خوب چونكه فايل Layuot.xml از حالت readonly خارج شده براي حل اين مشكل قبل از اينكه اين فايلو zip كني read only كنش درست مي شه فقط همين فايلو layuot.xml
خوب چونكه فايل Layuot.xml از حالت readonly خارج شده براي حل اين مشكل قبل از اينكه اين فايلو zip كني read only كنش درست مي شه فقط همين فايلو layuot.xml
کککمممممکککککک
میخواستم درایور دوربینم رو عوض کنم که یادم رفت مدل گوشیم رو انتخاب کنم حالا دیگه گوشیم روشن نمیشه
جون بچه های آیندتون کمکم کنید خیلی سریع احتیاج به کمک دارم
لطفا بطور دقیق توضیح بدین که باید چکار کنم چون من من آماتورم به جون خودم
Last edited by masoodpalang; 09-12-2007 at 17:05.
شما اول آرامش خودتو حفظ كن.بعد يك بار باتري گوشي را در بيار و دوباره جا بزن بعد گوشي را روشن كن .اگه روشن نشده دكمه را 1 دقيقه نگه دار تا روشن بشه.اگه بازم نشد تشريف ببريد بيرون 5 تومن از جيب مبارك بدين تا گوشيتون را فلش كنند كه ديگه يادت نره اسم گوشي را درست انتخاب كني ولي معمولا نيازي به فلش نيست
[quote=hessam_sz;1884069]سلام يادتونه چند روز پيش گفتم گوشي من عكس هارو قاطي ميكني همتون ميگفتين چون گذاشتي رو پاروناما.حالا جون من اين عكس رو نگاه كنيد خودتون قضاوت كنيد ببينيد چيكار شده"][/URL][/quote
بابا حالشو ببر گوشيت خودش mix هم ميكنه
كسي تا حالفا به اين مشكل بر نخورده
درایور دوربینت رو عوض کن مشکلت حل میشه.این رو یه بار هم بهت گفتم
BLASTER دوست عزيز تو يكي از پستهاتون خوندم (يادم نمياد كجا ولي فكر مي كنم تو k850 بود)گفته بودي K800 سه تا فلش ميزنه(تو نور كم) آيا من درست خوندم يا نه بازم آلبالو......
دوستان .چرا اینقدر زود inbox پر میشه؟
راه حلی نداره؟
کلا 1000 تا ظرفیت بیشتر نداره چه ارسالی و چه دریافتی در مجموع 1000 تا منم همین مشکل رو داشتم ولی با برنامه مای فون اکسپلورر از اونها بکاپ گرفتم تا همیشه برام بمونه
گوشی جاوا همینه دیگه(حالا خوبه خودم تا دیروز جاوا داشتم)
![]()
درسته
ولی نه تو نور کم
اگه anti red eyes (ضد قرمزی چشم) رو فعال کنی 2 تا میزنه....
من خودم یه دوربین سونی دارم 4 تا پشت سرهم میزنه البته در حالت معمولی
ضد قرمزی چشمش هم 6 تا میزنه..
,واسه عوض كردن درايو دوربين بايد چه مسيري بسازيم من اين مسير را ساختم ولي نشدifs/settings/camera
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)