22 روز از آموزشی بدون سختی و تو یه چشم به هم زدن تموم شد ،،، تو یه چشم به هم زدن بقیعه آموزشی هم تموم میشه ،،، واقعا راست میگن خدمت بهترین دوره زندگی آدمه
پرندک 02 نبود ؟![]()
22 روز از آموزشی بدون سختی و تو یه چشم به هم زدن تموم شد ،،، تو یه چشم به هم زدن بقیعه آموزشی هم تموم میشه ،،، واقعا راست میگن خدمت بهترین دوره زندگی آدمه
پرندک 02 نبود ؟![]()
یعنی واقعا خوش گذشته و سخت نیس اموزشی اونم از نوع پرندک؟اومدوارم 38 روز بعدی هم بهت خوش بگذره داداش...
منم پرندکم، واقعا خیلی زود میگذره اما سختی ها زیاده ولی غیر قابل تحمل نیست. بستگی هم به خود آدم داره خیلی نباید سخت بگیره وگرنه هیچی!
من دارم تصور می کنم اونایی رو که وسط زمستون باید 2 تا 4 صبح نگهبانی باجه تلفن رو بدن تو اون سرما و سوز![]()
پس منی که دی میرم دهنم سرویسهالبته اینم بگم که میتونم سرما رو تاحدی تحمل کنم (میدونم که بایه سرما وحشتناک رو به رو هستم!)
به جز سرما پرندک دیگه هیچ سختی نداره و میشه تحمل کرد ، تنها سختی که داشتم یه بار نگهبان انبار بودم که هوا خیلی سرد بود و دو شب پیش آماده باش بودیم از ساعت 12 شب تا 4 صبح 4 بار بیدارمون کردن
ولی انصافا همه راست میگن به پرندک میگن هتل 02 و سختی هاش رو راحت میشه تحمل کرد ، زود میگذره![]()
4- آيا اگر سن پدر كمتر از 70 سال باشد و بيمار باشد ميتوان درخواست رسيدگي نمود؟
جواب : بله- در صورتي كه سن پدر كمتر از 70 سال باشد به تشخيص شوراي پزشكي وظيفه عمومي به علت بيماري نيازمند به مراقب تشخيص داده شود در شمول معافيت كفالت قرار ميگيرد.
(در این مورد همچین قانونی هست ولی کدوم بیماری ها ذکر نشده)
در مورد پوتین من یه توصیه ای میکنم که باباتون هم نمیکنه، البته چند بار تو این تاپیک که حرف باز شده گفتم ولی کم.
پوتین را قبل خدمت برین بخرین، حدود یک هفته تا 10 روز هر روز واکس بزنین و بزارین جلو آفتاب و اگه هوا ابری و... بود جلو بخاری (البته زیاد به بخاری نزدیک نکنین چون خشک میشه)
این کار باعث میشه پوتین نرم بشه حدود 10 - 15 روز هم قبل خدمت روزی 2-3 ساعتی بپوشین تا هم بیشتر نرم بشه و هم پاتون به پوتین و سنگینی و.... عادت کنه.
اینکار باعث بشه پای همه که روزهای اول زخم شد و تاول زد و خون شد شما از این لحاظ راحت باشین.
من خودم پوتین های ارک را استفاده میکردم و به بهمن ترجیح میدم. پوتین های گرونتر (آمریکایی و...) احتمال دزدیده شدنشون خیلی زیاده پس الکی پول ندین.
البته من خودم چون از گران پوتین داشتیم و... دیگه این پروسه را طی نکردم و همون پوتین ها را بردم، پامون هم که عادت داشت در کل.
ممنون دوست عزیز انصافا بابام این توصیه رو نمیکنهدرباره این پوتین طبی ها نظرت چیه؟ چون اولین باره که میشنوم پوتینم طبی میشه!
شما فرمودید که قبل خدمت 10-15روز هر روز واکس اینا رو بزنی ولی مگه پوتین ارتش یا سپاه با هم فرق ندارن؟ اگه بخریم پوتین به اونجا نخوره چی؟
سلام
یه سوال داشتم،آیا میشه در حین خدمت واسه گرفتن کسری بسیجی فعال اقدام کرد؟!
الان اموزشی تو نیرو هوایی ارتشم
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)