عزیز از کجا باید بگیرم
عزیز از کجا باید بگیرم
سلام
مبارک تون باشه
انشالله این سرعت گوشت بشه بجسبه بهتون
ما که با این سرعت روزمون شب می کنیم (تست ساعت 8 شب شنبه 15 ابان95)
یه دعایی بکنید بلکه یه فرجی بر ما هم نازل شد.
![]()
من از کسی گرفتم که مودم و چیزای شبکه میفروخت اگه اندازش مطمعنی که مقدار اضافه تر بگیر بگو برات سوکت بزنه.
دوستان این cat5وcat6 قضیه اش چیه کدوم بهتره در ضمن کابل شبکه هم مثل سیم انتن هر چی مقدارش بیشتر باشه افت کیفیت داره یا نه ؟
وبه نظر دوستان سوکت بزنم کیفیت این کابلای شبکه شرکتی وبخصوص برند رو داره؟
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
این بسته ها اگر واقعا نامحدود باشن واقعا عالی هستند
مثلا تو بسته 30 روزه با در نظر گرفتن متوسط سرعت 17 مگابیت در طول ماه میشه 2.2 ترابایت دانلود کرد اونم فقط با 30 هزار تومان یعنی هر گیگ حدود 13 تا تک تومنی
فقط می مونه هاردش که هزینه اصلی همونه یه هارد My Book سه ترابایتی که قبلا تو دیجی کالا 350 هزار تومان بود اما الآن 420 هزار تومان شده لازم میشه که هزینه ها رو شدیدا بالا می بره
چون هارد 3 ترا 2.7 ترا جا داره یعنی 80 درصد هارد رو میشه تو 1 ماه پر کرد.
هر ماه هم باید یه هارد خرید . هزینه هارد هم برای هر گیگ 190 تومان میشه که با هزینه دانلود سرجمع 200 تومان برای هر گیگ دانلودتون هزینه کردین که تو هیچ اپراتوری حتی بسته 3 ساعته 60 گیگ ایرانسل هم همچین قیمتی رو گیر نمی شه آورد
Last edited by adreno; 05-11-2016 at 21:03.
cat6 ظرفیت انتقال اطلاعات ۱ گیگابیت در ثانیه رو داره cat5 ظرفیت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه که البته باید روتری هم که بهش میخوای وصل کنی پورت ۱ گیگ باشه و اگه وایرلس هم داره با استاندارد ac باشه که ظرفیت انتقال ۱ گیگ از وایرلس هم فراهم بشه که اکسس پوینت اپل که من استفاده میکنم داره. این sxt lte پورت ۱۰۰ مگ هست پس یعنی اگر هم کابل cat6 بزنی بازم سرعت بیشتر از ۱۰۰ مگابیت رو بیشتر نمیتونی بگیری. کابل cat5 باید براش بگیری که ارزون تر از cat6 هست. کیفیت هم بین کابلای اماده و متری از لحاظ سرعت یکیه ولی کیفیت کارخونه ای ها از لحاظ دوام بیشتره شیلد که روشه جنسش بهتره ولی اون کابل متری ارزون هست متری ۸۰۰ من گرفتم کابل اماده باید ببینی متری چند هست میصرفه یا نه و اینکه ۱۵ متری اماده هست یا نه من که بیشتر از ۵ متری ندیدم اماده ها
عزیز خیلی ازت ممنونم اطلاعات خوبی بود
این حجم از ذخیره سازی دیتا بصورت شخصی خیلی غیر منطقی و احمقانه است مگر اینکه برای بیزنس باشه. هیچ کجای دنیا کسی اینهمه انبار نمیکنه. دیتا سنتر و استریمینگ برای همین منظور طراحی شدند.
راستش یه بار زدم نیاورد
باند های وب چنده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)