تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2553 از 4105 اولاول ... 1553205324532503254325492550255125522553255425552556255725632603265330533553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,521 به 25,530 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Mehdi_Teh021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

22 روز از آموزشی بدون سختی و تو یه چشم به هم زدن تموم شد ،،، تو یه چشم به هم زدن بقیعه آموزشی هم تموم میشه ،،، واقعا راست میگن خدمت بهترین دوره زندگی آدمه
    پرندک 02 نبود ؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

22 روز از آموزشی بدون سختی و تو یه چشم به هم زدن تموم شد ،،، تو یه چشم به هم زدن بقیعه آموزشی هم تموم میشه ،،، واقعا راست میگن خدمت بهترین دوره زندگی آدمه
    پرندک 02 نبود ؟
    یعنی واقعا خوش گذشته و سخت نیس اموزشی اونم از نوع پرندک؟ اومدوارم 38 روز بعدی هم بهت خوش بگذره داداش...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یعنی واقعا خوش گذشته و سخت نیس اموزشی اونم از نوع پرندک؟ اومدوارم 38 روز بعدی هم بهت خوش بگذره داداش...
    منم پرندکم، واقعا خیلی زود میگذره اما سختی ها زیاده ولی غیر قابل تحمل نیست. بستگی هم به خود آدم داره خیلی نباید سخت بگیره وگرنه هیچی!

من دارم تصور می کنم اونایی رو که وسط زمستون باید 2 تا 4 صبح نگهبانی باجه تلفن رو بدن تو اون سرما و سوز

4. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم پرندکم، واقعا خیلی زود میگذره اما سختی ها زیاده ولی غیر قابل تحمل نیست. بستگی هم به خود آدم داره خیلی نباید سخت بگیره وگرنه هیچی!

من دارم تصور می کنم اونایی رو که وسط زمستون باید 2 تا 4 صبح نگهبانی باجه تلفن رو بدن تو اون سرما و سوز
    پس منی که دی میرم دهنم سرویسه البته اینم بگم که میتونم سرما رو تاحدی تحمل کنم (میدونم که بایه سرما وحشتناک رو به رو هستم!)

داره خودمونی میشه Mehdi_Teh021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

به جز سرما پرندک دیگه هیچ سختی نداره و میشه تحمل کرد ، تنها سختی که داشتم یه بار نگهبان انبار بودم که هوا خیلی سرد بود و دو شب پیش آماده باش بودیم از ساعت 12 شب تا 4 صبح 4 بار بیدارمون کردن
    ولی انصافا همه راست میگن به پرندک میگن هتل 02 و سختی هاش رو راحت میشه تحمل کرد ، زود میگذره

7. این کاربر از Mehdi_Teh021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

شرایطم دقیقا مثل شماس ولی داداشم 17 سالشه با یه سرچ نو نت این بیماری جزو معافی ها هست
    ولی ندیدم کسی تا حالا کرده باشه واسه پدرش
    4- آيا اگر سن پدر كمتر از 70 سال باشد و بيمار باشد مي‌توان درخواست رسيدگي نمود؟
    جواب : بله- در صورتي كه سن پدر كمتر از 70 سال باشد به تشخيص شوراي پزشكي وظيفه عمومي به علت بيماري نيازمند به مراقب تشخيص داده شود در شمول معافيت كفالت قرار مي‌گيرد.
    (در این مورد همچین قانونی هست ولی کدوم بیماری ها ذکر نشده)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ممنون از پاسخگویی... منم دقیقا نمیدونم منظور از طبی در پوتین چیه!!! یه مغازه رفتم فروشنده گفت که دونوع داریم یکی بهمن یکی طبی ..گفتش خیلی سبک و راحته.
    در مورد پوتین من یه توصیه ای میکنم که باباتون هم نمیکنه، البته چند بار تو این تاپیک که حرف باز شده گفتم ولی کم.

پوتین را قبل خدمت برین بخرین، حدود یک هفته تا 10 روز هر روز واکس بزنین و بزارین جلو آفتاب و اگه هوا ابری و... بود جلو بخاری (البته زیاد به بخاری نزدیک نکنین چون خشک میشه)

این کار باعث میشه پوتین نرم بشه حدود 10 - 15 روز هم قبل خدمت روزی 2-3 ساعتی بپوشین تا هم بیشتر نرم بشه و هم پاتون به پوتین و سنگینی و.... عادت کنه.

اینکار باعث بشه پای همه که روزهای اول زخم شد و تاول زد و خون شد شما از این لحاظ راحت باشین.

من خودم پوتین های ارک را استفاده میکردم و به بهمن ترجیح میدم. پوتین های گرونتر (آمریکایی و...) احتمال دزدیده شدنشون خیلی زیاده پس الکی پول ندین.

البته من خودم چون از گران پوتین داشتیم و... دیگه این پروسه را طی نکردم و همون پوتین ها را بردم، پامون هم که عادت داشت در کل.

10. 5 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در مورد پوتین من یه توصیه ای میکنم که باباتون هم نمیکنه، البته چند بار تو این تاپیک که حرف باز شده گفتم ولی کم.

پوتین را قبل خدمت برین بخرین، حدود یک هفته تا 10 روز هر روز واکس بزنین و بزارین جلو آفتاب و اگه هوا ابری و... بود جلو بخاری (البته زیاد به بخاری نزدیک نکنین چون خشک میشه)

این کار باعث میشه پوتین نرم بشه حدود 10 - 15 روز هم قبل خدمت روزی 2-3 ساعتی بپوشین تا هم بیشتر نرم بشه و هم پاتون به پوتین و سنگینی و.... عادت کنه.

اینکار باعث بشه پای همه که روزهای اول زخم شد و تاول زد و خون شد شما از این لحاظ راحت باشین.

من خودم پوتین های ارک را استفاده میکردم و به بهمن ترجیح میدم. پوتین های گرونتر (آمریکایی و...) احتمال دزدیده شدنشون خیلی زیاده پس الکی پول ندین.

البته من خودم چون از گران پوتین داشتیم و... دیگه این پروسه را طی نکردم و همون پوتین ها را بردم، پامون هم که عادت داشت در کل.
    ممنون دوست عزیز انصافا بابام این توصیه رو نمیکنه درباره این پوتین طبی ها نظرت چیه؟ چون اولین باره که میشنوم پوتینم طبی میشه!

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

شما فرمودید که قبل خدمت 10-15روز هر روز واکس اینا رو بزنی ولی مگه پوتین ارتش یا سپاه با هم فرق ندارن؟ اگه بخریم پوتین به اونجا نخوره چی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم،آیا میشه در حین خدمت واسه گرفتن کسری بسیجی فعال اقدام کرد؟!
    الان اموزشی تو نیرو هوایی ارتشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •