کدشو پیدا کنیم خودمون فعالش کنیم چون الان کدش بازه فکر کنم
الان برا همسایمون هم اضاف شد امروز صبح ولی باز به هر دو اکانت من هیچی اضاف نشده
اگه خواستی بگو من 500تا 1000 میرم تو از 0 تا 500
کدشو پیدا کنیم خودمون فعالش کنیم چون الان کدش بازه فکر کنم
الان برا همسایمون هم اضاف شد امروز صبح ولی باز به هر دو اکانت من هیچی اضاف نشده
اگه خواستی بگو من 500تا 1000 میرم تو از 0 تا 500
Last edited by farshad0123; 17-07-2015 at 16:37.
بازی آنلاین تعطیلاستفاده از قند شکن تعطیل !
تایم اوت موقع باز کردن سایت ها و مجبور شدن به رفرش 999999999999999999999999 باره سایت ها برای باز شدن !
شبانه با نصف کیفیت روزانه
نگرفتن آی پی و مجبور شدن به ریست مودم برای دفعات طولانی !
گروه بندی سلیقه ای و فساد و رانت بازی شدید برای خودی ها ( قطعی ندارن ، توی گروه خوب هستن ، صبح تا شب شب تا صبح سرعتشون ثابته ، پینگشون عالیه ، ترافیک رایگان و سرویس نامحدود دارن ، هر کاری بخوان با خط میکنن کمتر از یک روز ( مورد داشتیم نصف شب داده پورتش رو عوض کردن بعد اگر شما بری تا یک ماه هم هیچی نمیشه !
، سرویس 100 مگ هم بخوان فراهم میشه )
و ... بقیه رو شما بگید !
پشتیبانی هم یه سری دیپلم ردی یا امثالهم که توی خونه ... هیچی![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 17-07-2015 at 17:17.
حتی رو sla هم نابرابری و پارتی بازی من الان سرویسم داره روز هاش تموم میشه و یه روز هم بهم اضافه نشده تازه از وقتی اون پیغام اومده خطم افتضاح شده همش لینک میپرونه
الان این وضع خط تلفن من خنده داره خطم تا 18مگ دان استریم و 2مگ آپ استریم میکشه ببین به چه وضعی انداختنش
![]()
Last edited by farshad0123; 17-07-2015 at 17:25.
من این روزا مشکل قطعی و سرعت نداشتم خوشبختانه. این 7 روز هم به سرویس من اضافه شده.
فقط این تایم اوت ها از ساعت 2 تا 6 خیلی رو مخ میرن. عملا به جز دانلود کاری نمیشه کرد تو این بازه.
سیم تلفن رو با هزار بدبختی و شکایت و پیگیری اومدن عوض کردن
ولی چرا این SNR هنوز زیر خط فقر ه ؟
![]()
نسل دانلودر تو خوزستان نابود شد اول مخابرات پرید الان هم ایرانسل بسته شبانه رو برداشته خلاصه الان نمی دونم اصلا سرویس دهنده ای برا دانلود جایگزین هست یا نه ؟
دوره مموتی دوره طلایی اینترنت ایران بود الان مثلا بهتر شده !!!
فقط لقمان مونده
محتوای مخفی: متن
0 تا 500 اصلا تا حالا کد ندیدم تو مخابرات! همش 500 به بالان فکر کنم
اگه راهکاری داری بده شروع کنیم
خدا پدرش رو بیامرزه ! نیم وجب بود ولی مرد بود ، مردزمان خودش توی کل کشور نت نامحدود با سرعت واقعی اومد ! یادمه پینگ مخابرات تا 100 هم میرسید با اروپا ! الان به حمد ا ... هم نت میچرخه هم سانتر...ژ و هم اقتصاد
ما هم که شاخ داریم !
![]()
یه دو نفر دیگه باشن خوبه امشب نفری 250تا تست کنیم 4نفری تا 1000میتونیم بگردیم یه شبه بیشتر از 1000هم که چیزی تعریف نمیکنن همشون زیر هزارن فقط باید زود بگردیم چون ممکنه کدشو ببندن
Last edited by farshad0123; 17-07-2015 at 23:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)