تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2557 از 4428 اولاول ... 1557205724572507254725532554255525562557255825592560256125672607265730573557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,561 به 25,570 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

ببین من اگر بگیرم ۲۵۶ رو میگیرم که ۳۳گیگ روی ۱.۵ مگ نوشته ، اون ۳۳ گیگ سرعتش خوبه؟پینگش چی؟
    کسی مشهد پارس انلاین داره؟ مرکز صابری.
    اره سرعتش عالیه یعنی فکر کنم بهترین سرعتو بین همه سرویس دهنده های کشور میده برای من پینگشم خوبه اما باز برای این که بهتر وضعیت دستت بیاد از همشهریاتون بپرس

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

الان که برای من 9 مگ بستند اخرین سرعتی که گرفتم 900 بوده در صورتی که 9 مگ باید 1100 تا سرعت بده
    چه سرویسی برات 9 مگ بستن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

چه سرویسی برات 9 مگ بستن
    دو مگ محدود رو 9 مگ بستم برام .البته هنوز تو بعضی شهرها این کار انجام شده و سراسری نیست.

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

دوستان مشهدی کسی پارس نداره؟؟؟!؟ مرکز صابری وحید

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

بچه ها سرویس 1 مگ حجمی سرعت دانلود روزانه شابنه ش چطوره؟دان استریم رو روی چند میبندن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها الگوریتم محاسبه ترافیک مصرفی تو پارس انلاین چجوری؟برحسب دقیقه است؟

من امشب در 2.03 دقیقه استارت دانلودم زدم الان که چک کردم نزدیک 80 مگ به عنوان غیر رایگان برام حساب کرده!!!!!!!!!
    کلا پارس انلاین اینجوری؟

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اصلا خوب نیس... سرعش روزای اول که میگیری خیلی خیلی عالیه اما بعد مدتی نهایتا تا یک ماه بعد سرعت دانلود رو وحشتناک میارن پائین....خلاصه که خیلی نامردن

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من 512 محدود دارم خیلی عالی بود ولی الان پکیده...

در صورتیکه همسایه مون از صبانت و آسیاتک دارن الان حدود یکسال با اینکه حجم محدود دارن ولی تابحال اصلا سرعت دانلود شبانه رایگانشون افت نداشته و همونی هست که روز اول گرفتن.
    بهرحال اینکار پارس آنلاین اصلا درست نیست که برای جذب مشتری اولش خوبه بعد میشه اون چیزی که نباید باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 512 محدود دارم خیلی عالی بود ولی الان پکیده...

در صورتیکه همسایه مون از صبانت و آسیاتک دارن الان حدود یکسال با اینکه حجم محدود دارن ولی تابحال اصلا سرعت دانلود شبانه رایگانشون افت نداشته و همونی هست که روز اول گرفتن.
    بهرحال اینکار پارس آنلاین اصلا درست نیست که برای جذب مشتری اولش خوبه بعد میشه اون چیزی که نباید باشه.
    شما از کدوم شهر هستید چند وقته که پارس انلاین گرفتید؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما از کدوم شهر هستید چند وقته که پارس انلاین گرفتید؟
    شیراز-دو ماهه که بعد از 23-24 روز محدود شدم به 50-60 کیلو------>(اگه لینک سرور دانلودیم خیلی خیلی خوب باشه) <-------->(اگه نباشه که 5 الی به زور 30)

//

به پشتیبانی تهران زنگ زدم گفت ما محدود نمیکنیم................>شما باشی چی جوابشو میدی؟------->اینقد بدم میاد وقتی ملت رو بلانسبت خر فرض میکنن انگار که ملت از پشت کوه اومدن.

من بیه این دلیل که دانلود زیادی در بازه زمانی کنونی در این مدت داشتم بنا به پیشنهاد دوستان این تاپیک و یکی دوستان خودم که البته اون دانلود زیاد نداشت گفتم بیام روی پارس آنلاین وگرنه چه دردی بود روی ISP قبلیم میموندم.چون نه دالودی دارم نه استفاده آنچنانی از اینترنت...فقط صرفا چون یه مشت دانلود ضروری برام پیش اومد انتقال دادم به پارس آنلاین.

در کل این سیستم مشتری مداری نیست.حقه بازیه....یه عده حالا میان میگن تازه دمش گرم لطف میکنه که اوایل سرعت خوب و بالاتر میده درصورتیکه اصلا اینجور نیست.بیخود میکنه اینجور میکنه که ملت گول بخورن.اصلا اینکار رو نکنه و صاف و صادقانه بیاد بگه آقا ما اینیم که ملت تکلیف خودشونو بدونن.

انصافا همسایمون از صبانت عین سرویس منو داره(ویرایش:البته یکساله) شبی 5-7 گیگ دانلود میکنه تا الان یه هارد یک ترا کلا پر کرده حالا میخواد بره یه دو ترا بگیره....میگه اصلا افت سرعت نداره....شبانه و روزانش یکیه.

اگه میدونستم پارس اینجور میکنه عمرا میرفتم طرفش...نامردای دزد

//

خیلی اعصابمو خورد کردن ببخشید.
    Last edited by Lord of english; 25-10-2013 at 08:54.

11. 6 کاربر از Lord of english بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •