تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2557 از 4105 اولاول ... 1557205724572507254725532554255525562557255825592560256125672607265730573557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,561 به 25,570 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من رفتم پیش دکتر ارتوپد !
    زانوم درد میکرد گفت غضروفم شله و بین جوونا هم شایع هست ! یه مشکل دیگه هم دارم که گفت یکم شلیه مفاصل دارم که ارثی هم هست .
    از طرفی کف پام رو هم دید گفت یکم صافه . رفتم رو دستگاه کف پام رو اسکن گرفتن و خانومه که مسعولش بود گفت کلا کف پات صافه !
    حالا با این تفاسیر شانس معافیتم چطوره ? !

Sent from my ASUS K00E

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان سلام
    من 1/10 اعزامم و طبیعتا کوهی از سوالات توی ذهنم هست راجع به خدمت.بالای 1000صفحه از تاپیکو خوندم مطالب جالبی توش بود..
    خب حالا سعی میکنم تدریجا سوالاتمو بپرسم شما هم که لطف میکنید جواب میدین
    میخوام تقریبا از اخر به اول بپرسم اول یه سری توضیحات:
    مجرد 26ساله فوق لیسانس مکانیک دانشگاه سراسرس(البته میدونم توفیر خاصی نداره)-پدرم 62ساله بازنشسته تک پسر هستم
    1- احساس مییکنم تقریبا با سن بالا دارم میرم خدمت و دور بریام کوچکتر از من هستن حس جالبی ندارم...مثلا جلوی کوچکترا منو ضایع کنن تو آموزشی چون یه کمی تپل و تن پرور هستم ..اینجوریه ؟؟
    2-ما یک سری فعالیتهایی زدیم که خدمت ارتش باشیم انشالله اما اگه نشد آموزشی کجا میشه بچه مازندرانم چالوس- نوشهر...میدونید با این وضعیت مثل منو کجاها فرستادن دوره های قبل؟؟
    3-خدای نکرده زد و ناجا افتادیم چ گلی بر سر بگیرم با این توضیحات دوستان فاتحه ام خوندس دیگه... با تک پسر فوق لیسانس یگان کجا میخورم؟شهر خودم یا استان خودم؟؟
    4- امکان داره بیفتم راهور سر4راه و قبض و....؟؟ این یکی برام غ ق تحمله... یعنی چی آخه
    5- کلا چکار کنم که یه جوری کارم اداری بشه تو خدمت؟؟بغیر از داشتن پارتی البته؟؟؟

در آغاز فعالیت mamadhd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بچه ها من 1/12 اعزامم خورد
    به نظزتون برم برا تعجیل1/10؟؟؟
    هیج کاری ندارم تو ابن چندماه

مزایا ومعایب این دوماه رو اگه کسایی بتونن بگن ممنون میشم

راستی این پذیرش برای ارتش هم هست؟ باید قبل اموزشی اقدام کرد یا بعدش؟
    به عنوان مثال پذیرش نیروهوایی تهران رفتم وگرفتم بعد اموزشی هم تهرانم یا.......اصلا چه جوریه

ممنون
    سلام من هفته پیش رفتم تعجیل زدم ولی قبول نکردند
    یعنی احتمالا دیگه از این به بعد هم قبول نکنن
    برای پذیرش هم باید در یک زمان مشخص قبل از اعزام اقدام بشه . ( به نظرم تا 40 روز قبل از اعزام )

4. 2 کاربر از mamadhd2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

وسایل مورد نیاز برای آموزشی چی هست؟

داره خودمونی میشه obalit88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وسایل مورد نیاز برای آموزشی چی هست؟
    لطفا صفحه اول همین تاپیک رو مطالعه بفرمایید

به عنوان مثال پذیرش نیروهوایی تهران رفتم وگرفتم بعد اموزشی هم تهرانم یا.......اصلا چه جوریه

ممنون

دوست عزیز احتمالا شنیده باشید که دورۀ اسفند ماه به دورۀ طلایی معروفه، علتش هم مرخصی هایی هست که معمولا توو این دوره به افراد میدن
    ولی احتمالا دوره دی ماه از نظر مرخصی بدتر خواهد بود ( در کل به محل آموزشیتون هم خیلی خیلی ربط داره و همینجوری چشم بسته نمیشه گفت)

از یه طرف هم سرمای دی ماه هست که باید تحملش کنیم ( خودمم دی ماه میرم) ولی عوضش میتونید 2 ماه جلو بیفتید. حالا خودتون ببینین این 2 ماه جلو افتادن براتون با ارزشتر هست یا موارد دیگه؟

7. 2 کاربر از obalit88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    زانوم درد میکرد گفت غضروفم شله و بین جوونا هم شایع هست ! یه مشکل دیگه هم دارم که گفت یکم شلیه مفاصل دارم که ارثی هم هست .
    از طرفی کف پام رو هم دید گفت یکم صافه . رفتم رو دستگاه کف پام رو اسکن گرفتن و خانومه که مسعولش بود گفت کلا کف پات صافه !

Sent from my ASUS K00E
    داداش دیگه گذشت اون زمون که راحت معافیت بدن نهایت نهایت که خودتوبکشی معاف از رزم میشی

من خودمو قبل خدمت تو اموزشی هرکاری کردم بی فایده بود حتی معاف از رزم هم نشدم

تازه معاف از رزم هم بشی باز باید خدمتی کنی چندان تفاوتی نداره این خدمت لعنتی رو باید رفتو رفتو تموم کرد

من اموزشیم تازه تموم شده ناجا بیرجند بودم محمدرسول الله یه گروهانمون کاملن بچه های معاف از رزم

بودن از همه نوع مریضی ها بگیر ولی اونام مثه ما بودن خدمت میکردن فقط رژه نمیرفتن

خدا سایه این سربازی رو از رو سرجوونای این مملکت برداره...منکه خسته شدم

9. 4 کاربر از AshkeMahtab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه edomanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من و برادرم با هم میخوایم بریم خدمت

سوالم اینکه چقدر احتمال دارد که با هم یکجا بیوفتیم برای خدمت ؟ اصلا میشه روش حساب کرد که با هم یکجا بیوفتیم ؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

دوستان سلام
    1- احساس مییکنم تقریبا با سن بالا دارم میرم خدمت و دور بریام کوچکتر از من هستن حس جالبی ندارم...مثلا جلوی کوچکترا منو ضایع کنن تو آموزشی چون یه کمی تپل و تن پرور هستم ..اینجوریه ؟؟
    سلام؛
    1 ) اگه چنین اتفاقی افتاد زیاد ناراحت نشو. اقتضای این سن و سال همین هست
    چند وقت پیش ما رو بردن برای فراخوان بسیج. شب توی اسایشگاه بودیم. چند تا پیرمرد و افراد میانسال هم بودن.
    یعنی به معنی واقعه کلمه، بچه ها این بندگان خدا رو به ستوه آوردن. از بس مسخره بازی در میاوردن و خنده شوخی میکردن. دقیقاً یادم نمیدونم تا ساعت چند شب این روال ادامه داشت؛ خلاصه چیزی که به من رسید بیخوابی بود
    البته برای من عادی بود، چون قبلاً چند ترم خوابگاه دانشجویی بودم و ازین ماجراها زیاد دیدم. پیش میومد ما یکسره تا خود صبح بیدار بودیم و ...
    پیشنهاد میکنم اوایل یه خورده سنگین رفتار کن تا اخلاق بچه ها دستت بیاد
    زیاد هم سخت نگیر چون: سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت گیر
    Last edited by hamed29; 15-11-2014 at 15:26. دليل: اضافه کردن قسمت آبی رنگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یه حسن خدمت نسبت به خوابگاه دانشجویی یا کارمندی اینه که 9 شب خاموشی بر قرار میشه و کسی هم جرات نداره جیک بزنه،شب اول آموزشی چون هنوز لوحه نگهبانی نداشتیم،افسر نگهبان موقع خاموشی تو آسایشگاه یه چرخ زد و اونایی که مسخره بازی در میوردن و صدا می کردن رو اون شب نگهبان کرد از فردا شبش دیگه صدا از دیوار در میومد از سربازا صدا در نمی یومد نفراتی که که تک و توک جرات صدا کردن پیدا می کردن یا جایگزین نگهبانا می شدن یا بیرون از آسایشگاه تنبیه میشدن و باید 100 تا بشین پاشو و شنا می رفتن تا اجازه پیدا کنن بر گردن به تخت که البته جنازشون بر می گشت کلا سربازی که ادب نداشته باشه و فرهنگ مفت هم گرونه.من خودم همیشه به علت با ادبی و موقعیت شناسی مورد توجه بودم و هم چنین بسیار قانون مدار بودم و به قوانین نظام احترام می گذاشتم در طول خدمت فقط یه مورد رو رعایت نمی کردم اونم کلاه بود که دیگه آخر خدمتم همه عادت کرده بودن بهش@البته این که 5 صبح هم بیداری زده میشه خب چندان جالب نیست فقط با بخش خاموشیش من موافقم

13. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ممنون
    ارتش پذیرش نداره، پذیرش مختص سپاه هست که باید حداقل دو ماه قبل تاریخ اعزام اقدام کرد و اگه تازه شرایط مساعد باشه و... پذیرش کنن.

سلام

Sent from my ASUS K00E
    قبلا که قانون معافیت عوض نشده بود کف پای صاف دو نوع بود، کف پای صاف نرم که معاف از رزم داشت و کف پای صاف سفت که معافیت پزشکی داشت، بعد از قانون جدید احتمالا این بند هم خیلی سخت تر شده.

دوستان سلام
    من 1/10 اعزامم و طبیعتا کوهی از سوالات توی ذهنم هست راجع به خدمت.بالای 1000صفحه از تاپیکو خوندم مطالب جالبی توش بود..
    خب حالا سعی میکنم تدریجا سوالاتمو بپرسم شما هم که لطف میکنید جواب میدین
    میخوام تقریبا از اخر به اول بپرسم اول یه سری توضیحات:
    مجرد 26ساله فوق لیسانس مکانیک دانشگاه سراسرس(البته میدونم توفیر خاصی نداره)-پدرم 62ساله بازنشسته تک پسر هستم
    2-ما یک سری فعالیتهایی زدیم که خدمت ارتش باشیم انشالله اما اگه نشد آموزشی کجا میشه بچه مازندرانم چالوس- نوشهر...میدونید با این وضعیت مثل منو کجاها فرستادن دوره های قبل؟؟
    3-خدای نکرده زد و ناجا افتادیم چ گلی بر سر بگیرم با این توضیحات دوستان فاتحه ام خوندس دیگه... با تک پسر فوق لیسانس یگان کجا میخورم؟شهر خودم یا استان خودم؟؟
    4- امکان داره بیفتم راهور سر4راه و قبض و....؟؟ این یکی برام غ ق تحمله... یعنی چی آخه
    5- کلا چکار کنم که یه جوری کارم اداری بشه تو خدمت؟؟بغیر از داشتن پارتی البته؟؟؟
    1- هم سن شما زیاد هست، با هم مدرک های خودتون اموزش میبینید ولی در طول خدمت احتمال هست که خرابتون کنن که طبیعت نظامی گری هست.
    2- چون تک فرزند هستید به هر حال استان خودتون خدمت میکنید ولی شهر خودتون قطعی نیست چون جزو شرایط خدمت در شهر نیست.
    3- هیچی مثل ما میری خدمت میکنی.
    4- احتمالش زیاده که با فوق لیسانس راهور و یا پلیس راه باشین، باید خداتون را هم شکر کنین که راهور باشین (البته من انتظامی را ترجیح میدم ولی کار هر کسی هم نیست که تو کلانتری و پاسگاه خدمت کنه.
    5- همه می خوان اداری باشن ولی به هر حال شرایط خاص خودش را داره، در ضمن اداری بودن هم همیشه به معنای اینکه بعد ساعت اداری برگردین خونه هم نیست.

سلام

من و برادرم با هم میخوایم بریم خدمت

سوالم اینکه چقدر احتمال دارد که با هم یکجا بیوفتیم برای خدمت ؟ اصلا میشه روش حساب کرد که با هم یکجا بیوفتیم ؟
    اول این را بگم تا جایی که یادمه می تونید یکتون منتظر باشین تا بعدی خدمتتون را تموم کنه و بعد برین ولی اگه می خواین دو تایی با هم برین اگه هر دو با هم دفترچه بفرستید احتمال بیشتری داره که آموزش را با هم باشین ولی اینکه یگان را هم با هم باشین احتمالش کمه.

15. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •