سلام
دوستان آیا معافیت بیشتر از 30 ماه جبهه هنوز بر قراره ؟
سلام
دوستان آیا معافیت بیشتر از 30 ماه جبهه هنوز بر قراره ؟
سلام دوستان ، این هفته با درخواست تعجیل من موافقت شد، 4 آبان درخواست داده بودم
الان تاریخ اعزامم شده 1 دی، قبلاً 1 اسفند بود.
درسته که از اون ور چند ماه زودتر سربازیم تموم میشه ولی چون یکدفعه تاریخ اعزام یک ماه دیگه اعلام شد حسابی استرس گرفتم![]()
سلام یک ماه وقت داری که.میتونی به نظرم خودتو اماده کنی![]()
سلام
من اینو پیدا کردم
بيماريهاي التهابي مزمن روده ( كرون، كوليت اولسرو) كه پاسخ به درمان طبي نداده و دچار عوارض گوارشي شده باشد.
ولی یه مسئله ای هست این باعث از کار افتادگی مکفول نشده... درسته این بیماری لا علاجه فعلا ولی با قرص و دارو ادم سر پا میشه و به نظر من هم این به این معنی هست که به درمان طبی پاسخ داده و البته عوارض هم به قوت خودش باقی هست و همیشه هستش...
دوستان اگه کسی نظر و راهنمایی یا اطلاعاتی داره بگه...
سلام یه سوال دوستان ممنون میشم جواب بدید
من الان تاجایی برای کسری جهبه پدرم رفتم که یه نامه از پادگان محل خدمت پدرم گرفتم و توش زده چند ماه کسری دارم
حالا سوالم اینکه من باید این نامه رو بدم پادگان فعلی خودم تا ثبت بشه و بره واسه ناجا یا منتظر باشم توی برگه سفیدم وقتی ثبت شد ببرم پادگانم؟یعنی خود به خود توی برگه سفیدم کسری ثبت میشه یا تا نبرم پادگان خودم ثبت نمیشه
شما باید تو آموزش مدارک میدادین که کلا شهر و استان خودتون تقسیم میشدن.
الان هم باز سعی خودتون را کنید ولی احتمال داره طول بکشه تا ترتیب اثر بدن چون میگن تو آموزش ندین مسئولیت با خودتون هست.
البته اگه خونتون خراسان رضوی باشه و برای مثال مشهد و... باشه میتونن بدن خود فرماندهی مرزبانی تو مشهد.
برای متولدین 72 و ما قبل بدون غیبت
و متولدین 72 و ماقبل با غیبت در صورت اعزام تا پایان سال.
کسرهایی که خود ناجا برای پرسنل قبلیش صادر میکنه در سیستم ثبت میشه ولی در هر صورت هر جا باشین باید نامه را ببرین بدین نیروی انسانی پادگان خودتون و در صورت خدمت در ناجا نیروی انسانی شهرستان.
بذارید یکم واضحتر بگم
من الان توی لویزان توی مرآپش خدمت میکنم
بعضی ها میگن خود پادگان پدرم واسه پلیس +10 نامه میفرسته و ثبت میکنن و من باید تا اون موقعه صبر کنم و وقتی توی برگه اعزامم کسریم ثبت شد ببرم پادگان خودم
اما بعضی ها میگن تا نامه پادگان پدرم رو نبرم پادگان خودم توی پلیس +10 ثبت نمیشه
نامه ای که توش نوشته پدر شما چند ماه جبهه بوده الان دست شماست ( نامه تاییدیه خدمت در جبهه)؟ پروسش به این صورت هست که باید نامه پادگان پدر که سابقش رو داخلش نوشته ( معمولا سوابق موجود هست ولی اگه نبود باید سوابق همراهتون باشه) و کارت ایثار (البته وقتی کارت ایثار داشته باشه یعنی سوابق تو 401 حتما موجوده) پدر رو ببرید انتهای بلوار ارتش پادگان 401، اونجا یه نامه با موضوع تاییدیه خدمت در جبهه رو میگیرین، مرحله بعد میرین بلوار نیروزمینی مد وظیفه این تاییدیه خدمت و یک سری فرم و مدارک که بهتون میگن رو پر می کنین و میارین و نامه کسر خدمت رو براتون صادر می کنن. این نامه کسری رو که از مد وظیفه گرفتین میبرین نیروانسانی پادگان خودتون (تو ارتش میرین رکن 1 ستاد) و اعمال می کنن. تو پلیس +10 هم خودش به صورت اتومات اعمال میشه و نیازی نیست اقدامی کنید.
Last edited by cotgnx; 14-11-2014 at 16:38.
تو اموزشی هم دادم ثبث سیستمم شد ولی نزدیک خونم نشد...الان ازهرکی میپرسم میگه تو یگان تحویل فرمانده بده زودی انتقالت میدن
آره خونمونم مشهده ..سرخس تا مشهد یه ساعت راه یعنی مییزارن سرباز مثلن بعدازظهرهابرگرده خونه؟؟؟
راستی میگن تومرز بردن گوشی آزاده درسته؟؟ کسی میدونه مرخصی مرزچقدر؟؟یکی میگه 45 روز 15 روز مرخصی
یکی دیگ میگفت 20 روز 15 روز مرخصی؟؟؟چطوریاست مرخصی مرز؟؟؟
ممنونم ازت
من مستقیم رفتم پادگان پدرم و اونجا بهم یه نامه دادن و توش نوشته 3 ماه کسری
اینو بدم به پادگان خومدن دیگه درسته؟بعد اینا میفرستن و توی پلیس +10 ثبت میشه احتمالا
هم اکنون 35 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 35 مهمان)