پروسه کلی به این صورت هست که گفتم و از طریق اون ارگان ها باید اقدام کنید.
نمیدونم چه نامه ای به شما دادن، حالا شما ببر نامه رو نیروی انسانی پادگان ببینید اگه قبول کردن که مشکلی نداره.
پروسه کلی به این صورت هست که گفتم و از طریق اون ارگان ها باید اقدام کنید.
نمیدونم چه نامه ای به شما دادن، حالا شما ببر نامه رو نیروی انسانی پادگان ببینید اگه قبول کردن که مشکلی نداره.
Last edited by cotgnx; 14-11-2014 at 18:33.
بچه ها با توجه به این که تاریخ اعزام ملاکه مثلا من اگه تاریخ اعزامم بیفته اردیبهشت چون توی سال 94 هست باید 24 ماه خدمت کنم حالا اگر درخواست تعجیل بزنم و بیفتم اسفند 93 اونوقت برای من 21 ماه حساب میکنن یا چون از اول توی اردیبهشت 94 افتاده بودم باید 24 ماهه خدمت کنم ؟
سلام من تک فرزندم میخستم ببیونما محل خدمتم شهر خودم میشه؟؟؟
فکر کنم با کفالت پدر میتونید با کمی پارتی بازی جور کنید
فقط توجه داشته باشید پدرتون باید بازنشسته باشه
خود مشهد هم فرماندهی مرزبانی داره، نیازی به سرخس نیست، شما وقت تقسیم مدارک را بده و تاکید کن اانشلله همون می اندازن فرماندهی تو خود مشهد.
مرز من اکثرا 45-50 روز 15 روز هست.
تک فرزندی برای استان ملاک هست نه برای شهر، در سپاه احتمال اینکه در شهر خودتون باشین بیشتره ولی در ارتش و علی الخصوص ناجا بایدی نیست و اکثرا استان خودتون می اندازن.
نه دیگه 21 ماه حساب میشه!
رفقا یه سایتی بود که شماره ملی و کد سخا بازیابی میشد و میتونستی اطلاعات وارد شده جهت اعزامو ببینی ادرسش چی بود؟![]()
سایتش این بود البته الان انگار مشکل داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا میشد کد سخا رو بازیابی کرد اما انگار لینکشو حذف کردن اما با sms میتونید بگیریدش.
مشخصاتتون رو به 110206010 بفرستید
تاریخ تولد,شماره شناسنامه,کدملی
به فرض کد ملی:11111 هست شماره شناسنامه: 22222 تاریخ تولد: 1/7/1370 هست اینطوری میفرستین
11111,22222,1370/7/1
این شماره هم بیشتر وقتا ممکنه کار نکنه باید چند بار امتحان کنید تا جوابش بیاد.
بچه ها من 1/12 اعزامم خورد
به نظزتون برم برا تعجیل1/10؟؟؟
هیج کاری ندارم تو ابن چندماه
مزایا ومعایب این دوماه رو اگه کسایی بتونن بگن ممنون میشم
راستی این پذیرش برای ارتش هم هست؟ باید قبل اموزشی اقدام کرد یا بعدش؟
به عنوان مثال پذیرش نیروهوایی تهران رفتم وگرفتم بعد اموزشی هم تهرانم یا.......اصلا چه جوریه
ممنون![]()
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)