تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2551 از 4105 اولاول ... 1551205124512501254125472548254925502551255225532554255525612601265130513551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,501 به 25,510 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

ما گیجــیم یا سایت ها میخوان ما رو گیج کنن؟

سایت زیر، بخش اول ظاهراً در مورد مشمولان غایب صحبت نـشده:

محتوای مخفی: سردار 1 

مشمولان برای بهره مندی از این تسهیلات می بایست وضعیت سربازی خود را مشخص کنند و برای این کار کافی است به دفاتر پلیس+10 مراجعه کرده و برگه اعزام به خدمت خود را دریافت کنند. پس از دریافت برگه حتی اگر زمان اعزام در سال 94 نیز قرار گرفته باشد، باز هم به دلیل اینکه در سال 93 وضعیت سربازی مشخص شده است، طول مدت خدمت فرد 21 ماه خواهد بود.

که البته
    در خصوص مشمولان غایب باید تا قبل از 22 بهمن امسال وضعیت مشخص شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما اینجا:

محتوای مخفی: سردار 2 

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار کمالی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه با اعلام این خبر گفت: مدت خدمت سربازی 24 ماه شده و از تاریخ 1 فروردین 1394 لازم‌ الاجرا است و کسانی که از سال 94 اعزام به خدمت می‌شوند باید 24 ماه خدمت کنند.

مشاور گرامی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز؛
    علیرغم توضیحاتی که ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از خودم دادم،
    با توضیحاتی که ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ارائه فرمودید به این نتیجه رسیدم که ظاهراً وضعیت من رو بد برداشت کردید.
    انگار شما فکر کردید من مشمول غایب هستم! نه، نیستم!

سؤال: از توضیحات شما اینطور بر میاد که...

برای مشمولین غایب ملاک تاریخ اقدام می باشد. یعنی اگه تا 22 بهمن اقدام کنن خدمتشون 21 ماهه هست.

به جز
    مشمولین غایب، بقیه ( یعنی کسانی که وارد دوره غیبت نشدن ) ملاک تاریخ اعزامشــون هست

درسته؟

منظورم این بود که یه راهی پیش پات بذارن که منتظر صدور مدرک تحصیلی نمــونی؛ وگرنه به 22 بهمن نمیرسی و 24 ماه خدمت میکنی
    که البته بچه ها راهنمایی کردن...

منم 1 ترم اضافه دارم؛ رفتم امور نظام وظیفه دانشگاه که درخواست معافیت صادر کنن، گفتن لازم نیست!
    بعد از پایان سنوات، 1 سال فرصت داری و چون میخوای در اسرع وقت برای خدمت اقدام کنی از نظر غیبت خوردن مشکلی برات پیش نمیاد
    در واقع الان من توی همون 1 سال هستم

ببینید چون شما گفتین گه سال بعد اعزام بشم نمی تونم از کسر ایثارگری استفاده کنم با توجه به اینکه مشمولین غایب متولد 72 و ماقبل تا پایان امسال وقت دارن من برداشت کردم که شما غایب هستین.

اگر مشمول غایب نباشین سال بعد هم میتونید از کسر ایثارگری استفاده کنید (متولد 72 و ماقبل بدون غیبت)

من برداشتم همین هست که شما گفتین دلیلش هم این هست که مشمول غایب بیشتر از اونی هست که در نظر شما هست و با این ترافیک اعزام امکان اعزام اونها در سال 93 قطعی نیست.

از طرفی شاید خیلی ها یادشون نباشه ولی در سال 91 ما روی همین موضوع ضربه خوردیم، در حالی که همین سردار عزیز اعلام کرده بود در سال 91 به هیچ وجه افزایش نخواهیم داشت و به شایعات توجه نکنید و... در آخرین روزهای سال 90 اعلام شد خدمت از سال 91 شد 21 ماه و کسر مدرک تحصیلی هم حذف شد و کسر ایثارگری هم حذف شد، بعدا مجددا کسر ایثارگری را برای متولدین 72 و ماقبل برگردوندن.

اون موقع هم ملاک تاریخ اعزام شد و کسی که بهمن 90 دفترچه اعزام کرده بود ولی در اردیبهشت سال 91 اعزام شده بود 21 ماه خدمت کرد.

------------------------
    باز هیچ کدون از خبر و... را نمیشه اعتماد کرد، ملاک آیین نامه ها و ابلاغیه ها و دستورالعمل ها هست، نمیدونم دوستان تا حالا دیدن یا نه ولی اگه اینگونه اسناد را مطالعه کنید یک بند یک خطی میتونه کل ماجرا را تغییر بده و یا وضعیت چند هزار نفر را عوض کنه.

ما هم بر اساس شوهد و قرائن موجود نظر میدیم.

2. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام ، خواستم بپرسم جه راههایی واسه کسری گرفتن وجود داره ؟ البته منهای سابقه جبهه . لیسانس عمران و در حال خدمت تو ارتش هستم.
    برای شما راهکار قانونی برای کسری گرفتن وجود نداره، فقط یک راه هست اونم جور کردن سابقه بسیج، که اگه آشنا داشته باشی بسیار راحته و تا 6 ماه هم امکان کسری گرفتن از این راه وجود داره.

من دفترچه گرفتم . برگ مایعنه هم گرفتم
    اگر الان پست کنم 12/1 تاریخ اعزام میخوره

سوالم اینه که من یکی از گزینه پشت برگه معاینه بزنم ( مربوط به درد کمر) بعد تحویل پلیس +10 بدم .
    نامه میاد جهت بررسی این مساله ؟
    چقدر بررسی این موارد معمولا طول میکشه؟
    ممکنه تاریخ اعزام به عقب بندازه؟ یا تو همین مهلت سه ماه مونده به اسفند مشخص میشه؟

یکم اگر فوری جواب بدین ممنون میشم
    اگه مشکل شما جدی نیست و مدارک لازم رو برای معاف پزشکی شدن نداری اصلا همچین کاری نکن، چون پروسه معاینه و جواب دادن حداقل 2 ماه طول میکشه و به طور قطع اعزام شما میوفته برا ساله دیگه!

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

تشکر از کاربران و مشاوران گرام بابت وقتی که میگذارید؛

در کل خلاصه ی داستان ما اینه:
      محتوای مخفی: 1 

تمام دنیا داره پشا سرت خراب میشه. دیر بجنبی نابود شدی.
    نمونه ش خود من:
    از یه طرف یکی میگه سنوات مجازت تموم بشه چون 1 ترم از مهلت یک ساله استفاده کردی، اضافه خدمت میخوری!
    ( منم مثل اون آقا واسه این ترم معافیت ندارم )

از یه طرف کارت سبز هنوز رو هواست؛ بچه ها تا سپاه استان هم رفتن، میگن بودجه نداریم، زمان برگزاری دوره مشخص نیست
    از یه طرف اگه یه خورده دیر اقدام کنم اون ور سال اعزام میخورم و 24 ماه باید خدمت کنم ( بدون کسری و ...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان سوال داشتم البته مشورته
    من متولد 72 هستم دانشجوی ترم 6 کاردانی و از نظر نظام وظیفه ترم 7 هستم ورودی بهمن سال 90 هستم منظورم از نظر نظام وظیفه ترم 7 اینه که ما چون مهر ثبت نام کردیم و ورودی بهمن بودیم دانشگاه متاسفانه مدارک ما رو همراه ورودی های مهر برای نظام وظیفه فرستاده و اونا هم ما رو ورودی مهر زدن و خودم هم یه ماه قبل متوجه این جریان شدم چون فرستادنمون نظام وظیفه خلاصه اینطوری شد که به ناحق ی ترم گذاشتن تو استینمون.
    من 8 ماه کسری ایثار گری دارم.
    سوالم اینه که پیشنهادتون چیه... من بهمن امسال که کاردانی رو تموم میکنم برم سربازی یا تو تکمیل ظرفیت کارشناسی ثبت نام کنم و ادامه بدم...؟(البته تو دفترچه نوشته که کسانی که بیشتر از سنوات مجاز طول کشیده کاردانیشون نمیتونن تو مقطع بالاتر ادامه تحصیل بدن ولی خودم میشناسم و هستن افرادی که کاردانی رو 7 ترم تموم کردن العان هم دارن کارشناسی میخونن پرسیدم چطور اجازه دادن گفتن رفتیم نظام وظیفه توجیه نوشتیم که چرا طول کشیده و العان میخوایم کارشناسی بخونیم.)
    آیا من العان که بیشتر از سنوات مجاز درس خوندم اضافه خوردم؟(نظام وظیفه مجوز ادامه تحصیل تا 93/11/30 رو داده)
    لطفاً زود ج بدین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان سوال داشتم البته مشورته
    من متولد 72 هستم دانشجوی ترم 6 کاردانی و از نظر نظام وظیفه ترم 7 هستم ورودی بهمن سال 90 هستم منظورم از نظر نظام وظیفه ترم 7 اینه که ما چون مهر ثبت نام کردیم و ورودی بهمن بودیم دانشگاه متاسفانه مدارک ما رو همراه ورودی های مهر برای نظام وظیفه فرستاده و اونا هم ما رو ورودی مهر زدن و خودم هم یه ماه قبل متوجه این جریان شدم چون فرستادنمون نظام وظیفه خلاصه اینطوری شد که به ناحق ی ترم گذاشتن تو استینمون.
    من 8 ماه کسری ایثار گری دارم.
    سوالم اینه که پیشنهادتون چیه... من بهمن امسال که کاردانی رو تموم میکنم برم سربازی یا تو تکمیل ظرفیت کارشناسی ثبت نام کنم و ادامه بدم...؟(البته تو دفترچه نوشته که کسانی که بیشتر از سنوات مجاز طول کشیده کاردانیشون نمیتونن تو مقطع بالاتر ادامه تحصیل بدن ولی خودم میشناسم و هستن افرادی که کاردانی رو 7 ترم تموم کردن العان هم دارن کارشناسی میخونن پرسیدم چطور اجازه دادن گفتن رفتیم نظام وظیفه توجیه نوشتیم که چرا طول کشیده و العان میخوایم کارشناسی بخونیم.)
    آیا من العان که بیشتر از سنوات مجاز درس خوندم اضافه خوردم؟(نظام وظیفه مجوز ادامه تحصیل تا 93/11/30 رو داده)
    لطفاً زود ج بدین
    طبق آخرین قانون سنوات مجاز برای مقطع کاردانی 2.5 سال ( 5 ترم ) هست. اگه اینطور که شما میگین نظام وظیفه مجوز تا 93/11/30 رو داده که مشکلی نیست و تا این تاریخ زمان دارین.

تصمیم اینکه ادامه بدین یا برید سربازی یه تصمیم شخصی هست که خودتون باید بگیرید. اینم در نظر داشته باشید که ساله دیگه سربازی 24 ماه میشه و ممکن هست کسری ها رو هم محدودتر کنن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان منم ترم 5 کاردانی بودم که یه مشکلاتی واسم به وجود اومد انصراف دادم و دفترچه بست کردم اعزامم 9/19 خورده از طرفی همه میگن با دیبلم داغونت می کنن خدایی کسی با دیبلم رفته چجوریه فرقی بین بی سواد با دیبلم نیست واقعا؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان منم ترم 5 کاردانی بودم که یه مشکلاتی واسم به وجود اومد انصراف دادم و دفترچه بست کردم اعزامم 9/19 خورده از طرفی همه میگن با دیبلم داغونت می کنن خدایی کسی با دیبلم رفته چجوریه فرقی بین بی سواد با دیبلم نیست واقعا؟؟
    اول توضیح بده داغون یعنی چی؟

تو آموزشی فرق زیادی بین دیپلم و فوق دیپلم نیست. بعدش هم بسته به پارتی و یا یکمقدار شانس ممکنه از یک لیسانس هم خدمتت راحتتر باشه.

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

سلام
    من یه چیزی به ذهنم رسید
    پدرم 70 سالش نشده ولی بیماری کلیت روده داره که تو نت سرچ کردم مثل این که میشه درخواست معافیت کفالتشو بدم
    طبق لینک زیر هم میشه الان حین تحصیل دانشگاه اقدام کنم
    ولی کسی برای بیماری پدر قبل از سن 70 سال تا حالا اقدام کرده ؟
    چطوریه واقعا ینی معافی میدن ؟
    من داداشم 6 ماه دیگه 18 ساله میشه باید بجنبم ؟
    ارزش داره وقت بزارم روش ؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رفقا پوتین طبی واسه آموزشی چطوره؟ میگن راحت تره..کسی استفاده کرده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    من یه چیزی به ذهنم رسید
    پدرم 70 سالش نشده ولی بیماری کلیت روده داره که تو نت سرچ کردم مثل این که میشه درخواست معافیت کفالتشو بدم
    طبق لینک زیر هم میشه الان حین تحصیل دانشگاه اقدام کنم
    ولی کسی برای بیماری پدر قبل از سن 70 سال تا حالا اقدام کرده ؟
    چطوریه واقعا ینی معافی میدن ؟

من داداشم 6 ماه دیگه 18 ساله میشه باید بجنبم ؟
    ارزش داره وقت بزارم روش ؟
    پدر من هم کولیت روده داره 25 سالی میشه که هر روز قرص و دارو میخوره و51 سالشه برادرم هم 13 سالشه(تا اونجایی هم که فهمیدم تو جبهه مدتی بهشون غذای درست حسابی نرسیده یا اصلا نرسیده وبرای همین دچار این بیماری شده).
    اگه معافی میدن ما هم پیگیر بشیم...!!!
    ولی فکر نمیکنم همچین چیزی باشه اصلاً... خیلی بعید میدونم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •