منتظر 2ش باش!
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
منتظر 2ش باش!
منظورت از ورژن چی هست عدد خاصی هست یا نه مثلا من برای zero hour میخوام
اگه ورژن رو جای خاصی نوشته یگو ببینم چند هست؟
ممنون![]()
بر ای اینکه کلیه تیمها را داشته باشید این فایل 2 کیلو بایتی را کپی پیس کنید در داخل پو شه نصب بازی جنرال زرو :
به طور مثال به آدرس زیر :
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour
لینک فایل :
حجم :2 کیلو بایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه!
انجام دادم!
تیمها اومد
ولی موقع Process که میخواد بازی شروع بشه یهو این میاد!
مپ انتخابی تو عوض کن
فایدهای نداشت! با مپهای Official و unofficial تست کردم تفائتی نمیکنه! میزنه بیرون از بازی و همون اخطار باز!!!
سلام
من با یکی از دوستام جنرال بازی می کنم انلابن ولی بازم یه ارور میده که ارورش معروفه ...
من حتی خودم با هاماچی یه سرو ساختم بعد رفتیم بازم همون ارور داد ...
و دوباره تو یه قسمت ip های همو دادیم وصل شدیم رفتیم اما بازم ارور میده
2تا مون میریم تو بازی بعد از 10 ثانیه یه ارور میده /ورژن بازی ها مونم اول کانترا 007 بود
عوض کردیم کردیم CGZH 2 بعد بچ 1.04 ریختیم اما بازم ارور میده ؟
ممنون میشم کمک کنید
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
چه اروری میده؟
جدا؟! اینکه خیلی زیاده و توی اینترنت ریخته!!!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دو ست من بسیار از شما سپاسگزارم من مد تهاست که این مو ضوع را پیشنهاد دادم ولی ددو ستان زیادی استقبال نکردند و حتی مختصر آموزشی رو هم شر و ع کردم ولی ....
تیم ما کلا به صورت مشترک در تمام انجمن هات چه انجمن وب سایت خودمون و چه اینجا فعالیت داریم آقای حسینی هم یکی از دو ستان خوب و فعال ما هستند ما مد تهاست سر گرم تهیه و ساخت یک بازی با نام نبر د نهایی هستیم و به خاطر همین کمتر در خد مت دو ستانیم ولی من واقعا پیشنهاد شما را با کمال میل می پذیر م و از همه دو ستان خو اهشمی کنم دست به دست هم بدید و در این کار فعال باشید من به و بسایتها و انجمن های کشور های خیلی زیادی سر میزنم و در اونها فعالیت دارم حتی در ساخت کنترا 008 هم که یک سایت روسی اند نیز کمک های بهشون کردیم ....دو ستان همه اونها انسجام و همکاری بسیار خوبی در ساخت مد و مدل و اسکر یب نویسی دارند حتی اغلب شون یک مد ملی بر ای خودشون ساختند ...و لی دو ستان ایر انی متا سفانه فقط مصر ف گرا شدند ..
اگر تیمی رو تشکیل بدید و تعدادتون حداقل به هفت نفر برسه من حتما از همه جهات حتی مدل تکسچیر و بافتها و صدا و هر چیز دیگر ی که لازم باشه ساپورتتون می کنم و این رو هم باید بگم دو ستان همه این بانکی که الان در دست تیم ماست به راحتی به دست نیا مده و خیلی هاشو ن را از سا یتهای معتبر خرید اری کردیم ولی بنا بر اینکه تیم ما قصد کمک و همیاری رو داره تا حد امکان از این بابت حتما کمک خواهیم کرد .
با کمال تشکر مدیر تیم :AFM RAYAN
منصوری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)