تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2551 از 4751 اولاول ... 1551205124512501254125472548254925502551255225532554255525612601265130513551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,501 به 25,510 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه carrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این ایمیل رو امروز شاتل واسم فرستاده گفتم بزارم یکم بخندید. تا الان نزدیک 15 گیگ مصرف دوره داشتم. و نمایشگر هم روی 83 درصد هست

مشترک گرامی،

همان گونه که پیش از این نیز به اطلاع شما رسیده بود، ترافیک سرویس های آرت (ویژه) از شهریور ماه 1389 نامحدود و تحت قوانین Fair Use Policy است. هدف از این قانون،

تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز است.

بی‌گمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Shared یا به اشتراك‌‌گذاری شده به مشتریان ارایه می‌شود. حال آن كه شركت شاتل پا از رویه‌ها و عرف معمول

فراتر گذاشته و برای افزایش خشنودی مشتریان، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است. در چنین شرایطی، اگر گروهی از مشتریان، یکسره و

مستمر اقدام به دریافت فایل‌های پرحجم كنند، ممكن است مصرف بالای پهنای باند منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما از آن استفاده می‌كنید. چه آن گاه، این موضوع

می‌تواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.

با توجه به مجموعه مطالب مطرح شده، علاقه مندیم به اطلاع برسانیم مصرف از ابتدای ماه تا کنون شما نشان از آن دارد که چنانچه این روند مصرف به این شکل ادامه یابد،

ممکن است در ماه جاری تحت تاثیر این قانون قرار بگیرید و سرویس شما به صورت خودکار تحت این قوانین محدود و حتا در شرایطی معلق و یا مسدود شود.

بر این اساس، سپاس گزار خواهیم بود مصرف خود را به گونه ای برنامه ریزی فرمایید که در آینده با این مشکل رو به رو نشوید. در غیر این صورت، ممکن است با محدودیت گفته

شده در بالا رو به رو گردید.

گفتنی ست چنانچه مصرف شما به صورت مستمر بالا باشد، می توانید از سرویس های اختصاصی شاتل استفاده کنید.

پیشاپیش از حسن همکاری شما سپاس گزاریم.

2. 3 کاربر از carrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

مسئول بخش ما می گفت برای هر مگابیت پهنای باند ماهانه 800 هزار تومن به شرکت زیرساخت پول به عنوان کرایه میدن !
    حالا پیدا کنید پرتقال فروش را !!
    وقتی یه مگ رو 800 هزار تومن کرایه میدن به نظرتون با چند نفر باید share بشه تا اینا یه سودی ببرن ؟!

من براي محل كارمون ميگيرم mb 2.5 متقارن بدون هيچ فيلتري (مجوز مركز تحقيقاتي داريم ) سالي ميشه به عبارتي 22 ميليون تومان اما واقعا كيفيت سرويس در حد 100% هست . گرونيش بخاطر نبود ----- در مسير هستش

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

وای! این ایمیل برای منم اومد!
    جالب اینجاست من سرویسم آرت 1 هست و هنوز به اون 12 گیگ ماهیانه که قبلا داشت همیشه نرسیده!!
    63% شده!!
    اینجوری نامحدود کردن دیگه!!خوبه

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

البته این بهای ۱ مگابیت هست ولی ISP های بزرگ معمولا خط های STM 1 می گیرن که به جز اینکه قیمت پایین تری داره ۲۰ درصد هم بابت اینکه سرویس ADSL می دن ارزون تره !

الان طبق آخرین چیزی که گفتند قیمت هر STM 1 حدود 37 میلیون تومان هست و هر خط STM1 حدود 155 مگابیت که به عبارتی میشه هر مگابیت تقریبا 238 هزار تومان ...

و این رو در نظر بگیرید که همه مثل شما اهل دانلود نیستند ! به جرات می تونم بگم از ۱۰-۱۲ تا یوزری که من تا حالا به شاتل معرفی کردم شاید نصف اشون نهایت روزی یه بار ایمیل چک کنند ! بعضی هاشون اصلا ۲-۳ روز یه بار میان سیستم اشون رو روشن می کنن ...

این ضریب یک به هشت یا یک به ده که گفته میشه تقریبا همگی حرف مفت هست ! اینا نمودار مصرف رو نگاه می کنن هر وقت پهنای باند مطقه یا شبکه برای چند ساعت پشبید با تهش ! و صدای مردم دراومد تازه به فکر افزایش پهنایش باند می افتند ! و اینجوری نیستند که بگم مثلا الان X یوزر با سرعت Y داریم حالا باید به فکر افزایش باشیم ! ... ولی تو کشورهای دیگه هیچ موقع نمیگزارند پهنای باند بیشتر از 70 درصد بشه تا کیفیت افت نکنه ! ولی اینجا ....
    من نمیدونم ! این چیزیه که مسئول شاتل گفت . گفت هر مگ 800 هزار تومن کرایش هست. ممکنه دروغ باشه ! ممکنه نباشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من نمیدونم ! این چیزیه که مسئول شاتل گفت . گفت هر مگ 800 هزار تومن کرایش هست. ممکنه دروغ باشه ! ممکنه نباشه !
    تا به كي بگي مسئول دوست عزيز

من كه حرف 90% افراد توي شاتل قبول ندارم و فقط دروغ ميگن

همين شيراز به من ميگن ما اصلاً مشكل نداريم
    بعد با يكي از مسئولين كه قبولش دارم صحبت كردم گفت آره مركزتون مشكل داره و تا حدودي حل شده جديداً ولي هنوز جاي كار داره . ولي با هركس ديگه صحبت كردم ميگن نه مشكل از سيستم شما هست .

كلاً پشتيباني شاتل فقط براي خنده هست و خوب ميشه بهشون فهموند هيچي اطلاعات فني و ندارن و فقط Copy & Past بلد هستن

7. 2 کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بالاخره 100% کردمش!!!!
    98 'گیگ

محتوای مخفی: SP 

هم اکنون:

9. این کاربر از m0jtaba370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده میخوام یه شاتل اکو 128 واسه خونه بخرم!
    حالا بحث مودم هست یکی میگه زلیکس که خود شاتل میده 49 تومان میتونی 40 هم بخری یکی هم میگه planet بخر که تایوانی هست بهتر هم هست 30 تومان! یکی از نماینده های شاتل هم میگه tp-link بردار؟!
    2 نوع tp-link داشت یکی td-8811 که روتر داشت و یکی td-8817 که جدیدتر بود و یه نمه بزرگتر بود قیمت هر دو هم یک بود میداد 35 تومان؟
    کدومش بهتره
    جز اینا شاتل چیز دیگه ای پشتیبانی نمی کنه؟
    سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

من تا قبل از شروع ماه مهر هرشب 1200 تا 300 مگ دانلود داشتم و دان استریم هم 544 بود

اما از اول مهر تا الان دان استریم هر روز یه چیزی هست چند روز 570 بود بعد شد 577 و الان هم شده 572 کسی میدونه علتش چیه؟

دانلود شبانه هم به زور و با هزار بار دیسکانکت به 700 مگ میرسه

دوستان در اصفهان همچین مشکلی ندارند؟

من اکو 128 دارم
    شبانه را محدود كردن ولي تا 1 گيگ هم ميشه دانلود كرد ولي سرور خوب مي خواد

---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------

اختلال در كل اينترنت كشور ايجاد شده
    الان سرعت من يك چهارم حالت عادي هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    یه سوال من دو روزه با مرورگر اپرا نمیتونم وصل بشم
    عیب از شاتله؟
    اگه کسی میتونه کمک کنید لطفا
    من هميشه از اپرا استفاده مي كنم و اصلا مشكلي نداره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

2

یه تست سرعت بگذار از speedtest

عکسی از وضعیت سرعت modem
    down stream rate
    up stream rate

snr margin
    Attenuation
    Attainable Rate
    Rate

این چهار تا را بگذار شاید نویز خطتت زیاد باشه
    شاید هم اگر تو شهرهای بزرگ وشلوغ هستی مرکز مخابراتیتون شلوغ هست پهنای باند کم میاد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم تست

این رو هم اضافه کنم منم با اپرا مشکل پیدا کردم. یک خبرایی هست
    Last edited by abbas13677_2005; 13-10-2010 at 15:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •