته رنج روی 5.121 هست و من تو یک جای خلوت رامسر نزدیک تله کابین این سرعت رو دریافت میکنم.
فوق العادس گاهی اوقات تا 7 مگابایت هم میرسه
Sent from my F8332 using Tapatalk
نا محدود شبانه (سه ساعته)
در عرض 2/5 ساعت 60 گیگ دانلود شد.
Last edited by SS_WORLD_2; 06-11-2016 at 10:10.
چه فایده وقتی خیلی جاها آنتن نمیده. تو شهر ما حتی برای مکالمه ی معمولی هم مشکل داریم چه برسه فور جی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)