خب بگو ببینیم چه مشکلی داریمن در مرحله ی jizzy گیر کرده ام
خب بگو ببینیم چه مشکلی داریمن در مرحله ی jizzy گیر کرده ام
یه مشکل:
چرا هیچ ماموریتی به من داده نمیشه فقط میتونم محله ها رو تصاحب کنم یعنی رنگشونو سبز کنم همین دیگه هیچ ماموریتی داده نمیشه؟
.............
یک مشکل دیگه:
وقتی میخوام برم توی اون آیکونها که شکل خونه هست و سبز رنگ هم هست یهو از بازی خارج میشم Error میده
Last edited by farhad200; 04-09-2007 at 15:11.
تو اون مرحله باید آنقدر محله ها رو تصاحب کنی تا sweet بهت زنگ بزنه و برین برای ماموریت بعدی !!!![]()
دوستان یه کلیپ خیلی باهال مربوط به این بازی پیدا کردم !
GTA از نوع واقعیش ! یعنی کسی نبینه ضرر بزرگی کرده ! لینک دانلود رو این زیر میزارم :
توجه : برای باز کردن این فایل باید از برنامه هایی که پسوند 3GP رو ساپورت میکنند استفاده کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من میخوام اهنگهای خودم رو تو بازی اجرا کنم اونا رو ریختم توی user track و shortcut هم درست کردم توی فولدر user track اما فایلا تو بازی نمیان آیا آهنگام باید فرمت خاصی داشته باشند؟
فقط فرمت mp3
و خود آهنگ ها توی پوشه
توی بازی هم باید توی آپشن یه بار اسکن کنی که فکر نکنم زیاد لازم باشه
سلام بچه ها . من در مرحله ی jizzy گیر کردم ، بعد از اینکه یه فاحشه رو بهخونشون رسوندم و دو تا از فاحشه ها رو نجات دادم دو تا ماشین یکی یه ماشین سیاه رنگ و یه ماشین کشیده ی سفید رنگ رو دنبال کنم ، چه طوری می تونم ماشین هاشونو یه جوری منهدم کنم یا بکشمشون چون سوار ماشینم و از سلاح هم نمی تونم استفاده کنم ... ؟؟؟
اولاً دوست من , لازم نیست بگین فاحشه!! می تونید از معادل های انگلیسی ش استفاده کنید مثل :.... (ول کن اصلاً بحث ما این نیست)
خوب .... راجع به مشکلتون بگم که شما باید قبل از ماموریتتون برید و یه مسلسل دستی کوچیک مثل Uzi یا MP5 بخرید و تا خرخره پرش کنید!!![]()
بعد می تونید اون دو تا ماشین که یکیش سیاهه و یکیش دراز و سفید رو نابود کنید... در غیر این صورت باید زرنگی به خرج بدید و یه جاهایی که موقعیت مناسب شد به ماشین سفیده ضربه بزنید و از راه منحرفش کنید تا جایی که آسیب شدیدی ببینه و نابود شه ( که البته خیلی زحمت داره چون ممکنه اول ماشین خودتون نابود شه!!)![]()
کسی اون کلیپ رو دانلود کرد ؟! ( پست 2544 )
من همون روز اول رفتم برای دانلود گفت ای پی شما فلان و فلان ...
همین الان هم دوباره رفتم بگیریم همون پیغام رو داد مجبور شدم صبر کنم توی همون صفحه لود بشه و نگاه ش کنم .
جالب بود . ( اخر شبی خندیدیم ) . ولی هیچی مثل گرفتن موتور نمیشه . میری جلوی موتور اینتر رو میزنی ، دو پا میره توی چشه یارو صاحب موتور و فرار ...
راستی بلاخره Gta رو گرفتم دارم بازی می کنم . کلی داره خوش می گزره ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)