اینترنت پر سرعت مخابرات
بهترین اینترنت دنیا را با مخابرات تجربه کنید با سرعت های باور نکردنی و نجومی
خدا سر شاهده همین فروم هم بعد از 3-4 دقیقه باز میکنه
![]()
اینترنت پر سرعت مخابرات
بهترین اینترنت دنیا را با مخابرات تجربه کنید با سرعت های باور نکردنی و نجومی
خدا سر شاهده همین فروم هم بعد از 3-4 دقیقه باز میکنه
![]()
بعله واقعا چند روزیه افتضاح شده... چه وضعشه درستش کن اقا ساعت رایگان سرعت اینقدر کم...
من سرعت حداقل 600 میخوام![]()
احتمالا بعد از ماه رمضون کیفیت نت بهتر میشه
پارس آنلاین هم با این پهنای باندش خراب شده تو ماه رمضون
میانگین باید هر صفحه رو 4 بار رفرش کنم تا لود بشه ! سرعت با قیلتر شکن که اصلا بیشتر از 7 کیلوبایت نمیشه چند روزه ! مشکل چیه ؟ چرا اینطوری شده ؟ مثل این که پهنای باند کم اومده درسته ؟![]()
نه بابا کدوم کمبود مخابرات بهترین پهنای باندو داره همین الان من دارم با 550 دان میکنم
مشکل محدودیتیه که از سمت مخابرات اعمال شده
![]()
Last edited by farshad0123; 16-07-2015 at 03:04.
لطف کنید برا منم سرعت ۱۰مگابیت تنظیم کنید، انعامشون هم سر میزه! :|
Sent from my ST15i using Tapatalk
سرعت روزانه دو روزی هستش بهتر شده اما شبانه سرعتی وجود نداره 20-30 کیلوبایته مشکلی که خیلی اذیت میکنه قطع و وصلی های بیش از حد نت مخابراته ماشاالا قطع بشه درست نمیشه حداقل دو ساعتی طول میکشه تا وصل شه یه مشکل دیگه هم که وجود داره وقتی خاموش روشن کنی دیگه مودم ایپی نمیگیره کلی طول میکشه تا ایپی بگیری و به نت وصل شه
Last edited by reza1375534; 16-07-2015 at 12:32.
معاون رگولاتور اعلام کرد
فروش اینترنت مخابرات در برخی استانها متوقف شد
خبرگزاری تسنیم: وضعیت پهنای باند اینترنت مصرفی از سوی شرکتهای مخابرات استانی در شش استان آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، کرمان، مرکزی و همدان براساس شاخصهای تکلیفی در الحاقیه پروانه مخابرات در وضعیت نامطلوب است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش سرویس فناوری اطلاعات و ارتباطات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، غلامرضا داداشزاده با اعلام این خبر گفت: مطابق بازرسیها و ارزیابیهای به عمل آمده از وضعیت پهنای باند تامین و عرضه شده از سوی شرکتهای مخابرات استانی، وضعیت نامطلوب پهنای باند اینترنت در این استانها، باعث کاهش کیفیت خدمات ارائه شده به مشترکان شده است.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری افزود: در این مورد تذکر و اخطاریههای لازم برای افزایش پهنای باند و توقف فروش سرویس به مشتریان جدید تا زمان ارتقاء پهنای باند داده شده و به منظور جلوگیری از ضرر و زیان مشترکان، پیگیریهای لازم برای ارتقاء پهنای باند و کیفیت سرویس از سوی شرکت مخابرات ایران در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه جذب مشترک جدید در این وضعیت باعث کمفروشی میشود، تصریح کرد: ادارات کل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی در مناطق 9 گانه بر فرآیند توقف فروش در این شش استان نظارت داشته و در صورت عدم توقف فروش از سوی شرکتهای مخابرات استانی، ضمن اعمال مقررات مطابق با پروانه اعطایی، پرونده کمفروشی تشکیل و به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع میشود.
او اظهار کرد: شرکت مخابرات ایران بایستی پس از رفع مشکلات و ایجاد شرایط مطلوب، نسبت به توسعه خدمات خود و جذب مشترک جدید اقدام کند.
همچنان منتظرم بعد 3 روز نت وصل شه!
دیروز مخابرات یه معذرت خواهی کرد و از امروز صبح با تمام انرژی وارد میدان شده که نویز های خوشکل تری روی خط ها بفرسته روز از نو روزی از نو از 7 روز جبران هم هیچ خبری نشده تا الان
3ساعت بعد:
خط تلفنم 3کیلوبیت آپلود میکشه یعنی 0.375 کیلوبایت![]()
Last edited by farshad0123; 16-07-2015 at 17:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)