بله دوست من. البته اگر مودم وای فای قابل حمل داشته باشید مثل یکی از دوستان من، میتونید مودم رو تو جیبتون بذارین و همه جا با گوشی بهش وصل بشین
Sent from my Lenovo A1000 using Tapatalk
بله دوست من. البته اگر مودم وای فای قابل حمل داشته باشید مثل یکی از دوستان من، میتونید مودم رو تو جیبتون بذارین و همه جا با گوشی بهش وصل بشین
Sent from my Lenovo A1000 using Tapatalk
سلام، متشکرم. مثل برطرف شدن مشکل اتصال به شبکه LTE ایرانسل که در ورژن ۹ سیستم عامل iOS وجود داشت و در ورژن ۹.۱ این سیستم عامل برطرف شد، حال باید با تعامل بین اپراتورهای ایران و شرکت های سازنده موبایل مثل سامسونگ، آپدیت فریمور/ رام برای گوشی های داخل ایران ارائه بشه و با اضافه شدن گزینه های Wi-Fi Calling و VoLTE امکان استفاده از این سرویس در ایران هم مهیا بشه تا کاربران ناچار نباشند به طور دستی اقدام به فلش کردن گوشی خودشون بشند.
مثل اینکه ایرانسل یه تکونی اخر به خودش داد بعد از یکماه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته معلوم نیست تا شب چه تغییری بکنه
حالا اینو بیخیال این که وظیفشون بود
امروز زنگ زدن از ایرانسل که ایا سرعت درست شد یا نه منم گفتم نه هنوز روی 256 کیلوبیت میچرخه
ببین چی گفت :
گفت اصولا سرعت 3g ایرانسل از 128 کیلوبیت شروع میشه و اگه سرعت شما بالاتر اینه پس موردی نداره!!!
بغرعان اگه من تست سرعت دو روز پیشو ببرم سفارت آلمان بگم اپراتور هم این حرفو زد درجا کارت شهروندی المان بعلاوه یک سال اینترنت 4g رایگان بم میدن
یعنی واقعا نمیدونم اینا با چه رویی این حرفو میزنن...
ایرانسل طبق سیاست هاش پیش میره. البته این سیاست ها بعضی مواقع اشتباه هم از اب در اومده.
سرعت شما در شبکه تریجی در مقایسه با شبکه وای فای چقدر تفاوت داره؟
اتمام بسته سه ساعته در دو ساعت
![]()
دوست عزیز به مصرفت نگاه کن اگه بین ۵تا ۲۰گیگ مصرف داری و مشترک ایرانسل هستی به نظر من بهترین بسته برات بسته های چند کاربره ایرانسل هست تا ۱۰نفر میتونن ازش استفاده کنند با یک بسته واقعا به صرفه است من نه تنها خودم بلکه مودمم وخانومم ودوتا دیگه از اشنایانمون یه بسته میگیریم معمولا هم کفایت میکنه بار اصلی استفاده هم چون رومودم منزله بسته ۸تا۱۲صبح هم فعال میکنم که دیگه هزینه ام کامل کمتر از ماهی ۱۰۵تومنه برای هر کاربر میافته که اگه میخواستم هرکدوم یه بسته بگیرن حداقل ۲برابر میشد
منظورم کمتر از برجی ۱۰تومن اشتباه تایپی بود
وقتی بسته 6 تا 12 رو فعال می کنی دیگه از بسته مشترک کم نمی کنه؟ چه سر شاخه باشی و چه زیر شاخه؟ و سوال مهم ایا راهی داره که معلوم بشه هر کی چقدر مصرف کرده
دوستان برای sxtlteبه متراژ ۱۵متر چه نوع کابلی باید سفارش بدم که خیلی هم هزینه بر نباشه تو چند تا فروشگاه دیدم صحبت از حدود۲۰تومن بود cat5 ولی یکی از دوستان تو تاپیک تی دی پیشنهاد داد متری بگیرم به نظر شما چی بگیرم
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
نه متاسفانه راهی برای تشخیص مصرف نیست در مورد بسته صبح هم من رو خط مودم که زیر شاخه خط گوشیم کردم جداگانه میگیرم که چون قیمتاش ارزونه صبحها که همه منزلیم دانلود ای حجیم تر رو اون موقع انجام میدیم ربطی به چند کاربره نداره و فقط یه خط میتونه استفاده کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)