سلام
موبایل دیتا افلودینگ یا اسم معروف ترش وای فای افلودینگ سرویس جدیدی هست که از طرف هر سه اپراتور داره عرضه میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
موبایل دیتا افلودینگ یا اسم معروف ترش وای فای افلودینگ سرویس جدیدی هست که از طرف هر سه اپراتور داره عرضه میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دلالیلش اینه که توی ای دی اس ال آپلود رایگانه و بالاخره اونم برای خودش یه حجمیه و یکی هم اینه که اگر سرعت بالا باشه یه تست اسپید تست حدود 100 و 200 مگ در میاد. اما کلا من تا حالا با مشکل حجم خوری برخورد نکردم
البته برای من دیگه ایرانسل بسته خوبی نداره فقط 6 ما سی گیگ خوب بود و یا یکسال 100 گیگ که جفتشو ناجوانمردانه تغییر داد
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
Last edited by ak313; 03-11-2016 at 19:35.
برای شادی روح بسته های زیر صلوات بفرستید
Last edited by adreno; 03-11-2016 at 21:23.
یه تست بعد از مدتها
اینم باند 3 (1800)
![]()
Last edited by ak313; 03-11-2016 at 21:50.
سلام. تو این روش یه اتصال امن VPN بین گوشی و سرور IWLAN در هسته ی شبکه اپراتور ایجاد میشه و تماس شما روی شبکهوای فایی که اپراتور ایجاد کرده انجام میشه. این به خاطر اینه که قسمتی از بار شبکه ی سلولی کاهش پیدا کنه یا اینکه اگر آنتن دهی موبایل ضعیف باشه، تماس توسط این شبکه وای فای انجام میشه.
دوستان، عکس زیر گزینه های مربوط به تماس VoLTE و Wi-Fi Calling رو در گوشی سامسونگ Galaxy S7 نشون میده (Wi-Fi Calling گزینه یکی به آخر هست). گوشی های اندرویدی دیگه هم تقریباً مشابه هست:
آیا شما گوشی هوشمند خودتون رو در ایران خریداری کردید و این گزینه ها را دارید؟ اگر به طور مثال گوشی شما سامسونگ Galaxy S7 هست و این گزینه ها را ندارید، با توجه به فعال شدن تماس VoLTE و Wi-Fi Calling در ایران باید شرکت سازنده ی گوشی در مورد گوشی های هوشمند داخل ایران آپدیت ارائه بده و گزینه های تماس VoLTE و Wi-Fi Calling در منوی تنطیمات تماس اضافه بشه.
این volte چجوری من بهش وصل بشم؟؟؟ چجوری میاد؟؟؟
برنامه ایرانسل من-> بسته های ساعتی
بسیار برای این اقدام ایرانسل متاسفم
بنده ازمشتریان بسته شش ماهه سی گیگ هستم و از حذف این بسته بسیار ناخرسندم
به احتمال بسیار زیاد اگر این بسته دوباره برنگرده اپراتور اینترنتم رو عوض بکنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
این بسته رو تبدیل کرده به دوماهه . البته این تغییر واسه کسایی که مصرف زیادی ندارن خوب نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)