شرایطم دقیقا مثل شماس ولی داداشم 17 سالشه با یه سرچ نو نت این بیماری جزو معافی ها هست
ولی ندیدم کسی تا حالا کرده باشه واسه پدرش
شرایطم دقیقا مثل شماس ولی داداشم 17 سالشه با یه سرچ نو نت این بیماری جزو معافی ها هست
ولی ندیدم کسی تا حالا کرده باشه واسه پدرش
نمیدونم دقیقا منظورتون از پوتین طبی چیه ولی من رفتم پوتین هامو عوض کردم یه جفت پوتین نرم گرفتم که نوکش یخورده جای آزاد داشت و کلا هیچ وقت کیپ کیپ نمیشد . نتیجه اینکه : درسته که موقع رژه کسی صدای پا کوبیدنم رو نمیشنید ولی در عوض هیچ وقت پاهام تاول نزد !!!!
توصیه میکنم تا میتونید پوتین نرم بگیرین که قراره توی آموزشی حسابی بدوین !!!
خب لینک های اون مطالبی رو که خوندی بده منم بخونم ببینم چی نوشته...
ممنون از پاسخگویی... منم دقیقا نمیدونم منظور از طبی در پوتین چیه!!! یه مغازه رفتم فروشنده گفت که دونوع داریم یکی بهمن یکی طبی ..گفتش خیلی سبک و راحته.
خودت هردو رو بگیر امتحان کن . پوتین خیلی مهمه . از نون شب ! واجبتره . . . .دقیقا یادم نیست مارک پوتینم چی بود . فقط یادمه اونی که خودشون داده بودن 200 کیلو وزنش بود.
سبک بودن پوتین خیلی مهمه . چون توی دویدن های زیاد و رژه های طولانی دخل پا رو در میارن اونجا . پوتین رو هم خیلی کیپ نگیر . چون در مدت زمان طولانی سر پا ایستادن و دویدن ، پا توی پوتین ورم میکنه .
Last edited by PLAΨMID; 13-11-2014 at 04:43.
همون طبی ها خیلی خوبه برا آموزشی، هم نرمه هم راحت، 3 ماه هم بیشتر کار نمیکنه. برا بعدش می تونی بهمن بگیری.
بنظرم اگه خود شخص مبتلا باشه معافه نه اینکه پدرش داشته باشه !
سر پوتین تو آموزشی من پاهام نابود شد،کلی تاول زد و درد گرفت!
اگه کسی بتونه پوتین خوب بگیره خیلی کمک میکنه بهش![]()
سلام
دوره کد خوردم لویزان عقیدتی سیاسی (دیپلم انصراف از دانشگاه)
کسی میدونه چه جوریه؟
ساعتای دوره کد و مرخصی که میگن هر روز میدن
چون خونه ی خواهرم تهران هست
و اگه بخوام تهران بمونم کسی میدونه باید چیکار کنم؟
گفته میشه برای کسانی که کف پاهاشون صافه پوتین طبی اوردن...!
درسته... ؟/
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)