تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 942 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کيا مشکل برگشت صد از ثابت به ايرانسل دارند؟

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ماشالا... بعضي از دوستان با هم انس گرفتند و با اسم كوچيك هم ديگه رو صدا مي زنند ...
    خوبه حداقل ايرانسل اين فايده رو داشت كه بعضي ها رو به هم نزديك كنه كه نونشونو با هم بندازن تو ديگ آبگوشت ايرانسل تا خيس بخوره .....خدا بركت بده
    مرسی عزیز , خوبی این انجمن ها اینه دیگه
    ولی من بگم اگه بحث استفاده از ایمیل و اینترنت روی موبایل نبود اصلا از موبایل خوشم نمیومد
    اگه اپراتور سوم با امکانات بیشتر بیاد مطمئنا میرم طرف اون و یک سیم کارت میخرم
    من کارم یه طوریه که اگه نگم 24 ساعت حداقل تمام وقتی که بیدارم به اینترنت نیاز دارم
    من بهت خورده نمیگیرم که با یکی و دو تا دیگه نون بندازیم توی آبگوشت ایرانسل خیس بخوره و این حرفها
    چون دلیلی برای دفاع از اون اپراتور دولتی ندارید این رو میگید

راستی آقای علیرضا چطور میری ایمیل چک میکنی؟منظورم اینه سایت یاهو رو چطور باز میکنی؟(با چه آدرسی)آخه من با wap هم که میرم بازم خود به خود هزینه میندازه.مرسی.یا علی
    منظورت اینه که میخوایی برات هزینه نندازه
    بالاخره یه خرجی داره هر چی هم که کم باشه , به هر دلیلی هم که صفحه مورد نظرت باز نشه

تو این مخابرات چه خبره؟
    یه چیز جالب خوندم
    قراره مخابرات کل استانها رو یک شماره بده و قیمت مکالمه داخل شهری رو زیاد کنه
    حالا یه بنده خدا یه مقاله نوشته بود توی روزنامه خراسان دیروز که تقریبا کسانی که با شهرستان تماس میگیرند به تعداد زیاد یا خود دولته ( استانداری , شهرداری , سفارتها و ... ) یا تجار هستند
    حالا بحث اینه که مردمی که داخل شهر تماس میگیرند چرا باید بابت این مورد هزینه اضافی پرداخت کنند

بچه ها منم خودم شديدن مخالف شده بودم با ايرانسل
    ولي خداييش بخواي حساب كني اين ثانيه اي كردن خيلي به صرف شده
    مني كه خيلي كم حرف ميزنم براي خوبه
    در ضمن شما فكر كردين كه اپراتور اول دقيقه اي چند حساب مي كنه براتون
    مثلا مني كه تو اسلامشهر هستم ولي خط تهران دارم
    يعني همشه بايد هزينه جابه جايي بدم
    ولي ايرانسل جابه جايي نداره
    يه دو دو تا چهار تاي سادس
    همين الان هزينه هاي ايرانسل از دولتي كمتره
    شما اگه با دولتي به خونتون زنگ بزنين چند براتون حساب مي كنن با ايرانسل چند
    اين يعني مزيت
    منم مثل خيليا اول موافق بودم بعد با اين تبليغات منفي مخالف شدم حتي خواستم بفروشم خطمو
    ولي الان پشيمون شدم
    اول خوب فكر كنيد
    گول تبليغات منفي رو نخوريد
    واقع بين باشيد
    هنوز کجاش رو دیدی که به هرجای ایران زنگ بزنی قیمتش یکیه

درست حرفات کاملا منطقی ولی چند تا سوال میمونه
    1---اگه لوازم گیر کرد پس چرا بعدش این همه تبلیغ شد با اینکه همه میدونن اینجا ایران و هیچی حساب کتاب نداره
    2--- اگه لوازم گیر کرد چرا سیم فروخت یا قصد کلاه برداری داشت یا مشکل پیش اومد خوب تو کل دنیا غیر از ایران اول مدیر پروژه صبر میکنه تا مشکل حل بشه بعد پروژه رو ادامه میده درسته؟
    3---حالا مشکلات بود درست شهرداری سنگ انداخت صحیح چرا پس شفاف سازی نشد یه بار مدیر عامل میومد میگفت ما این مشکلات رو داریم کی جواب گوست
    4--51% سهام مال ایرانیهاست اونا تا حالا بوق بودن یعنی یه ارگان دولتی نمیتونه از پس شهرداری بر بیاد یا کالا حارو از مرز رد کنه بابا یارو سالی ان تومن قاچاق میکنه پس راه داره سهل انگاری هم در کار بوده
    5 ---اقا کلیه حرفا هیچی چرا وقتی یه سری خدمات داد وقتی دید نمیتونه ادامه بده برای جذب مشتری بازم تبلیغ کرد ولی بجای ارتقاسطح کیفی هی از خدمات کم شد اگه اولش خوب بود پس بازم میتونست ادامه بده اگه نذاشتن یوزراشو زیاد نمیکرد تا سطح کیفیت پایین نیاد
    و..........
    مثال روشنت اگه بخوایی تحقیق کنی کاروانهای بنزی است که نیروی انتظامی برای سپاه با پشتیبانی صدا و سیما اونطرف مرز باز میکردند و به عنوان لوازم یدکی وارد میکردند است , میتونی توی آرشیو روزنامه خراسان پیدا کنی چون یه دوره خواستند گمرک رو بپیچونند و گمرکات گند همه قضیه رو در آورد .

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا این وضع Tci خیلی خرابه ها ! من یه مشکلی برام پیش اومد که نمی دونم واقعا توجیحش چیه ! من جایی بودم که تقریبا حداکثر یه 100 متر با دکل Tci فاصله داشتم یعنی قشنگ دکل با سکتوراش جلو چشم بود هیچ مانعی هم بینمون نبود.تازه یه سکتور هم که نبود لا اقل 3تاش رو به من بود.موقعه حرف زدن اون قدر قطع و وصل میشد که داشت دیوونم میکرد ! باور کنین چشام تو چشا سکتوراش بود اما کیفیت افتضاح بود !
    در حالیکه با این وضع ایرانسل اینجا که دکلاش چند کیلومتر با ما فاصله داره و کلا تحت پوشش به حساب نمیاد و موقعه مکالمه تعداد آنتنش از 7تا به 2-3 تا میرسه اصلا قطعی یا پارازیت نداره و با این وضعش از Tci هم بهتره !
    به فاصله نیست , ظرفیت اون سایتی که نزدیکش بودی پر شده بود
    این اتفاق توی سیم کارتهای دولتی خیلی میافته
    قابل توجه اونهایی که میگند ایرانسل قبل از ظرفیت سازی سیم کارت فروخته
    خود مخابرات اواخر سال گذشته اونقد سیم کارت توی بازار ریخت که تمام سایتهای شهری تعطیل شده بودند
    اگه یکی مثل ایرانسل نمیومد , مخابرات دست به تجهیزاتش نمیزد ( خودمون پیمانکارش بودیم ) و اشکالات شبکه رو
    به گردن گوشی های رجیستر نشده و سیم کارتهای تقلبی می انداخت

فرشاد هم بند شد. هوووووووووورررررررررررااا ااااااااااااااا
    رفتار خوبی نیست حتی اگه دشمن خونی ات باشه یه روزی به درد هم میخورید

داره خودمونی میشه King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

1

بعد از اینکه اپرا رو باز میکنی توی قسمت بوکمارکس اونجا لینک یاهو هست روی همون کلیک کنی خودش مستقیم به صفحه یاهو میره و اونجا توی اولین گزینه به اسم New yahoo Mail هستش اونو کلیک کن تا به صفحه Usernem And Password بری بعد دیگه فکر کنم بقیشو میدونی
    سلام
    عزیزم این اپرای من لینک یاهو رو نداره...(ورژن 2 هست)
    لینکشو بدی که ادد کنم ممنون میشم

داره خودمونی میشه King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این آقا توحید ( Tempest) بیچاره را Banned کردن ! اون داشت به بی ادبی اون یارو اعتراض میکرد بیچاره ! چه جوری باید کمکش کرد؟
    نگران نباش
    تا چند روز دیگه هر دوتاشون از حالت بن خارج میشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    عزیزم این اپرای من لینک یاهو رو نداره...(ورژن 2 هست)
    لینکشو بدی که ادد کنم ممنون میشم
    اینم لینکش میتونی حتی توی کامپیوتر خودت امتحان کنی

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

نگران نباش
    تا چند روز دیگه هر دوتاشون از حالت بن خارج میشن
    خیر افراد بن شده هیچگاه از حالت بن خارج نمیشن!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا یکی چت با یاهومسنجر رو به ما یاد بده.ماله من همش ارور میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

پس چی شد 1000 دقیق رایگان. من سیمکارتم رو دیروز فعال کردم و حدود 2-3 ساعت از ایرانسل با ایرانسل حرف زدم. تعرفم هم دقیقه ای کردم.

الان رفتم تو ecare میبینم زده هزینه این دوره 12000 تومن.

یعنی بعدا حساب میکنن ؟ یا من رفتم سر کار !!!!!! حالم کلی گرفته شده از وقتی اینو دیدم... 130 هم که قربونش برم اصلا میگه network difficulty و وصل نمیشه... تازه هر دفعه هم 50 تومن کم میکنه این خطا رو میده...

یکی که آگاهه میتونه در مورد 1000 دقیقه توضیح بده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض مشکل ارتباطی در سیم کارت های اعتباری دولتی

فناوران- رييس هيات مديره مخابرات ايران مي‌گويد: مشكل ارتباطي سيم‌كارت‌هاي اعتباري اپراتور اول حداكثر ظرف دو هفته آينده به صورت كامل برطرف خواهد شد.

وفا غفاريان با اعلام اين خبر مي‌گويد: كانال‌هاي ارتباطي بين اپراتورهاي ايرانسل و تاليا با سيم‌كارت‌هاي اعتباري اپراتول اول هنوز هم به صورت كامل برقرار نشده است.

وي در عين حال مي‌گويد: ارتباط بين سيم‌كارت‌هاي تاليا و سيم‌كارت‌هاي اعتباري شركت‌ ارتباطات سيار برقرار شده است اما به دلیل کافی نبودن کانال‌های ارتباطی در حال حاضر مشتركان ناچار به تكرار تماس هستند تا موفق به برقراري ارتباط شوند.

غفاريان خاطرنشان مي‌كند: مشكل ارتباط سيم‌كارت‌هاي ايرانسل با سيم‌كارت‌هاي اعتباري اپراتور اول به زودي برطرف خواهد شد.

وي همچنين با اشاره به احتمال تصويب تعرفه مكالمات بين اپراتوري با تعرفه 625 ريال براي هر دقيقه تماس با ساير اپراتورها مي‌گويد: از جايي كه نمي‌توان موقعيت جغرافيايي مشتركان را ارزيابي كرد ناچاريم تعرفه 760 ريالي تعرفه مكالمه بين شهري را از مشتركان تلفن ثابت و اپراتور اول دريافت كنيم.

به گفته رييس هيات مديره شركت مخابرات، به محض اينكه تعرفه جديد در كميسيون تنظيم مقررات تصويب شود مخابرات ايران نرخ تعيين شده را از مشتركان دريافت مي‌كند.

غفاريان همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر پرداخت اضافه دريافت شركت مخابرات ايران و اپراتور اول به مشتركان مي‌گويد: در اين مورد هم، نمي‌توان ارزيابي كرد كه مشتركان ايرانسل در چه منطقه‌اي قرار داشته‌اند در نتيجه امكان بازگشت اضافه پرداخت به مشتركان قابل انجام نيست. وي در پاسخ به اين سوال كه با وجود تصويب تعرفه 625 ريال براي مكالمات بين اپراتوري در كميسيون تنظيم مقررات به چه دليل شركت مخابرات ايران، تعرفه مكالمات گذشته را با رقم جديد محاسبه نمي‌كند، گفت: اين طرح نيز قابل بررسي است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •