سلام
یه سوال داشتم،آیا میشه در حین خدمت واسه گرفتن کسری بسیجی فعال اقدام کرد؟!
الان اموزشی تو نیرو هوایی ارتشم
سلام
یه سوال داشتم،آیا میشه در حین خدمت واسه گرفتن کسری بسیجی فعال اقدام کرد؟!
الان اموزشی تو نیرو هوایی ارتشم
ممنون
گران یه برند هستش ؟؟!
دوست عزیز تو نت سرچ کنی لیست بیماری های مکفول هستش
رئیس نظام وظیفه شرایط کسر خدمت بیش از یکسال را توضیح داد
محتوای مخفی: توضیحات بیشتر
Last edited by Rossin; 13-11-2014 at 23:49.
سلام دوستان
من تو ولیعصر آموزش دیدم نیروی انتظامی حالا افتادم مرزبانی
میخواستم بدونم میتونم انتقال یا جابجایی بگیرم واسه راهنمایی رانندگی یا کلانتری ؟ شرایطش چجوریه؟ اگه کامل توضیح بدید
ممنون میشم .
من پوتین طبی نشنیدم و نمیتونم نظر بدم، در کل مارک های مختلفی هست که من خودم ارک را ترجیح میدم.
نه پوتین های مشابه پوتین من را هم در ارتش و هم تو سپاه بجه ها استفاده کردند.
تا جایی که ذهن من یاری میکنه در نیروی زمینی ارتش، پداجا و در مرزبانی ناجا (البته نه همه) بعضا کادرها پوتین هایی با استتار متناسب لباس خودشون می پوشن ولی سربازا تا جایی که من به یاد دارم همه پوتین سیاه دارن.
پوتین خود من چون ارک بود نسبت به پوتین های سایر بچه ها حداقل 3 سانت کوتاهتر بود و کلا به چشم میومد.
کلا بسیج را باید در حین خدمت و پس از مشخص شدن یگان خدمتی خودتون اقدام کنید.
ببخشین، تقصیر باتری کیبوردم هست که ضعیف شده.
منظور من این بود که ما چون از زمان گردان داشتیم دیگه راحت بودم، پوتین های خودم را گذاشتم تو ساک، روز اول که همه دنبال سایر مناسب، زخم شدن پا و... بودن من راحت پوتین ها را پوشیده بودم چون به دفعات در گردان هم پوشیده بودم دیگه هم نرم شده بود و هم عادت داشتم.
شما اگه پارتی و... پیدا کنید میتونید به مرزبانی آ. شرقی انتقال بگیرین چون رسته شما مرزبانی هست، هم پاسگاهها و هنگ های مرزی دارن و هم در تبریز فرماندهی دارن و یا 9 ماه بعد طرح آمایش بگیرین که شرایطتش را الان کامل نمیدونم.
البته مرزبانی و پلیس راه در ناجا کمی جدا هستند و خیلی سخت تر از افراد دیگه به جای رسته دیگه به کار میگیرن ولی شاید هم با پارتی شدنی باشه. (البته من کلا از مرزبانی و پلیس راه به رسته راهور و انتظامی ندیدم ولی از راهور به انتظامی، از انتظامی به راهور و... خیلی دیدم)
دوستان من اموزشیم تموم شده الان امریه ام زده مرزبانی خراسان رضوی یعنی میوفتم مرزهای خراسان رضوی
من شرایط دارهستم (پدرفوتی) میخواستم بدونم با فرمانده ها حرف بزنم میتونم انتقالی بگیرم نزدیک خونمون بیوفتم؟؟
ازهرکی پرسیدم گفت میشه خیلی هم راحت انتقالت میده به دلیل شرایط دار بودنت.راسته یانه؟؟؟
تو یگانم باید مدارکمو بدم واس انتقالی یا قبل تقسیم شدنم ؟؟؟؟
26 بایدبریم واس تقسیم شدن واس مرزهای خراسان رضوی مثل سرخس وتایباد تربت اینا...
خداروشکرباز نیوفتادیم مرزهای سیستان![]()
سلام
دوره کد خوردم لویزان عقیدتی سیاسی
کسی میدونه چه جوریه؟
ساعتای دوره کد و مرخصی که میگن هر روز میدن
چون خونه ی خواهرم تهران هست
و اگه بخوام تهران بمونم کسی میدونه باید چیکار کنم؟
خوش به سعادت شما!
اگه خواستی من بیام جات دوره کد شما برو منرل
کلا لویزان از نظر مرخصی حتی تو یگان هم خوبه و مشکلی وجود نداره،خیالتون راحت!
نگهبانی دوره کد از آموزشی بیشتر و از یگان کمتر است ولی می تونید امیدوار باشید که آخر هفته ها رو در منزل استراحت میکنید
دوران بسیار شیرین و جذابی هستش دوره کد که بنده متاسفانه ازش محروم بود![]()
اول ممنون بابت جوابت
بعد اینکه دیپلم (انصراف از دانشگاهم) توی آموزشی یه روز در میون پست میدادیم چون تعداد دوره ی ما کم بود و نگهبانی ها زیاد
فکر نکنم دیگه عقیدتی پست خاصی داشته باشه
فقط اینکه میگن هر رود از بعد از ظهرا هم میتونی بزنی بیرون راسته؟ یا همون آخر هفته
بعد اینکه چیکار کنم همین جا یا تهران بمونم؟ جوری هست بشه همین جا پذیرش کنم؟ یه راهنمایی یکی لطفا
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)