تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2550 از 4105 اولاول ... 1550205024502500254025462547254825492550255125522553255425602600265030503550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,491 به 25,500 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در رابطه با بحث اینکه تاریخ اعزام ملاکه یا تاریخ ارسال دفترچه یا همون ثبت در پلیس بعلاوه ده، سردار کمالی تو مصاحبه اول افرادی رو که دارای غیبت هستند به عنوان مثالی برای این قاعده که زمان ارسال دفترچه ملاک هست بیان میکنه ، نه اینکه اختصاص به افراد دارای غیبت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی مصاحبه دوم دیگه صراحت داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . البته یکی از دوستان چند تا پست قبل تر گفته بود که حرف مسئولین ملاکه و ....ولی به نظرم تو این اوضاع رو هیچ چیزی نمیشه حساب 100 درصدی کرد مگه اینکه آیین نامه یا دستورالعملشو ببینی اون موقع میشه تا حدودی مطمئن شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

گرچه من از اول گفتم باید آیین نامه ها را دید ولی چیزی که از خبرها بر میاد و چیزی که به تجربه در سال 91 دیده شد این هست که کسانی که از اول 94 اعزام میشن(به جز مشمولین غایبی که تا 22 بهمن 93 اقدام کردن) 24 ماه خدمت کنن.

خبر زیر هم تقریبا واضح هست:
    به گزارش خبرگزاری فارس، سردار کمالی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه با اعلام این خبر گفت: مدت خدمت سربازی 24 ماه شده و از تاریخ 1 فروردین 1394 لازم‌الاجرا است و کسانی که از سال 94 اعزام به خدمت می‌شوند باید 24 ماه خدمت کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

ما گیجــیم یا سایت ها میخوان ما رو گیج کنن؟

سایت زیر، بخش اول ظاهراً در مورد مشمولان غایب صحبت نـشده:

محتوای مخفی: سردار 1 

مشمولان برای بهره مندی از این تسهیلات می بایست وضعیت سربازی خود را مشخص کنند و برای این کار کافی است به دفاتر پلیس+10 مراجعه کرده و برگه اعزام به خدمت خود را دریافت کنند. پس از دریافت برگه حتی اگر زمان اعزام در سال 94 نیز قرار گرفته باشد، باز هم به دلیل اینکه در سال 93 وضعیت سربازی مشخص شده است، طول مدت خدمت فرد 21 ماه خواهد بود.

که البته
    در خصوص مشمولان غایب باید تا قبل از 22 بهمن امسال وضعیت مشخص شود.

اما اینجا:

محتوای مخفی: سردار 2 

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار کمالی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه با اعلام این خبر گفت: مدت خدمت سربازی 24 ماه شده و از تاریخ 1 فروردین 1394 لازم‌ الاجرا است و کسانی که از سال 94 اعزام به خدمت می‌شوند باید 24 ماه خدمت کنند.

مشاور گرامی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز؛
    علیرغم توضیحاتی که ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از خودم دادم،
    با توضیحاتی که ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ارائه فرمودید به این نتیجه رسیدم که ظاهراً وضعیت من رو بد برداشت کردید.
    انگار شما فکر کردید من مشمول غایب هستم! نه، نیستم!

سؤال: از توضیحات شما اینطور بر میاد که...

برای مشمولین غایب ملاک تاریخ اقدام می باشد. یعنی اگه تا 22 بهمن اقدام کنن خدمتشون 21 ماهه هست.

به جز
    مشمولین غایب، بقیه ( یعنی کسانی که وارد دوره غیبت نشدن ) ملاک تاریخ اعزامشــون هست

درسته؟

غایب نیستم اما بهم گفتن چون 3 ترم اضافه خوندی باید 6 ماه اضاف بری .اما درسم رو که تموم کردم ولی منظورت رو از اون چند تا گزینه نفهمیدم یعنی چه جور مثلا ؟
    منظورم این بود که یه راهی پیش پات بذارن که منتظر صدور مدرک تحصیلی نمــونی؛ وگرنه به 22 بهمن نمیرسی و 24 ماه خدمت میکنی
    که البته بچه ها راهنمایی کردن...

منم 1 ترم اضافه دارم؛ رفتم امور نظام وظیفه دانشگاه که درخواست معافیت صادر کنن، گفتن لازم نیست!
    بعد از پایان سنوات، 1 سال فرصت داری و چون میخوای در اسرع وقت برای خدمت اقدام کنی از نظر غیبت خوردن مشکلی برات پیش نمیاد
    در واقع الان من توی همون 1 سال هستم

Last edited by hamed29; 12-11-2014 at 12:25.

داره خودمونی میشه edomanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دفترچه گرفتم . برگ مایعنه هم گرفتم
    اگر الان پست کنم 12/1 تاریخ اعزام میخوره

سوالم اینه که من یکی از گزینه پشت برگه معاینه بزنم ( مربوط به درد کمر) بعد تحویل پلیس +10 بدم .
    نامه میاد جهت بررسی این مساله ؟
    چقدر بررسی این موارد معمولا طول میکشه؟
    ممکنه تاریخ اعزام به عقب بندازه؟ یا تو همین مهلت سه ماه مونده به اسفند مشخص میشه؟

یکم اگر فوری جواب بدین ممنون میشم

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

منظورم این بود که یه راهی پیش پات بذارن که منتظر صدور مدرک تحصیلی نمــونی؛ وگرنه به 22 بهمن نمیرسی و 24 ماه خدمت میکنی

منم 1 ترم اضافه دارم؛ رفتم امور نظام وظیفه دانشگاه که درخواست معافیت صادر کنن، گفتن لازم نیست!
    بعد از پایان سنوات، 1 سال فرصت داری و چون میخوای در اسرع وقت برای خدمت اقدام کنی از نظر غیبت خوردن مشکلی برات پیش نمیاد

پس یعنی اگر کسی از چند ترم سنوات غیر مجاز استفاده کرده باشه حتی اگه توی مهلت یک ساله پس از تحصیل اقدام کنه بازم اضافه سنواتی نمیخوره و همون 24 ماه رو باید بره ؟

چون من غیر از اون سنوات مجاز که 3 سال بوده 3 ترم هم اضافه خوندم ولی تو اخرین نامه که از نظام وظیفه گرفتم نوشته اگر تا 31 بهمن خودم رو معرفی نکنم وارد مرحله غیبت میشم اما خودم که ازشون پرسیدم گفتن این غیبت با اون اضافه سنواتی فرق میکنه و 6 ماه باید اضافه خدمت کنی .منم الان نمیدونم قضیه چیه و کدوم درسته ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ما گیجــیم یا سایت ها میخوان ما رو گیج کنن؟

سایت زیر، بخش اول ظاهراً در مورد مشمولان غایب صحبت نـشده:

محتوای مخفی: سردار 1 

مشمولان برای بهره مندی از این تسهیلات می بایست وضعیت سربازی خود را مشخص کنند و برای این کار کافی است به دفاتر پلیس+10 مراجعه کرده و برگه اعزام به خدمت خود را دریافت کنند. پس از دریافت برگه حتی اگر زمان اعزام در سال 94 نیز قرار گرفته باشد، باز هم به دلیل اینکه در سال 93 وضعیت سربازی مشخص شده است، طول مدت خدمت فرد 21 ماه خواهد بود.

که البته
    در خصوص مشمولان غایب باید تا قبل از 22 بهمن امسال وضعیت مشخص شود.

اما اینجا:

محتوای مخفی: سردار 2 

به گزارش خبرگزاری فارس، سردار کمالی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه با اعلام این خبر گفت: مدت خدمت سربازی 24 ماه شده و از تاریخ 1 فروردین 1394 لازم‌ الاجرا است و کسانی که از سال 94 اعزام به خدمت می‌شوند باید 24 ماه خدمت کنند.

مشاور گرامی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز؛
    با توضیحاتی که ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ارائه فرمودید؛ و علیرغم توضیحاتی که ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از خودم دادم؛ به این نتیجه رسیدم که ظاهراً وضعیت من رو بد برداشت کردید.
    انگار شما فکر کردید من مشمول غایب هستم! نه، نیستم!

سؤال: از توضیحات شما اینطور بر میاد که...

برای مشمولین غایب ملاک تاریخ اقدام می باشد. یعنی اگه تا 22 بهمن اقدام کنن خدمتشون 21 ماهه هست.
    و اما...
    به جز مشمولین غایب، بقیه ( یعنی کسانی که وارد دوره غیبت نشدن ) ملاک تاریخ اعزامشــون هست

درسته؟

براي اين دوستاني كه گفتن براي مشمولان غايب تاريخ اقدام ملاك هست اما براي غيرعايب‌ها تاريخ اعزام ملاكه و گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم قرار دادن، دو تا سوال هست:

1) چرا بايد نظام وظيفه انقدر به مشمولان غايب حال بده و بهشون التماس كنه. اگه اينطور باشه همه ميگن ايكاش ما هم مجرم و غايب بوديم خدمتمون 21 ماه ميشد نه 24 ماه يا ميگن فعلاً نريم چند سال بعد كه مدت سربازي مثلاً نصف شد از اين حالا به ما هم ميدن. ديگه قرار نيست كه نظام وظيفه التماس كنه به غايبا. مثلاً با همين منطق اگه باز غايبا نيان و باز زياد بشن تعداد غايبا، احتمالاً شما ميگيد مدت سربازي رو براي اينا مثلاً 18 ماه مي‌كنن كه ترغيب بشن بيان ولي براي بقيه همون 24 ماه ميمونه. نمي‌دونم! به نظرتون با منطق جور در مياد؟ الان يه عده مي‌گن انقدر از اين اتفاقات افتاده !!! در ضمن اگه اينا بخوان بلدن با زور همين غايبا رو بجاي 21 ماه تا بينهايت سركارشون بذارن. اونايي كه سربازي رفتن ميدونن جو محيط نظامي چه جوريه!

2) در آخراي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطلب زير خيلي صريح و واضح آمده كه گويا دوستان حال نداشتن متنو كامل بخونن يا به دليل ديگه دوست ندارن چيزي به نفعشون تموم بشه. حالا نمي‌دونم بعضي دوستان چرا اصرار مي‌كنن كه 24 ماهه برن. چرا بايد از موضع ضعف وارد بشيم. من خودم اگه قبل 22 بهمن كه براي غايبا هست كه به طريق اولي براي غير غايبا هم مطرح ميشه، اقدام كنم و اعزامم بيافته بعد از عيد يعني ارديبهشت، اگه 24 ماهه بشم، به خدا كار و زندگي و آينده و غيره رو ول مي‌كنم ميرم به هر طريقي هست و به هر شيوه‌اي و به طريق هر كسي كه ميشه و اگر هزار سالم طول بكشه از سردار كمالي شكايت ميكنم. دوستان عوض اينكه از موضع بالا برخورد كنن هميشه از موضع ضعف و ناتواني وارد ميشن. همين كارا رو ميكنيد كه با بيرحمي هر چه تمام‌تر قانون‌ها رو خيلي راحت عوض مي كنن، بدون اينكه به كسي جواب پس بدن يا كسي شكايتي بكنه. همين سربازي اگه 2 ماه هم بود باز زياديه چه برسه به دو سال. جوناي بدبخت و فقير اين مملكتو بدون هيچ هدف مشخصي دو سال ميخوان الاف كنن، بعد اونوقت روي يه چيز بيمعني ما بايد انقدر بحث كنيم. توي كشوراي ديگه امسال ماريو گوتزه كه هم سن و سال ما هستن ميرن تو جايگاهي مثل فينال جام جهاني تاريخ سازي مي‌كنن كلي افتخار براي خودشون و كشورشون تو جهان كسب مي‌كنن و حسادت خيلي ها رو بر مي‌انگيزن، بعد اونوقت ما بايد روي يه مصاحبه‌ي داغون سركار باشيم. نه سايتي هست نه تلفني نه نامه‌اي نه حضوري جواب ميدن يا اگه بدن درست و حسابي هم نيست. فقط متاسفم. همين!

مشمولان برای بهره مندی از این تسهیلات می بایست وضعیت سربازی خود را مشخص کنند و برای این کار کافی است به دفاتر پلیس+10 مراجعه کرده و برگه اعزام به خدمت خود را دریافت کنند. پس ازدریافت برگه حتی اگر زمان اعزام در سال 94 نیز قرار گرفته باشد، باز هم به دلیل اینکه در سال 93 وضعیت سربازی مشخص شده است، طول مدت خدمت فرد 21 ماه خواهد بود. که البته در خصوص مشمولان غایب باید تا قبل از 22 بهمن امسال وضعیت مشخص شود.
    Last edited by Ahmadyakhi; 12-11-2014 at 12:59.

8. این کاربر از Ahmadyakhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بچه ها من از نظام وظیفه قسمت مشاوره چند بار پرسیدم و همشون همین جواب رو دادن :

تاریخ اعزام ملاک هست و کسانی که قبل از 22 بهمن پست کنن فقط غیبت هاشون بخشیده میشه و اگر اعزامشون بیفته 94 همون 24 ماه رو باید برن

10. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

پس یعنی اگر کسی از چند ترم سنوات غیر مجاز استفاده کرده باشه حتی اگه توی مهلت یک ساله پس از تحصیل اقدام کنه بازم اضافه سنواتی نمیخوره و همون 24 ماه رو باید بره ؟

چون من غیر از اون سنوات مجاز که 3 سال بوده 3 ترم هم اضافه خوندم ولی تو اخرین نامه که از نظام وظیفه گرفتم نوشته اگر تا 31 بهمن خودم رو معرفی نکنم وارد مرحله غیبت میشم اما خودم که ازشون پرسیدم گفتن این غیبت با اون اضافه سنواتی فرق میکنه و 6 ماه باید اضافه خدمت کنی .منم الان نمیدونم قضیه چیه و کدوم درسته ؟
    سر در نمیارم
    اگه شما سنواتــتون تموم شده، به نظرم اولین کاری که باید بکنید (البته اگه بشه)اینه که:
    از دانشگاه بخواید یه نامه بده به شما که ببرید نظام وظیفه. مبنی بر اینکه شما در اون 3 ترم دانشجو بودی!
    در واقع باید برای 3 ترمی که اضافه خوندی معافیت تحصیلی بگیری

ورودی چه سالی هستی؟ زمان ما معافیت تحصیلی کارشناسی 6 سال بود
    بعد قانون اومد به جای 6 ماه ، 1 سال مهلت برای تعیین تکلیف سربازی دادن.

محتوای مخفی: Ahmadyakhi 

براي اين دوستاني كه گفتن براي مشمولان غايب تاريخ اقدام ملاك هست اما براي غيرعايب‌ها تاريخ اعزام ملاكه و گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم قرار دادن، دو تا سوال هست:

1) چرا بايد نظام وظيفه انقدر به مشمولان غايب حال بده و بهشون التماس كنه. اگه اينطور باشه همه ميگن ايكاش ما هم مجرم و غايب بوديم خدمتمون 21 ماه ميشد نه 24 ماه يا ميگن فعلاً نريم چند سال بعد كه مدت سربازي مثلاً نصف شد از اين حالا به ما هم ميدن. ديگه قرار نيست كه نظام وظيفه التماس كنه به غايبا. مثلاً با همين منطق اگه باز غايبا نيان و باز زياد بشن تعداد غايبا، احتمالاً شما ميگيد مدت سربازي رو براي اينا مثلاً 18 ماه مي‌كنن كه ترغيب بشن بيان ولي براي بقيه همون 24 ماه ميمونه. نمي‌دونم! به نظرتون با منطق جور در مياد؟ الان يه عده مي‌گن انقدر از اين اتفاقات افتاده !!! در ضمن اگه اينا بخوان بلدن با زور همين غايبا رو بجاي 21 ماه تا بينهايت سركارشون بذارن. اونايي كه سربازي رفتن ميدونن جو محيط نظامي چه جوريه!

2) در آخراي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطلب زير خيلي صريح و واضح آمده كه گويا دوستان حال نداشتن متنو كامل بخونن يا به دليل ديگه دوست ندارن چيزي به نفعشون تموم بشه. حالا نمي‌دونم بعضي دوستان چرا اصرار مي‌كنن كه 24 ماهه برن. چرا بايد از موضع ضعف وارد بشيم. من خودم اگه قبل 22 بهمن كه براي غايبا هست كه به طريق اولي براي غير غايبا هم مطرح ميشه، اقدام كنم و اعزامم بيافته بعد از عيد يعني ارديبهشت، اگه 24 ماهه بشم، به خدا كار و زندگي و آينده و غيره رو ول مي‌كنم ميرم به هر طريقي هست و به هر شيوه‌اي و به طريق هر كسي كه ميشه و اگر هزار سالم طول بكشه از سردار كمالي شكايت ميكنم. دوستان عوض اينكه از موضع بالا برخورد كنن هميشه از موضع ضعف و ناتواني وارد ميشن. همين كارا رو ميكنيد كه با بيرحمي هر چه تمام‌تر قانون‌ها رو خيلي راحت عوض مي كنن، بدون اينكه به كسي جواب پس بدن يا كسي شكايتي بكنه. همين سربازي اگه 2 ماه هم بود باز زياديه چه برسه به دو سال. جوناي بدبخت و فقير اين مملكتو بدون هيچ هدف مشخصي دو سال ميخوان الاف كنن، بعد اونوقت روي يه چيز بيمعني ما بايد انقدر بحث كنيم. توي كشوراي ديگه امسال ماريو گوتزه كه هم سن و سال ما هستن ميرن تو جايگاهي مثل فينال جام جهاني تاريخ سازي مي‌كنن كلي افتخار براي خودشون و كشورشون تو جهان كسب مي‌كنن و حسادت خيلي ها رو بر مي‌انگيزن، بعد اونوقت ما بايد روي يه مصاحبه‌ي داغون سركار باشيم. نه سايتي هست نه تلفني نه نامه‌اي نه حضوري جواب ميدن يا اگه بدن درست و حسابي هم نيست. فقط متاسفم. همين!

مشمولان برای بهره مندی از این تسهیلات می بایست وضعیت سربازی خود را مشخص کنند و برای این کار کافی است به دفاتر پلیس+10 مراجعه کرده و برگه اعزام به خدمت خود را دریافت کنند. پس ازدریافت برگه حتی اگر زمان اعزام در سال 94 نیز قرار گرفته باشد، باز هم به دلیل اینکه در سال 93 وضعیت سربازی مشخص شده است، طول مدت خدمت فرد 21 ماه خواهد بود. که البته در خصوص مشمولان غایب باید تا قبل از 22 بهمن امسال وضعیت مشخص شود.

عزیز؛ من خیلی دلم میخواد همه چیز به نفعم تموم بشه. ولی شما که تند تند تاپپ میکنی اگه همین من گرفتار بشم، 4 تا فحش هم تو به من میدی. اونجا کی میخواد به داد من برسه؟ شما یـا کسی که به خدا هم پاسخگو نیست؟

برداشت من اینه که هیچ امتیازی ( به قول شما حال ) به افراد عادی داده نشده و قرار هم نیست داده بشه
    فقط ظاهراً میخوان مشمولین غایب رو در شرایطی قرار بدن که با پای خودشون برن پادگان. همین

من الان حداقل 3 جا درگیرم. دانشگاه، کارت سبز و سربازی. حالا بقیه بماند
    همین کارت سبز، صاحاب نداره!
    ثبت نام کردیم واسه مرحله دوم؛ یه بار میگن برگزار میشه، یه بار میگن فعلاً بودجه نداریم بمونه بعداً ، یه بار میگن برج 8 ، یه بار میگن برج 9
    گفتن نداره، اگه به اختیار خودمون بود مطمئن باشید تمام پادگان ها خالی میشد

ضمناً این سایت ها رو من زیر و رو کردم؛ اگه خودتون دقت کرده باشید این سایت فقط بخشی از مصاحبه رو گذاشته
    همین حرص آدم رو درمیاره

بچه ها من از نظام وظیفه قسمت مشاوره چند بار پرسیدم و همشون همین جواب رو دادن :

تاریخ اعزام ملاک هست و کسانی که قبل از 22 بهمن پست کنن فقط غیبت هاشون بخشیده میشه و اگر اعزامشون بیفته 94 همون 24 ماه رو باید برن
    خدا وکیلی اگه موقع مصاحبه هم همین قدر واضه حرف بزنن ما الان اینقدر معطل میـشدیم؟
    Last edited by hamed29; 12-11-2014 at 14:04.

12. این کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سر در نمیارم
    اگه شما سنواتــتون تموم شده، به نظرم اولین کاری که باید بکنید (البته اگه بشه)اینه که:
    از دانشگاه بخواید یه نامه بده به شما که ببرید نظام وظیفه. مبنی بر اینکه شما در اون 3 ترم دانشجو بودی!
    در واقع باید برای 3 ترمی که اضافه خوندی معافیت تحصیلی بگیری

ورودی چه سالی هستی؟ زمان ما معافیت تحصیلی کارشناسی 6 سال بود
    بعد قانون اومد به جای 6 ماه ، 1 سال مهلت برای تعیین تکلیف سربازی دادن.

محتوای مخفی: Ahmadyakhi 

عزیز؛ من خیلی دلم میخواد همه چیز به نفعم تموم بشه. ولی شما که تند تند تاپپ میکنی اگه همین من گرفتار بشم، 4 تا فحش هم تو به من میدی. اونجا کی میخواد به داد من برسه؟ شما یـا کسی که به خدا هم پاسخگو نیست؟

برداشت من اینه که هیچ امتیازی ( به قول شما حال ) به افراد عادی داده نشده و قرار هم نیست داده بشه
    فقط ظاهراً میخوان مشمولین غایب رو در شرایطی قرار بدن که با پای خودشون برن پادگان. همین

من الان حداقل 3 جا درگیرم. دانشگاه، کارت سبز و سربازی. حالا بقیه بماند
    همین کارت سبز، صاحاب نداره!
    ثبت نام کردیم واسه مرحله دوم؛ یه بار میگن برگزار میشه، یه بار میگن فعلاً بودجه نداریم بمونه بعداً ، یه بار میگن برج 8 ، یه بار میگن برج 9
    گفتن نداره، اگه به اختیار خودمون بود مطمئن باشید تمام پادگان ها خالی میشد

ضمناً این سایت ها رو من زیر و رو کردم؛ اگه خودتون دقت کرده باشید این سایت فقط بخشی از مصاحبه رو گذاشته
    همین حرص آدم رو درمیاره

خدا وکیلی اگه موقع مصاحبه هم همین قدر واضه حرف بزنن ما الان اینقدر معطل میـشدیم؟

داداش من نمیدونم منظورت از سنوات چیه .من کارشناسی ناپیوسته بودم 3 سال مدت مجازش هست که بعد از 3 سال سنواتم تموم شد و یک سال از نظام وظیفه مهلت گرفتم و بعد از یک سال به یک ترم نیاز داشتم که از مهلت یک ساله ام برداشتن که شهریور تموم کردم و مهلت یکسالم 31 بهمن تموم میشه . من قبل از انتخاب واحد هام مجوز از نظام وظیفه میگرفتم و توی اخرین نامه هم نوشته که تا 31 بهمن اگه معرفی نکنی وارد غیبت میشی اما حضورا که رفتم گفتن چون اون یک سال رو از سنوات استفاده کردی باید 6 ماه هم اضافه خدمت کنی .خودمم قاطی کردم اصلا معلوم نیست چه جوریه .فکر کنم وقتی برم خدمت معلوم میشه اضافه خوردم یا نه

در مورد 24 ماهه بودن من یه چیزو نفهمیدم .این که میگن اگه اعزام بیفته تو سال 94 باید 24 بری و اگه تو 93 بیفتی باید 21 ماه خدمت کنی این که دیگه دست ما نیست مگه ما میتونیم برای خودمون تاریخ اعزام تعیین کنیم ؟

این دست شانس که جا داشته باشه اسفند یا نه حالا اگه یکی بدشانس بود و اعزامش افتاد 94 اینطوری بی انصافی میشه اونایی که شانس باهاشون بوده 21 و اونایی که بدشانس بودن 24 ماه.پس این کجاش عدالته قانون باید برای همه یکسان باشه .قانون نباید شانسی باشه این همش میشه شانسی بودن یعنی کلا به شانس ربط داره که چند ماه خدمت کنی .بهتره مردم اینقدر سوال در این زمینه بپرسن تا همون اقای X خودش بیاد توی تلویزیون و شفاف برای مردم توضیح بده که درستش چیه.

یه چیز دیگه :

هر چند بخشیدن اضافه خدمت برای نظام وظیفه چیزی نیست اما تضمینی نیست که شرایط خدمت این افراد مثل بقیه باشه .شاید مثلا اینا رو درجه پایین تر بدن یا اینکه جاهای ناجور بندازنشون و هزار تا چیز دیگه.اینا فقط مثال بود و خلاصه هیچ تضمینی وجود نداره .
    Last edited by ahwazp30; 12-11-2014 at 15:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من دفترچه گرفتم . برگ مایعنه هم گرفتم
    اگر الان پست کنم 12/1 تاریخ اعزام میخوره

سوالم اینه که من یکی از گزینه پشت برگه معاینه بزنم ( مربوط به درد کمر) بعد تحویل پلیس +10 بدم .
    نامه میاد جهت بررسی این مساله ؟
    چقدر بررسی این موارد معمولا طول میکشه؟
    ممکنه تاریخ اعزام به عقب بندازه؟ یا تو همین مهلت سه ماه مونده به اسفند مشخص میشه؟

یکم اگر فوری جواب بدین ممنون میشم
    شما اگه مشکل پزشکیتون بخواد بررسی بشه صد در صد اعزامتون میفته برای سال بعد چون خود طی کردن پروسه معافیت پزشکی زمان بر هستش ... البته اگه شما درخواست اعزام داشته باشین و مشکل پزشکی هم داشته باشید خیر دیگ مشکل شما رو بررسی نمیکنن ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •