یعنی مرکز مخابراتی ما که 6 مگ بیشتر پهنای باند نداره اون 9 مگی که میخوان ببندن میاد رو 6 مگ دیگه ؟!!![]()
یعنی مرکز مخابراتی ما که 6 مگ بیشتر پهنای باند نداره اون 9 مگی که میخوان ببندن میاد رو 6 مگ دیگه ؟!!![]()
بله دیگه همینطوره یعنی 6 مگ میبندن .تازه وقتی رو 6 مگ ببندن اون 6 مگ رو کامل نمیده که اخرش دیگه 5 مگ میده .اینجوری فکر کنم سرعت شبانتم بیاد پایین![]()
پس الکی دل خوش کردیم![]()
دادا من 256 محدود 2 گیگ دارم!
الان که برای من 9 مگ بستند اخرین سرعتی که گرفتم 900 بوده در صورتی که 9 مگ باید 1100 تا سرعت بده![]()
اگه یه 512 بگیری بیشتر از اینا میگیری![]()
ببین من اگر بگیرم ۲۵۶ رو میگیرم که ۳۳گیگ روی ۱.۵ مگ نوشته ، اون ۳۳ گیگ سرعتش خوبه؟پینگش چی؟
کسی مشهد پارس انلاین داره؟ مرکز صابری.
من خرم آبادم
کلا وضعه isp های این شهر خیلی خرابه
من تا الان 1 مگ مخابرات نامحدود داشتم سرعت دانلودم شب و روز از 120 پایین تر نمیاد , ولی چه فایده که نامحدود رو جمع کردن و باید از مخابرات در بیام
یه نکته دیگه اینکه مخابرات اینجا سروریس های حجمیشم شبانه رایگان نداره و اصلا نمیتونم بمونم..
ping : 59ms
downloadd speed :2.85 mbps
upload speed : 0.42 mbps
256 محدود parsanline 2 gb tehran
(البته دیشب حدودا دو گیگ دانلود کردم سرعتم بین 30 تا 460 کیلوبایت متغییر بود (از 1:55 تا 7:10صبح))
Last edited by lofres; 25-10-2013 at 01:07.
خدایا شکر من که راضیمالبته باز زنگ بزن نمایندگی شهرتون ببین 9 مگو ساپورت میکنن یا نه اگه 9 مگ ببندن فکر کنم خوب باشه
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)