ببینید چون شما گفتین گه سال بعد اعزام بشم نمی تونم از کسر ایثارگری استفاده کنم با توجه به اینکه مشمولین غایب متولد 72 و ماقبل تا پایان امسال وقت دارن من برداشت کردم که شما غایب هستین.
اگر مشمول غایب نباشین سال بعد هم میتونید از کسر ایثارگری استفاده کنید (متولد 72 و ماقبل بدون غیبت)
من برداشتم همین هست که شما گفتین دلیلش هم این هست که مشمول غایب بیشتر از اونی هست که در نظر شما هست و با این ترافیک اعزام امکان اعزام اونها در سال 93 قطعی نیست.
از طرفی شاید خیلی ها یادشون نباشه ولی در سال 91 ما روی همین موضوع ضربه خوردیم، در حالی که همین سردار عزیز اعلام کرده بود در سال 91 به هیچ وجه افزایش نخواهیم داشت و به شایعات توجه نکنید و... در آخرین روزهای سال 90 اعلام شد خدمت از سال 91 شد 21 ماه و کسر مدرک تحصیلی هم حذف شد و کسر ایثارگری هم حذف شد، بعدا مجددا کسر ایثارگری را برای متولدین 72 و ماقبل برگردوندن.
اون موقع هم ملاک تاریخ اعزام شد و کسی که بهمن 90 دفترچه اعزام کرده بود ولی در اردیبهشت سال 91 اعزام شده بود 21 ماه خدمت کرد.
------------------------
باز هیچ کدون از خبر و... را نمیشه اعتماد کرد، ملاک آیین نامه ها و ابلاغیه ها و دستورالعمل ها هست، نمیدونم دوستان تا حالا دیدن یا نه ولی اگه اینگونه اسناد را مطالعه کنید یک بند یک خطی میتونه کل ماجرا را تغییر بده و یا وضعیت چند هزار نفر را عوض کنه.
ما هم بر اساس شوهد و قرائن موجود نظر میدیم.