سرعت دانلود رایگان شبانه آسیاتک چنده؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
الان آسیاتک مجوز FCP گرفته چه قابلیتی داره یا چه چیزی بهتر میشه یا شده ؟![]()
کار می بره عزیز تا قابلیت های این ویژگی اضافه بشه به سیستم
Sent from my iPad using Tapatalk
در مورده fcp میشه یه توضیح بدین لطفا
Last edited by Bensonw3x; 14-11-2015 at 19:43.
دوست عزیز.
FCP یعنی مجوز ارتباطات ثابت. این مجوز به این شرکتها اجازه میده که زیرساخت لازم برای ارائه انواع سرویسهای ارتباطی غیرمتحرک رو ایجاد کنن. تو کشورهای دیگه اغلب شرکتهایی که سرویس اینترنت adsl یا vdsl میدن، شبکه فیبر نوری و کابل مسی خودشون رو تو شهرها دارن و اکثرشون سرویس تلفن ثابت هم به همراه اینترنت میدن.
حالا با این مجوزها شرکتها میتونن انحصار شرکتهای مخابرات رو تو ارائه خدمات تلفن ثابت و اینترنت مبتنی بر کابل مسی یا فیبر نوری بشکنن و امیدوار باشیم که بعد از چند سال رقابت بین اینا باعث افزایش کیفیت و کاهش قیمت بشه. البته با توجه به سرمایهگذاری اولیه خیلی زیادی که ایجاد این زیرساختها میخواد بعید زودتر از 2-3 سال آینده شاهد خدمات اینا باشیم.
یه سری اختیارات بیشتر به شرکتاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دارندگان پروانه ارتباطات ثابت (FCP) مجاز به راه اندازی شبکه مستقل ارتباطی (انتقال و دسترسی) و نیز ارایه خدمات ارتباطی و انتقال داده ثابت بر بستر آن خواهند بود
دوست عزیز عذر میخوام اما
اگه بخوایم به این چیزا امید داشته باشیم اگه سنمون به اندازه سن نوح هم برسه بخاری از اینا درنمیآد!
به این چیزا دل نبندید!
کلا پیشرفت اینترنت=######...
خیلی کاردرستند بیان قیمت گیگ رو نصف کنن ما سرعت نمیخوایم!
گرچه من اسیا تک ندارم اما دربه در چرخ میزدم تو تاپیکای سرویس جهنده ها!
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
Last edited by Amir 3d; 14-11-2015 at 21:02.
دوستان اون مودم های چیپست Boradcom دارم اگه با اون نرم افزار خط رو افزایش بدیم سرعت هم افزایش پیدا میکنه ؟
سرعت دانلود شبانه رایگان سرور داخلی از دیشب برای من تقریبا خوب شد ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by masoudboy; 15-11-2015 at 02:35.
من هم حرف شما رو تا حدودی قبول دارم. اما نه به اون شدتی که شما میگین. از منظر من و شمای مصرفکننده خوب در ظاهر اتفاق خیلی خاصی نیافتاده. اما از منظر عمومی و از بالاتر که نگاه کنی به هر حال وضعیت اینترنت تو ایران تو بعضی زمینهها بهتر شده و تو بعضی زمینهها فرقی نکرده یا عقبگرد داشته.
این موضوع هم فقط دست شرکتهای ISP نیست، به ماهیت تکنولوژی و همین طور سیاستگذاریهای دولت تو این زمینه هم خیلی مرتبطه.
به هر حال تکنولوژی مسیر خودش رو باز میکنه. اما سیاستهای غلط یا سیاستهای محدودکننده دولت باعث میشن که نشه از تمام ظرفیتهای تکنولوژی ما تو ایران استفاده بکنیم. ISPها و شرکتهای ارائهدهنده اینترنت در وهله اول یه بنگاه اقتصادین که سودشون اولویت اول رو براشون داره. این هم فقط مختص ایران نیست. همه جای دنیا سود حرف اول دنیای اقتصاد و تجارت و کسبوکاره.
حالا اگه یه جایی به دلیل رقابت شدید، سود تو حفظ رضایت مشتری باشه، خوب شرکتها دنبال حرفای قلمبه سلمبهای مثل مشتریمداری و این جور چیزا و ارائه بهترین سرویسها با کمترین هزینههای ممکن میرن که نفعش به مشتری هم میرسه.
اما اگه تو جایی مثل ایران که رقابت در ظاهر به طور نسبی فقط وجود داره ولی در عمل از یه طرف شرکتها گیر انحصار دولت تو خیلی از زمینهها مثل تأمین پهنای باند و توسعه شبکه انتقال و زیرساختهاشون باشن و از طرف دیگه به دلیل نبود نهادهای عمومی نظارتی یا ضعف عملکردشون برای حفظ منافع مصرفکننده یا سیاستهای غلط همین نهادها دست شرکتها تو نحوه ارائه سرویس باز باشه، همون اولویت سودآوری باعث میشه که شرکتها فقط بتونن (یا شایدم فقط بخوان) از راه زیاد کردن تعداد مشتریان و بدون نگرانی از عدم رضایت اونا سودشون رو تأمین کنن.
با همه این اوصاف، من این طرح مجوزهای FCP رو تا حدودی امیدوارکننده میدونم. چون یه بخشی از عوامل کیفیت پایین خدمات اینترنت ارائه شده رو میتونه از بین ببره. یعنی اگه واقعن یه بخشی از انحصار دولت و شرکتهای مخابراتی (که در عمل وابسته به دولتن،) تو تأمین پهنای باند و شبکه زیرساختی شکسته بشه، میتونیم امیدوار به بهبود نسبی باشیم. اما بازم اون بخش سیاستهای دولت و ضعف عملکرد نهادهای نظارتی مثل سازمان تنظیم مقررات جای خودش باقی میمونه.
Last edited by bilmazlar; 15-11-2015 at 08:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)