خوب a.salireza برو توی فایل ببین فایلی با آیکون برنامه SAMI وجود داره یا نه اگه نبود یعنی اون مود رو باید دستی نصب کنی![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
خوب a.salireza برو توی فایل ببین فایلی با آیکون برنامه SAMI وجود داره یا نه اگه نبود یعنی اون مود رو باید دستی نصب کنی![]()
حذف كردم اما درست نشد . بازي هم يهجوري شده كه وقتي توش هستم تمام صفحه نشون نميده قسمت سمت راست مانيتور حدود دو سانتي متر سياه نشون ميده و بازي كمي كوچكتر نشون داده ميشه . اين مشكلي نيست . مشكل رمزه .خوب بر شگردون به حالت اول
خودت که استاد ی
اينم يه چيز باحال . نخواستم بزارم اما دلم نيومد خيلي توپه و مال NFS:Carbon هست . شرعتشم مثل باد .
حجم : 622 كيلوبايت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم يه هواپيماي غولپيكر و استاندارد و رديف و زيبا كه خارجيه اما من نوشتشو ايراني كردم تا بجاي هواپيماي يراني بزارينش . ميدونم هواپيماي ايراني رو قبلا گذاشتن اما به اين يه نگاه بندازين . ضرر نميكنين.
حجم : 1.32 مگ
بجاي AT400 قرار ميگيره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه یک خورده بیشتر روش کار می کردی بهتر بودهواپیمای ایرانی که پوزش آبی نیست!!!!!!!!!!
شما که خودت رو خفه کردی من خودم از اون عکس ها لازم دارم ولی چه کنم که نیست صد بار می خواستم برم از ماشینای مردم عکس بگیرم خجالت کشیدم،اخه مردم در موردم چی قضاوت می کنن نمی گن یک تختش کمه ، یا اینکه یارو اقده ماشین داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این سایته برا من ف ی ل ت ر بود
راستی اگه می شه اون عکست رو هم عوض کن چون موجب تهاجم فرهنگی میشه البته به من ربتی نداره ها
ولی در شعن یک ایرانی نیست مگه اینکه تو ایران نباشی که اون یک چیز دیگست![]()
Last edited by majid_sd2009; 15-02-2008 at 19:25.
میشه گفت 90 % بازی ها این طور نجالب این جاست که خود بازی با 3دی مکس ساخته شده.
اخه چند بار مینویسیکسی یه عکس تمیز از فرمان و چرخ های پیکان داره اگه کسی داره لطفا بزاره اگه عکس از داخل پیکان هم دارید بزارید. ممنون...................
اگه دار ی به ما هم بد ه
مهم نیست خوبه که بچه ها فعالناگه یک خورده بیشتر روش کار می کردی بهتر بودهواپیمای ایرانی که پوزش آبی نیست!!!!!!!!!!
اگه لحنت ر و عوض کنیشما که خودت رو خفه کردی
پسر گلی هستی
بر ا منم !این سایته برا من ف ی ل ت ر بود
آقا من میخوام اون P1 رو که آقا مجید ساخته تو GTAinside آپلود کنم لطفا آدرس قسمت موبایلهای GTAinside رو برام لینکشو بذارین!!!
]چیزی که زیاده گوشی های دوربین دار و چیزی که زیاد تره پیکان!!کسی یه عکس تمیز از فرمان و چرخ های پیکان داره اگه کسی داره لطفا بزاره اگه عکس از داخل پیکان هم دارید بزارید. ممنون...................
بسم الله
برو 4 تا عکس بگیر بزار اینجا ما هم دعات میکنیم.
اول باید ثبت نام کنی. البته فکر کنم.آقا من میخوام اون P1 رو که آقا مجید ساخته تو GTAinside آپلود کنم لطفا آدرس قسمت موبایلهای GTAinside رو برام لینکشو بذارین!!!
دقت کن که SAMI برای کار کردن احتیاج به Microsoft .NET FrameWork داره.من مود سوپرمن رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام با Mod Installer بازش کنم کار نمیکنه.![]()
مثل نرم افزار امنیتی رضا.
یعنی بدون Microsoft .NET نرم افزار نصب میشه ولی ماشین نصب نمیکنه.
مطمئنی؟؟؟جالب این جاست که خود بازی با 3دی مکس ساخته شده.
کم حرفی نیست ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه منبعی چیزی بزار قربون دستت.
این یکی فکر میکنم داره.در مورد فيلم ها به قول رضا كار نشد نداره
نرم افزارهایی مثل HiperCam میتونن از تصاویر دمو فیلم بگیرن ولی منظور اون دوستمون که دمو رو خواسته بود این بود که دموی خالی باشه. یعنی علامتها و نشانگر مقدار جون و اینطور چیزا روش نباشه.
ولی به قول شما اینطوری هم میشه. یعنی از صفحه فیلم بگیریم.
کسی جواب من رو نداد!!!!!!!!!!!؟؟؟
اون سایتی که مربوط به gtaهست و قالبش صورتی هست رو می خوام اصلا هرکی هرچی سایت بلده بهم بده
یا همینجا یا به صورت خصوصی خیلی لازم دارم
اين كه كاري نداره . تو قسمت options و display ميتوني hud و map-radar رو خاموش كني . اما دوست عزيز اگه دمو ميخواي من چند صفحه پيش گذاشتم . اما اگه ميخواي بسازي بايد خيلي دقت كني . درضمن بعد بايد فرمتشو عوض كني و خيلي كاراي ديگه .این یکی فکر میکنم داره.
نرم افزارهایی مثل HiperCam میتونن از تصاویر دمو فیلم بگیرن ولی منظور اون دوستمون که دمو رو خواسته بود این بود که دموی خالی باشه. یعنی علامتها و نشانگر مقدار جون و اینطور چیزا روش نباشه.
ولی به قول شما اینطوری هم میشه. یعنی از صفحه فیلم بگیریم.
من منظورم آدرس جایی که توGTAinside گوشیا هستن رو میخواستم
Last edited by aRThaS_08; 16-02-2008 at 17:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)