تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2555 از 3195 اولاول ... 155520552455250525452551255225532554255525562557255825592565260526553055 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,541 به 25,550 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بالاخره هر کسی یه چیز رو میپسنده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    یکی از آشناها می خواد بره ژاپن می خوام بگم که یه xbox360 slim 250 gig بیاره.اون بنده خدا هم مثل خودم خیلی سر در نمیاره که چه مدلیه چه درایوی و...
    حالا من چه مشخصاتی باید دقیقا بهش بدم که اونو بخره تا بتونم اینجا راحت بدم برام کپی خورش کنن(فکر کنم فقط 9504 رو فعلا میشه کپی خور کرد) و کلا مشکلی نداشته باشه.
    بعد یه سوال دیگه اینکه xbox360 هم مثل چیزای دیگه(مثل گوشی و...) اصل و تقلبی داره یا نه؟
    ممنون

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام از من میشنوی xbox 360 نگیر پول زیادی میدی بهش بعداً پشیمون میشی حالا از ما گفتن بعداً گرفتی و پشیموش شدی دیگه پای خودته
    من خودم سال پیش یدونه گرفتم اینقدر بد بود یک ماهه فروخنمش الانم میخوام ps3 بگیرم حالا انتخاب با خودته
    پستتون به شدت معلومه که حقیقی نیس یعنی چی بود که بد بود دقیقا؟؟؟ میشه گفت خوب نبود ولی بد بود رو فن های 100% پی اس 3 هم قبول نمی کنن کاملا پستتون مسخره بود...
    دوستان زیاد به خرید کنسول خارج ایران فکر نکنین... اگه خارج ایران الایت و آرکید گیر آوردین بخرین اما اگه اسلیم بود نه... چون اونا درایو اسلیمو که نمی گن بهتون موقع خرید... و خلاصه توی کپی خورش به دردسر میخورین...

4. 6 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

سلام
    یکی از آشناها می خواد بره ژاپن می خوام بگم که یه xbox360 slim 250 gig بیاره.اون بنده خدا هم مثل خودم خیلی سر در نمیاره که چه مدلیه چه درایوی و...
    حالا من چه مشخصاتی باید دقیقا بهش بدم که اونو بخره تا بتونم اینجا راحت بدم برام کپی خورش کنن(فکر کنم فقط 9504 رو فعلا میشه کپی خور کرد) و کلا مشکلی نداشته باشه.
    بعد یه سوال دیگه اینکه xbox360 هم مثل چیزای دیگه(مثل گوشی و...) اصل و تقلبی داره یا نه؟
    ممنون
    فکر اونم اون ورا ریجن NTSC-J باشه ! ممکنه با تهیه بازی کپی مشکل داشته باشید اینجا ...

شما یه فت بخر با ریجن پال !

اگرم اسلیم میخوای باید 9504 باشه !

تاریخ ساخت - LOT No. - Serial No. - و راه اصلی تشخیص درایو ها باز کردن کنسول هست !

( من یه درایو دیدم اون نقطه بالاش زرد بود اما 9504 بود ! ) راه های بالا به جز آخری زیاد اطمینانی نیست !

6. 2 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام از من میشنوی xbox 360 نگیر پول زیادی میدی بهش بعداً پشیمون میشی حالا از ما گفتن بعداً گرفتی و پشیموش شدی دیگه پای خودته
    من خودم سال پیش یدونه گرفتم اینقدر بد بود یک ماهه فروخنمش الانم میخوام ps3 بگیرم حالا انتخاب با خودته
    .
    بابا چرا اینجوری میکنید این حا برای مشاوره خرید نیست هر کی خریده سوالاشرو میپرسه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا این سوالا مطرح نشه و اگه مطرح شد جوابی ندید

8. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

پستتون به شدت معلومه که حقیقی نیس یعنی چی بود که بد بود دقیقا؟؟؟ میشه گفت خوب نبود ولی بد بود رو فن های 100% پی اس 3 هم قبول نمی کنن کاملا پستتون مسخره بود...
    دوستان زیاد به خرید کنسول خارج ایران فکر نکنین... اگه خارج ایران الایت و آرکید گیر آوردین بخرین اما اگه اسلیم بود نه... چون اونا درایو اسلیمو که نمی گن بهتون موقع خرید... و خلاصه توی کپی خورش به دردسر میخورین...
    ببین آقای محترم من ساله پیش یک x360 گرفتم 380 واقعاً بازی های بیخودی داشت من به دلیل نداشتن بازی های انحصاری فروختمش 340 که اگه الان میدادمش 500 میبردن خلاصه الان ps3 گرفتم کیفیت بازی ها در دو کنسول هیچ تفاوتی نداره تازه ps3 یه چیز اضافه داره بازی انحصاری شما هم بهتره خوب پست بنویسید مسخره بود یعنی چی؟ خوشتون میاد من به پست های شما حرف بزنم درضمن سوال دیگه ای داشتید بپرسید در مورد این پست اماً حرف بیخود نزنید. موفق باشید
    Last edited by HO3IN-Life; 01-07-2011 at 13:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آخرش کسی نگفت قیمت توی دبی یا ترکیه چنده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یه سوال. جا باطری های بشت دسته هام شل شده هی دسته هام قطع میشه راهی چیزی پیشنهادی دارید اگه میشه بگید که شاید درست البته غیر چسب نواری زدن

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببین آقای محترم من ساله پیش یک x360 گرفتم 380 واقعاً بازی های بیخودی داشت من به دلیل نداشتن بازی های انحصاری فروختمش 340 که اگه الان میدادمش 500 میبردن خلاصه الان ps3 گرفتم کیفیت بازی ها در دو کنسول هیچ تفاوتی نداره تازه ps3 یه چیز اضافه داره بازی انحصاری شما هم بهتره خوب پست بنویسید مسخره بود یعنی چی؟ خوشتون میاد من به پست های شما حرف بزنم درضمن سوال دیگه ای داشتید بپرسید در مورد این پست اماً حرف بیخود نزنید. موفق باشید
    داداش من چیزی نمی گم ولی خودت بیخیال شو
    آخرش کسی نگفت قیمت توی دبی یا ترکیه چنده
    اونجاها باید اسلیم بخرین که حدودای 250-300 میشه... ولی خیلی کار اشتباهیه که از خارج ایران بگیرین چون نمی تونین درایو رو تشخیص بدین و کپی خور هم رتتتتتت از ایران بگیرین قیمتش خیلی فرق داره اما اگه از اونجا بگیرین توی کپی خور با مشکل جدی مواجه میشین...
    یه سوال. جا باطری های بشت دسته هام شل شده هی دسته هام قطع میشه راهی چیزی پیشنهادی دارید اگه میشه بگید که شاید درست البته غیر چسب نواری زدن
    پایتخت دیدم زاپاسش رو میفروخت... میتونی بری از اونا بگیری... فک نکنم همینو بشه درست کرد چون خارش هرز شده...

داره خودمونی میشه hamed17n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران دست چپ

پيش فرض

با کاغذ و دستمال کاغذی آب بندیش کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •