سلام. موردی که مطرح کردید من با دوستان فنی شبکه مطرح کردم و این پاسخ رو دادند:
"بى تى اس با سيگنال قوى تر stable نيست
و مدام قطع و وصل ميشه و باعث ميشه كه هنداور شه روى بى تى اس ضعيف تر
اين اشكال شبكس و بايد رفع شه "
حالا چند نکته میخوام خدمت شما بگم: واسه حل یک مشکل شناسایی دقیق یک مشکل خیلی مهمه. یعنی دقیقاً باید واقعیت ها رو گفت، نه اینکه حدس زد. من در مورد مشکلی که مطرح کردید معتقد بودم هنداور زیاد داره انجام میشه و به قول اساتید دانشگاهی حالت پینگ پونگی رخ داده، دوستان فنی ارشد بنده هم همین اعتقاد رو داشتند. فکر میکنم محل شما تهران هست، درسته؟ بنده هم موضوعی که گفتید با یکی از عوامل فنی ارشد شبکه در تهران مطرح کردم و پاسخ گرفتم. اگر اصفهان بودید احتمالاً راحت تر موضوعی که مطرح کردید قابل بررسی بود. در نهایت اینکه من واسه حل مشکل شما امکان اینکه منطقه ی شما رو بررسی کنند مطرح کردم اما پاسخی تا به حال دریافت نکردم. اگر پاسخ دادند شما باید آدرس منطقه ای که هستید بهم بدید تا به اون ها اطلاع بدم تا مشکلی که مطرح کردید بررسی کنند.
سلام. راحت ترین کار اینه که دستگاه SXT LTE را روی باند ۷ یا ۳ قرار بدید و با چرخش آروم اون به بالاترین قدرت سیگنال ممکن برسید. واسه این کار یا باید از یه نفر دیگه کمک بگیرید تا مقدار RSSI رو لحظه به لحظه به شما اعلام کنه (مثلا دو نفر با گوشی روی برنامه ی اسکایپ صحبت کنید که اگه شبکه داخل منزل باشه تماس داخلی هست و چیزی از حجم شما کم نمیشه)، یا اینکه خودتون هم به تنهایی میتونید این کار رو انجام بدید. به این صورت که برنامه ی teamviewer رو روی pc و گوشی موبایلتون نصب کنید و در حالی که صفحهی مشخصات سیگنال رو روی صفحه ی گوشیتون دارید به چرخش آروم این دیوایس بپردازید و بهترین RSSI رو بدست بیارید. واسه بدست آوردن فاصله هم ابتدا محل دقیق BTS را روی اپ maps گوگل در گوشی خودتون ستاره بزنید و بعد میتونید از روی maps.google.com فاصله ی محلی که ستاره زدید تا هر مکان دلخواه رو بدست بیارید. فقط توجه کنید باید مطمئن بشید از همون BTS سیگنال دریافت میکنید. واسه این کار، هم در محلی که هستید و هم کنار BTS باید مشخصات Cell رو بررسی کنید که مشابه هم باشند. از اپلیکیشنی مثل Network info II میتونید کمک بگیرید.
Last edited by S I G N A L; 03-11-2016 at 12:45.
ایرانسل از تغییر شیوه اعمال مالیات بر ارزش افزوده در فروش شارژ الکترونیکی مستقیم خود اطلاع داد.
با اعمال این تغییر، مالیات بر ارزش افزوده پرداختی مشترکان این اپراتور به جای کسر از میزان شارژ درخواستی، به مبلغ پرداختی برای خرید شارژ افزوده میشود.تاکنون در هنگام خرید شارژ الکترونیکی مستقیم توسط مشترکان اعتباری ایرانسل، مبلغ ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده از مبلغ پرداختی توسط مشترک کسر شده و باقیمانده روی سیمکارت او شارژ میشد.در روش جدید که بر روی شارژ الکترونیکی مستقیم اعمال میشود، مبلغ مالیات بر ارزش افزوده علاوه بر مبلغ شارژ پرداخت میشود و میزان شارژ درخواستی به طور کامل روی سیمکارت مشترک اعمال خواهد شد.برای مثال، اگر پیش از این تغییر، مشترکی اقدام به خرید شارژ مستقیم ۲۰ هزار ریالی برای حساب اعتباری خود میکرد، از حساب بانکی او مبلغ ۲۰ هزار ریال کسر و پس از کسر مالیات بر ارزش افزوده ۱۸۲۰۰ ریال به حساب ایرانسل او افزوده میشد. پس از اعمال این تغییر، با خرید شارژ مستقیم ۲۰ هزار ریالی، ۲۱۸۰۰ ریال از حساب بانکی مشترک کسر و مبلغ دقیق ۲۰ هزار ریال به حساب ایرانسل او اضافه میشود.این تغییر، بنا به درخواست مشترکان ایرانسل و برای رفع هرگونه ابهام در مبلغ شارژ دریافتی، از روز شنبه ۱۵ آبان ماه، به تدریج در تمامی کانالهای فروش شارژ الکترونیکی مستقیم ایرانسل اعمال خواهد شد.در حال حاضر فروش شارژ ایرانسل علاوه بر شیوه شارژ الکترونیکی مستقیم، از طریق شیوه استفاده از پین شارژهای ۱۶ رقمی و کارتهای شارژ نیز انجام میشود که تغییر مذکور صرفا در روش شارژ الکترونیکی مستقیم اعمال خواهد شد و روش محاسبه مالیات بر ارزش افزوده برای کارتهای شارژ و پین شارژ الکترونیک همچنان طبق روال قبل انجام میشود. به این صورت که پس از خرید کارت شارژ و وارد کردن رمز شارژ توسط مشترک، مبلغ مندرج روس کارت شارژ پس از کسر مالیات بر ارزش افزوده روی سیمکارت او اعمال میشود.
Last edited by xomax; 03-11-2016 at 15:27.
سلام تشکر فراوان مهندس ادرس و براتون تو پیغام خصوصی میفرستم
.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 03-11-2016 at 18:38.
اینترنت ایرانسل همه چیزش خوبه فقط یک مشکل داره که اونم اول فکر میکردم فقط برای من اینطوره اما ظاهرا خیلی های دیگه هم از این موضوع شاکی بودند که :
اینترنت 4g نسبت به adsl خیلی سریع تر تموم میشه . مصرف 1 ماه عادی در adsl برای من 12 گیگ طول میکشه اما 12 گیگ در 4g با استفاده ی حتی کم تر در تقریا 15 الی 17 روز تمام میشه
اگر این مشکل رو نداشت براحتی میشد جایگزین adsl کرد
سلام
این چه سرویسی هست؟؟؟ lwlan
![]()
خب عزیز سرعت تبادل دیتا بالا هست این طبییعیه زودتر حجم تموم بشه ولی من شخصا ایرانسل رو نسبت به همه سرویس دهنده های نت ترجیح میدم به هزار و یک دلیل !!!
ممنون
با این اوصاف برای من که هر روز صبح تا شب اینترنت وصل هستش نمیصرفه اینترنت 4g رو جایگزین adsl کنم
فقط برای استفاده در گوشی زمانی که به سیستم و وای فای دسترسی ندارم خوبه
زمانی که فقط وبگردی میکنی بزار رو ۳g،مصرفو میاره پایین ،البته اگه ۳gپیش شما از 2مگابیت بالاتره که بازم فرقی نمیکنه
آقا این 2 گیگ اینترنت جایزه سرشماری رو چجوری از ایرانسل بگیریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)