تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 376 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام.
    من به روتر محل کارم دسترسی ندارم، واسه همین هم نمی تونم پورت ها رو forward کنم؛ اگر با این حالت دانلود کنم چی می شه؟(چون اصولا تو این حالت باید دانلود بشه و فقط بقیه نتونن از من دانلود کنن یا به عبارتی نشه آپلود کنم) منظورم اینه که وقتی ratio من کمتر و کمتر بشه(مقداری هم تو خونه دانلود/آپلود کردم و ratio من الان صفر نیست!) چی می شه؟ یعنی مثلا tracker ها نمیان چون ratio من خیلی کم می شه سرعت من رو کم کنن؟
    (به عبارتی وقتی از یک peer به leech تبدیل می شم، tracker ها با من چی می کنن؟!)
    ممنون.
    اگر تو تورنت مشکل پورت داشته باشی با ترکر ها نمی تونی تماس برقرار کنی و مشکل پیدا می کنی و مجبوره خود نرم افزار تورنت بگرده دونبال دیگر تورنت باز ها و تازه هم چون بر اساس درجه و اولویت نیست هرکی به هر کی است.
    اگر می تونی پورت های خاص رو استفاده کن ( گر چه تو اداره توصیه نمی کنم با تورنت کار کنی چون خیلی ترافیک ایجاد می کنه مخصوصا رو ارسال و مواقع اوج کاری کاربرای شرکت.)

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگر تو تورنت مشکل پورت داشته باشی با ترکر ها نمی تونی تماس برقرار کنی و مشکل پیدا می کنی و مجبوره خود نرم افزار تورنت بگرده دونبال دیگر تورنت باز ها و تازه هم چون بر اساس درجه و اولویت نیست هرکی به هر کی است.
    اگر می تونی پورت های خاص رو استفاده کن ( گر چه تو اداره توصیه نمی کنم با تورنت کار کنی چون خیلی ترافیک ایجاد می کنه مخصوصا رو ارسال و مواقع اوج کاری کاربرای شرکت.)
    ممنون بابت راهنمایی. من ساعت 7 شب به بعد از تورنت استفاده می کنم! (ساعت 6 تعطیل می شه اما سایت تا 11 شب بازه و ضمنا می تونم لپ تاپ رو بذارم تا صبح تو سایت بمونه) الان پورت رو 80 گذاشتم، سایت Port Checker که می گه بازه و می تونم استفاده کنم؛ اما تو µTorrent اول اون علامت خطر زرد رنگ بود و بعد هم قرمز شد(که اگر نشانگر ماوس رو اون بره می نویسه Not conectable). به هر حال فعلا داره با سرعت 400 آپلود می کنه و 160 دانلود؛ حالا چجوری با پورت بسته این کار رو می کنه نمی دونم! راستی منظور شما از پورت های خاص دقیقا کدوم پورت ها بود؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی. من ساعت 7 شب به بعد از تورنت استفاده می کنم! (ساعت 6 تعطیل می شه اما سایت تا 11 شب بازه و ضمنا می تونم لپ تاپ رو بذارم تا صبح تو سایت بمونه) الان پورت رو 80 گذاشتم، سایت Port Checker که می گه بازه و می تونم استفاده کنم؛ اما تو µTorrent اول اون علامت خطر زرد رنگ بود و بعد هم قرمز شد(که اگر نشانگر ماوس رو اون بره می نویسه Not conectable). به هر حال فعلا داره با سرعت 400 آپلود می کنه و 160 دانلود؛ حالا چجوری با پورت بسته این کار رو می کنه نمی دونم! راستی منظور شما از پورت های خاص دقیقا کدوم پورت ها بود؟
    دقیقا منظورم پورت های مطرح است که معمولا باز می مونن و نمیشه بست.
    اگر تو مرورگر نشون می ده بازه ولی تو نرم افزار نه یعنی مشکل از فایروال سیستم است که به نرم افزار اجازه دسترسی به ان پورت رو نمی ده.
    الان شما ارتباط داری ولی با هر کی نرم افزار پیدا کنه ( یعنی ممنکه به یکی وصل شی که همش فایل خراب بفرسته -کلی الکی وقتت رو می بره)معمولا اگر ترکر باشه زود پیدا می کنه و نمی زاره چنین اتفاق هایی بیوفته.
    الان شما باید بری سراق فایروال سیستمت
    پی نوشت :
    اگر بعد از زمان اداری که کسی نیست انجام میدی مشکلی نیست...
    Last edited by zed2; 11-08-2009 at 14:11.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دقیقا منظورم پورت های مطرح است که معمولا باز می مونن و نمیشه بست.
    اگر تو مرورگر نشون می ده بازه ولی تو نرم افزار نه یعنی مشکل از فایروال سیستم است که به نرم افزار اجازه دسترسی به ان پورت رو نمی ده.
    الان شما ارتباط داری ولی با هر کی نرم افزار پیدا کنه ( یعنی ممنکه به یکی وصل شی که همش فایل خراب بفرسته -کلی الکی وقتت رو می بره)معمولا اگر ترکر باشه زود پیدا می کنه و نمی زاره چنین اتفاق هایی بیوفته.
    الان شما باید بری سراق فایروال سیستمت
    پی نوشت :
    اگر بعد از زمان اداری که کسی نیست انجام میدی مشکلی نیست...
    من لپ تاپم رو اونجا می‌برم و با همون تو خونه کار می‌کنم؛ تو خونه مشکلی ندارم٬ پس چطور ممکنه فایروال فقط تو محل کار جلوی برنامه رو بگیره؟! / البته پورت‌ها رو بعیده بسته باشن٬ اما به آی‌پی من forward نمی‌شن. [همونطور که می‌دونید آدرس‌دهی ip:port هست و تو شبکه‌ای که تنها یک آی‌پی واقعی داره باید بگیم تمام چیزایی که به پورت x میان رو به آی‌پی غیرواقعی xxx.xxx.xxx.xxx بفرست(در غیر این صورت آدرس "آی‌پی واقعی:پورت" می‌شه٬ در حالی که برنامه‌ی تورنت رو کامپیوتر با آی‌پی واقعی نیست)/من تو شبکه خونه خودم هم برای استفاده از تورنت تو تنظیمات روتر یه پورت رو به یه آی‌پی forward کردم.] / راستی چرا نتونم با tracker ارتباط برقرار کنم؟ ارتباط با اون که از همون پروتکل http هست و مشکلی نداره. من بدون port forward هم همیشه می‌تونم trackerها رو به‌روز کنم.
    به هر حال ممنون برای کمک‌ها.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من لپ تاپم رو اونجا می‌برم و با همون تو خونه کار می‌کنم؛ تو خونه مشکلی ندارم٬ پس چطور ممکنه فایروال فقط تو محل کار جلوی برنامه رو بگیره؟! / البته پورت‌ها رو بعیده بسته باشن٬ اما به آی‌پی من forward نمی‌شن. [همونطور که می‌دونید آدرس‌دهی ip:port هست و تو شبکه‌ای که تنها یک آی‌پی واقعی داره باید بگیم تمام چیزایی که به پورت x میان رو به آی‌پی غیرواقعی xxx.xxx.xxx.xxx بفرست(در غیر این صورت آدرس "آی‌پی واقعی:پورت" می‌شه٬ در حالی که برنامه‌ی تورنت رو کامپیوتر با آی‌پی واقعی نیست)/من تو شبکه خونه خودم هم برای استفاده از تورنت تو تنظیمات روتر یه پورت رو به یه آی‌پی forward کردم.] / راستی چرا نتونم با tracker ارتباط برقرار کنم؟ ارتباط با اون که از همون پروتکل http هست و مشکلی نداره. من بدون port forward هم همیشه می‌تونم trackerها رو به‌روز کنم.
    به هر حال ممنون برای کمک‌ها.
    توی روتر های adsl هم همین قضیه رخ می ده و سیستم ها با یک ip غیر معتبر وارد روتر میشن و و روتر ip اصلی رو داره.
    احتمال داره تو فایروال سرور اداره تنظیماتی در مورد مسدود کردن این موارد موجود باشه( مثلا پیشفرض خیلی ار فایر وال های نرم افزاری تورنت مسدوده )باید ببینی چنین بخشی تو فایروالش هست یا نه
    یا اگر بشه باید به فایر وال شرکت نرم افزار تورنت رو به عنوان نرم افزار مجاز بشناسونه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

میشه یکی لطف کنه این متن رو ترجمه کنه و توضیح بده
    فکر کنم فایل مهمی باشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثل اینکه قراره thepiratebay.org بسته بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ميخواستم بدونم براي دريافت فيلمها كه كم حجم شده با پسوند MP4, RMVB , Mkv چي بايد دز سايتهاي تورنت سرچ كنم هرچي سرچ ميكنم چيزي نميده؟
    Last edited by Hamed_forum; 21-08-2009 at 14:52.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بچه ها اگه یه تورنتی رو بزاریم مثلا اون شب 90 تا سید داشته باشه تا نصف بگیریم بعد هفته ی بعد بقیش رو بزاریم 9 تا سید داشته باشه راهی هست که یه طوری سرعت رو ببیرم بالا؟!×! فسیل میشیم خوب!
    7-8 گیگ هم هست حیفه!

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

بچه ها اگه یه تورنتی رو بزاریم مثلا اون شب 90 تا سید داشته باشه تا نصف بگیریم بعد هفته ی بعد بقیش رو بزاریم 9 تا سید داشته باشه راهی هست که یه طوری سرعت رو ببیرم بالا؟!×! فسیل میشیم خوب!
    7-8 گیگ هم هست حیفه!
    نه دیگه...راهی نداره....باید دعا کنی تا peer ها معرفت داشته باشن بعدا seed کنن.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ای بابا
    چی کار کنم پس
    این رپید باز تورنتش چی ریختیاس؟
    میتونم اون قسمت هایی که گرفتم رو حذف کنم بقیش رو بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •