تمیز بودن مهم نیست... کنسول قطعات داخلیش سالم باشه حله... یه مدت تست بگیر همش باهاش بازی کن چند تا بازی یه کم خش دار هم بزار ، ببین اگه هیچ اشکالی نداشت حله...
قیمت؟؟؟ وسایل جانبی؟؟؟
تمیز بودن مهم نیست... کنسول قطعات داخلیش سالم باشه حله... یه مدت تست بگیر همش باهاش بازی کن چند تا بازی یه کم خش دار هم بزار ، ببین اگه هیچ اشکالی نداشت حله...
قیمت؟؟؟ وسایل جانبی؟؟؟
الان شما آپدیت دشبرد کردین یا به اصطلاح آپدیت نرم افزاری . تم کنکت من ندیدم ؟
مواظب باشین که آپدیت 13146 رو اجرا نکنی که درایوت خام میشه و باید LT بریزی !
سلام.شما اصلا ً نگران نباش هیچ اتفاقی نیفتاده!بازی هایی که گرفته بودی تو DVD خودشون یه آپدیت داشتن که برای اجرای بازی نیاز بوده!و بلایی هم سر کنسولت نیاورده.با خیال راحت بازی کن.
یه راه هست ولی نمیشه 100 % بهش اطمینان داشت!بهر حال اونطور که از نظرات پیداست همچین بدرد نخور هم نبوده!
اول برنامه X Val رو از لینک زیر دانلود کن.
دقت کن کل لینک رو کپی کنی. http نیست FTP یه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب برنامه برو به System Setting کنسول و بعد وارد قسمت System Info بشو و مقادیر Console Serial Number و همچنین اعداد و حروف نوشته شده مقابل فاکتور X رو (دقت کن فاکتور K یا D رو ننویسی!) در برنامه وارد کن.Serial رو جلوی Consol Serial برنامه وارد کن و مقدار X رو در کادر Encrypted X Value وارد کن و سپس دکمه Decrypt رو بزن.اگه خدایی نکرده پیغام Cosole Banned رو دیدی سکته نزنیا!چون همونطور که گفتم این روش همیشه پاسخگو نیست!و ممکنه در حق شما اشتباه کرده باشه!اما اگه پیغام Secdata Is Clean داد با خیال راحت تر میتونید دوباره روی ماه لایو رو ببینید!ولی این دفعه هم ذوق زده نشیدا!!چون بازم ممکنه برنامه در حق شما....
امیدوارم موفق باشید.
Last edited by MITAJOON; 01-07-2011 at 01:36.
بچه ها این آپدیت داشبورد جدید که معرفی شده عجب چیزیه شبیه windows phone 7 هست!
احتمال پایین اومدنش کمه... نهایتا به خاطر افت دلار تا ۱۸۰ بیاد پایین...
بروبکس عزیز این تیم اوشکول که هنوز بردpcb رو عرضه نکرده . پس چی شد.
شايد منظورشون ٣٠ جون سال ٢٠١٢ بوده![]()
سلام دوستان می خوام بدونم قیمت xbox360 توی دبی و ترکیه چقدره
اگه مناسبه از اونجا بخرم
---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------
Last edited by miladx; 01-07-2011 at 10:57.
سلام از من میشنوی xbox 360 نگیر پول زیادی میدی بهش بعداً پشیمون میشی حالا از ما گفتن بعداً گرفتی و پشیموش شدی دیگه پای خودته
من خودم سال پیش یدونه گرفتم اینقدر بد بود یک ماهه فروخنمش الانم میخوام ps3 بگیرم حالا انتخاب با خودته![]()
Last edited by HO3IN-Life; 01-07-2011 at 11:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)