تو پست قبلی ویرایش کردم و اضافه کردم که یه دسته بازی هم گرفتم .
تو پست قبلی ویرایش کردم و اضافه کردم که یه دسته بازی هم گرفتم .
الان شما فقط اضافه کردی![]()
نه سایزت رو تغییر دادینه اینکه ایمکه مارد برد رو تغییر دادی
اا یادم رفت تبریک بگمببخشید
![]()
Last edited by legolas 224; 29-06-2011 at 20:24.
مبارک باشه اگه واقعا ً 0225 باشه و نو هم گرفته باشی؟میشه گفت عالی گرفتی!همین الان فقط 200 تومن پول کینکته.
مبارک باشه اشا ا.......به پای هم پیر شین![]()
والا من زورم میاد واسه این بورد 100 تومن به بالا پول بدم
![]()
دوستان اگه یه یکی دو ساعت با کنسول دسته 2 بازی کنیم میشه گفت که لنزش سالمه و خوب کار میکنه؟
اخه من از کجاش بفهمم که سالمه؟![]()
سلام..
یه بازی بگیر کمی خش و اینا داشته باشه اگه اجرا کرد حله ! زیاد خش نه هاکم : دی
همینا !
اگه قاب مال خود کنسول بود ( شماره سریالش با توی ستینگ یکی باشه ) باید تمیز باشه و ..
دسته ها هم تمیز باشن یعنی کم باهاش بازی شده ... در کل دقت کن : دی
یه سوال : من تا کی باید با بازیه kinect حال کنم تا این --ش بیاد؟ راستی میخوام برم l.a.noier اصل بگیرم . چنده ؟ راستی چند تا بازی اصل توپ با قیمت سراغ دارید بگید . مـــــــــــــــــــرسی ( دارم از خوشحالی میمیرم
)
منم مدت ها بود همینو می گفتم که 100 تومن به بالا آدم بده واس چنین چیزی خیلی نامردیهبعد شما هم میومدی منو به فحش می کشیدی می رفتی
حسام گفت
ولی دسته هم اگه قابش تمیر نبود خیلی اشکال نداره... و همین طور قاب خود دستگاه... نهایتا واس دستگاه یه قاب دیگه میخری...
کنسولو بگیر ، چن تا بازی خش دار هم بگیر بنداز ببین می خونه یا نه ، چن تا بازی بگیر بازی کن ببین چی میشه ، خلاصه سعی کن باهاش زیاد کار کنی و پدر دستگاهو بسوزونی ، اگه بهت فحش داد دستگاه که یارو چته ، دستگاهو پس بده ، اگه بردباری کرد نگه دار
می گن تا فرداالبته تا برسه به ایران 3 هفته ای باید طول بکشه...
L.A Noire هم خیلی به امید اصل نباش... کپیش هم گرون تره از بازیای دیگه!!! 3 دیسکه!!! خدا تومنی در میاد واستبازی اصل یه COD : BO بگیر (خیلی لایوش حال میده)... خلاصه ببین هر چی بازی که لایوش حال میده بخر...
داداش من غلط بکنم بهت فحش بدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)