تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2553 از 3347 اولاول ... 155320532453250325432549255025512552255325542555255625572563260326533053 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,521 به 25,530 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

SIGNAL ، دوست عزیز، قصد جسارت ندارم اما مثل اینکه شما "شاید" دو فناوری wifi offloading و vowifi را یکی دانسته و یا "شاید" انها را با هم اشتباه گرفته اید.

فناوری vowifi امکان تماس از روی هر شبکه ی وای فای (چه شبکه وای فای ایرانسل و چه غیره) با مشترکین دیگر را میدهد، به طور مثال شما در نقطه ای هستید که ایرانسل انتن ندارد اما به یک شبکه ی وای فای متصل هستید، شما با استفاده از ان شبکه وای فای میتوانید با دیگران تماس برقرار نمایید.

فناوری wifi offloading در نقاط پر ترافیک شبکه ، مکان های عمومی ، ساختمان های تجاری و ..... نصب و راه اندازی میگردد. هدف از اینکار دسترسی مناسب مشترک به اینترنت پایدار و پر سرعت است. به طور مثال در نقطه ای پر ترافیک ، شبکه نسل 3 دیگر قادر به سرویس دهی اینترنت با سرعت بالا به مشترک نیست، در این مکان وای فای افلودینگ نصب میگردد تا هم مشترک، اینترنت پر سرعت و پایدارتری داشته باشد و هم کمی از ترافیک شبکه نسل 3 کاسته شود.
    مزیتی دیگری که دارد این است که باتری تلفن همراه مشترک به دلیل استفاده از وای فای، کمتر مصرف میشود.

توجه نمایید وقتی از وای فای ایرانسل و هر اپراتور دیگر (همراه اول، رایتل) استفاده میکنید، هزینه ان از بسته ی سیم کارت شما کسر میشود.

برای راه اندازی سرویس وای فای در هر نقطه، نیاز به نصب تجهیزات مخصوص به خود در ان نقطه است.
    سلام، از توضیحاتتون متشکرم. در مورد مبحث WiFi offloading و VoWiFi اشتباه بنده در بحث VoWiFi بود که تماس در این حالت رو فقط مختص شبکه‌ی وای فای اپراتور تصور میکردم، نه هر شبکه وای فایی. فقط در مورد مبحث VoWiFi یا به تعبیری Wi-Fi Calling ، دوستان همکاری نکردند و نگفتند اگر گوشی هوشمند خودشون را در ایران خریداری کردند، گزینه های Wi-Fi Calling و VoLTE را در قسمت تنظیمات تماس تلفنشون دارند یا خیر. چون بنده اینطور تصور میکنم (طق مشاهدات عینی) که این گزینه ها به غیر از گوشی های آیفون در گوشی های اندرویدی که نمایندگان شرکت های سازنده ی گوشی وارد ایران میکنند موجود نیست و باید اضافه بشه.

لطفا با این حالت پلاس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست تک کانکشن هم بزارید می خوام ببینم حالت پلاس توی تک کانکشن چقدر تاثیر داره؟
    ضمنا پلاس شما چه جوریه توی حالت بیکار هم پلاسه یا توی بار زیاد میره روی پلاس؟
    سلام. توی حالت بی کاری 4G میشه و در زمان گرفتن تست به حالت +4G تغییر پیدا میکنه. از آدرسی که گفتید ان‌شاءالله به زودی براتون تست میگیرم.

2. 2 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مجوز اپراتورهای تلویزیونی اینترنتی لغو شد
    در حالی که صدا و سیما چندی پیش به 5 شرکت مجوز رسمی ارائه تلویزیون اینترنتی (IPTV) را داده بود، یک دارنده مجوز تلویزیون اینترنتی از لغو همه مجوزهای صادره شده توسط صدا و سیما خبر داد.
    سازمان صدا و سیما در سال 94 در یک فراخوان عمومی برای نخستین بار در کشور نمایندگی رسمی صدا و سیما در ارائه خدمات IPTV (تلویزیون اینترنتی) را به 5 شرکت اعطا کرد.
    به این ترتیب 5 شرکت ایرانسل، توسعه بهنگام غدیر، آسمان (وابسته به کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام)، باران تلکام (متشکل از فناپ، آریا همراه، سام سرویس و مهندسی ایران برنا) و تراشه سبز ( متشکل از چند عرضه کننده خدمات اینترنتی) به صورت رسمی مجوز اپراتوری تلویزیون اینترنتی را دریافت کردند.
    پس از این، به تازگی شهاب جوانمردی یک دارنده مجوز رسمی ارائه خدمات تلویزیون اینترنتی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری ، از لغو تمامی مجوزهای صادره برای اپراتورهای تلویزیون اینترنتی توسط سازمان صدا و سیما خبر داد و اظهار داشت: این سازمان مجوزهای صادره را کان لم یکن اعلام کرده است.
    مدیرعامل هلدینگ ICT فناپ گفت: پس از حضور رئیس جدید سازمان صدا و سیما سیاست سازمان درباره نحوه کار در سرویس IPTV تغییر کرده و تدوین فرمت جدیدی از قرارداد در این سازمان آغاز شده است.
    این خبر رو بـی بـی سـی هم با تحلیل الان داره پخش میکنه .

4. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بله مودم خوبیه ،تاثیر رو سرعت و پینگ هم میشه گفت خیلی داره چون انتش نسبت به گوشی هوشمند خیلی قویتره،شما میتونید یه روتر هم براش بگیرید بزنید به روتر من از روتر tp link m3220 استفاده میکنم،من اون قدرت سیگنالایی رو که گفتم رو حدودی گفتم که دورن یا نزدیکن ،وگرنه به غیر از دکل ۳g که از پنجره خونمون معلومه ،بقیه رو نمیدونم کجان،با برنامه open signal تست کن قسمت location تو تنظیمات گوشی رو هم روشن کن ببین نتیجه میده یا نه،برا من که موقعیتمو تو اقیانوس ارام نشون داد
    قدرت سیگنال هم تو خوده صفحه کانفیگ مودم موجوده ،البته بعد اینکه یه فریمور کاستوم زدید روش
    دوست من سلام. منم مودم 3372 دارم. فریمور کاستوم این مودم رو از کجا باید بگیرم و روش نصبش به چه شکله؟ ممنون از پاسخت پیشاپیش

6. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست من سلام. منم مودم 3372 دارم. فریمور کاستوم این مودم رو از کجا باید بگیرم و روش نصبش به چه شکله؟ ممنون از پاسخت پیشاپیش
    خدمت شما
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بله مودم خوبیه ،تاثیر رو سرعت و پینگ هم میشه گفت خیلی داره چون انتش نسبت به گوشی هوشمند خیلی قویتره،شما میتونید یه روتر هم براش بگیرید بزنید به روتر من از روتر tp link m3220 استفاده میکنم،من اون قدرت سیگنالایی رو که گفتم رو حدودی گفتم که دورن یا نزدیکن ،وگرنه به غیر از دکل ۳g که از پنجره خونمون معلومه ،بقیه رو نمیدونم کجان،با برنامه open signal تست کن قسمت location تو تنظیمات گوشی رو هم روشن کن ببین نتیجه میده یا نه،برا من که موقعیتمو تو اقیانوس ارام نشون داد
    قدرت سیگنال هم تو خوده صفحه کانفیگ مودم موجوده ،البته بعد اینکه یه فریمور کاستوم زدید روش
    ممنونم پس با اين شرايط ميخرمش .

قبلا يه نرم افزاري بود يكي از دوستان معرفي كرده بوده تو تو اون رو نشون ميداد و با تغيير مكان زياد يا كم ميشد و ميشد فهميد به دكل نزديك ميشيم يا ازش دور ميشيم
    rssi

رو نشون ميداد كه كم و زياد ميشد و ميشد فهميد به كدوم دكل وصل هستش

10. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان، عکس زیر گزینه های مربوط به تماس VoLTE و Wi-Fi Calling رو در گوشی سامسونگ Galaxy S7 نشون میده (Wi-Fi Calling گزینه یکی به آخر هست). گوشی های اندرویدی دیگه هم تقریباً مشابه هست:

آیا شما گوشی هوشمند خودتون رو در ایران خریداری کردید و این گزینه ها را دارید؟ اگر به طور مثال گوشی شما سامسونگ Galaxy S7 هست و این گزینه ها را ندارید، با توجه به فعال شدن تماس VoLTE و Wi-Fi Calling در ایران باید شرکت سازنده ی گوشی در مورد گوشی های هوشمند داخل ایران آپدیت ارائه بده و گزینه های تماس VoLTE و Wi-Fi Calling در منوی تنطیمات تماس اضافه بشه.
    اس 7 سامسونگ دارم و این گزینه رو نداره
    رام ایتالیا و آمریکا یا کشورای دیگه رو اگه فلش بزنم این گزینه میاد. (فعلا وقتشو ندارم بعدن فلش میزنم خبر میدم)

12. 2 کاربر از nader24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان، عکس زیر گزینه های مربوط به تماس VoLTE و Wi-Fi Calling رو در گوشی سامسونگ Galaxy S7 نشون میده (Wi-Fi Calling گزینه یکی به آخر هست). گوشی های اندرویدی دیگه هم تقریباً مشابه هست:

آیا شما گوشی هوشمند خودتون رو در ایران خریداری کردید و این گزینه ها را دارید؟ اگر به طور مثال گوشی شما سامسونگ Galaxy S7 هست و این گزینه ها را ندارید، با توجه به فعال شدن تماس VoLTE و Wi-Fi Calling در ایران باید شرکت سازنده ی گوشی در مورد گوشی های هوشمند داخل ایران آپدیت ارائه بده و گزینه های تماس VoLTE و Wi-Fi Calling در منوی تنطیمات تماس اضافه بشه.
    درود
    من note 4 با رام ازبکستان دارم اما این مورد و نداره

14. 2 کاربر از siavash1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

لطفا با این حالت پلاس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست تک کانکشن هم بزارید می خوام ببینم حالت پلاس توی تک کانکشن چقدر تاثیر داره؟
    ضمنا پلاس شما چه جوریه توی حالت بیکار هم پلاسه یا توی بار زیاد میره روی پلاس؟
    در مورد گزینه های wifi calling قبل از نصب سیم کارت که گوشی را روشن کردم درست شبیه عکس شما گزینه هاش بود اما بعد از این که سیم کارت ایرانسل را گذاشتم رفت احتمالا به پوشش و سرویس ها بر میگردد که اگر اپراتور فعال کند گزینه ها می آد. گوشی بنده s7 می باشد.

16. 2 کاربر از mndbnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

SIGNAL ، دوست عزیز، قصد جسارت ندارم اما مثل اینکه شما "شاید" دو فناوری wifi offloading و vowifi را یکی دانسته و یا "شاید" انها را با هم اشتباه گرفته اید.

فناوری vowifi امکان تماس از روی هر شبکه ی وای فای (چه شبکه وای فای ایرانسل و چه غیره) با مشترکین دیگر را میدهد، به طور مثال شما در نقطه ای هستید که ایرانسل انتن ندارد اما به یک شبکه ی وای فای متصل هستید، شما با استفاده از ان شبکه وای فای میتوانید با دیگران تماس برقرار نمایید.

فناوری wifi offloading در نقاط پر ترافیک شبکه ، مکان های عمومی ، ساختمان های تجاری و ..... نصب و راه اندازی میگردد. هدف از اینکار دسترسی مناسب مشترک به اینترنت پایدار و پر سرعت است. به طور مثال در نقطه ای پر ترافیک ، شبکه نسل 3 دیگر قادر به سرویس دهی اینترنت با سرعت بالا به مشترک نیست، در این مکان وای فای افلودینگ نصب میگردد تا هم مشترک، اینترنت پر سرعت و پایدارتری داشته باشد و هم کمی از ترافیک شبکه نسل 3 کاسته شود.
    مزیتی دیگری که دارد این است که باتری تلفن همراه مشترک به دلیل استفاده از وای فای، کمتر مصرف میشود.

توجه نمایید وقتی از وای فای ایرانسل و هر اپراتور دیگر (همراه اول، رایتل) استفاده میکنید، هزینه ان از بسته ی سیم کارت شما کسر میشود.

برای راه اندازی سرویس وای فای در هر نقطه، نیاز به نصب تجهیزات مخصوص به خود در ان نقطه است.
    ممنون
    الان سوال من اینه که ایرانسل چرا دکل منطقه ما رو فورجی نکرد؟؟؟؟ ولی این سرویس رو نصب کرد؟؟؟
    این رو هم بگم که کیفیت سیگنالش با شیکه نسل2 برای من ظاهرا یکیه
    مثلا هر دو -67

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

دوستان یه سوال متفاوت میخوام بپرسم ببینم شما چه تدبیری براش دارین
    شما هم روی سیمکارت دانگلتون بسته فعال میکنید و روی سیمکارت گوشیتون هم یه بسته جدا؟به عنوان مثال خود من همیشه سیمکارت مودمم باید بسته روش فعال باشه چون سر کار با لپ تاپ و وای فای گوشی بهش وصل میشم.از طرف دیگه بعضی وقتا پیش میاد که آدم بیرونه و امکان استفاده از مودم نیست به همین خاطر مجبور میشیم یه بسته فعال هم روی گوشیمون داشته باشیم.شما هم همین کارو میکنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •