و دوباره بحث شبانه برای بار سوم شروع شد
برادر بیاین دوباره بحث و باز نکنیم بهتره هر کی هر چی دانلود کرد نوش جونش
و دوباره بحث شبانه برای بار سوم شروع شد
برادر بیاین دوباره بحث و باز نکنیم بهتره هر کی هر چی دانلود کرد نوش جونش
نه متاسفانه راهی برای تشخیص مصرف نیست در مورد بسته صبح هم من رو خط مودم که زیر شاخه خط گوشیم کردم جداگانه میگیرم که چون قیمتاش ارزونه صبحها که همه منزلیم دانلود ای حجیم تر رو اون موقع انجام میدیم ربطی به چند کاربره نداره و فقط یه خط میتونه استفاده کنه نه از بسته چند کاربره کم نمیشه به محض این که ساعت ۱۲میشه میره رو چند کاربره خیلی هم به صرفه است فقط تقریبا این خط نباید شارژ پولی داشته باشه چون تو همین مدت کم انتقال به چند کاربره یه مقدار از شارژت رو میخوره کمه ولی چون هر روز این اتفاق میافته سرجمع قابل توجه میشه
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
کابل cat5 دی لینک میتونی بگیری 35 تومن
طرح کنترل مصرف آزاد رو فعال کن که از شارژ پولی سیم کارت استفاده نکنه
برو یه مغازه که کار دوربین مداربسته انجام میده کابل خوب متری یک ونیم تا دو هزار تومن هست ، هر چی میخوای بخر بده برات دو سرش سوکت بزنه . ارزون تر در میاد
راستش من اصلا نتونستم به به این شبکه وصل بشم و اینترنت داشته باشم
فقط دیدم وصل شده
بعد از اتصال احتمالا برای شما هشداری به نمایش در می اید که بعد از ضربه زدن روی ان هشدار صفحه ای در مرورگر باز خواهد شد و شما باید اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.(!!البته اگر شبکه فعلا در حالت ازمایشی نباشد!!)
راستی تلفن همراه شما (mi 5) در جستجوی شبکه، شبکه فورجی های وب رو پیدا میکنه یا نه؟
Last edited by SAeedBaa; 05-11-2016 at 17:53.
بادرود
دوستان این طرحهای ایرانسل نامحدود فقط تو ساعت 2 تا 8 صبح هست؟؟
Sent from my PLK-L01 using Tapatalk
سلام
بله، بسته های ساعتی نامحدود فقط در بازه زمانی 2 تا 8 صبح وجود دارند.
البته بسته های ساعتی با حجم محدود در بازه زمانی دیگر وجود داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز sxt lte رو نصب کردم انتن دهیش که عالی هست ۷۰ متر هم سیم مصرف شد متری ۸۰۰ تومن خودم کابل کشی کردم و سوکت زدم به سمت دکلی که تنظیم کردم رو باند ۷ سرعت تعریفی نداره رو باند ۳ به یک دکل دیگه وصل میکنم اون ۳۰ مگابیت سرعت داد شب هم تست میگیرم اگه سرعت بالاتر نرفت میچرخونم انتن رو به سمت یک دکل دیگه تا یک دکلی که از همش بهتره رو انتخاب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)