اگر صفحه 99 تاپیک رو مطالعه کنید متوجه منطورم میشید
اگر صفحه 99 تاپیک رو مطالعه کنید متوجه منطورم میشید
شهرک نفت هستم در منطقه مرز سبز پررنگ
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام من هم اهوازم هستم. دو تا سوال داشتم:
1. چرا توی فروم که کامنت می ذارم میگه باید توسط مدیریت تایید بشه . قبلا اینطوری نبود.
2. شما که مودم td lte دارید میشه تست کنید که میشه پورت باز کرد یا نه؟( توی سایت ایرانسل نوشته قابلیت port forwarding داره) آخه اگه نشه هیچ تفاوتی با 4g نمی کنه.
دوستان شناسه یکی از مودم هام سلب امتیاز شده و ۷۰۷ گفت فعلا نمیتونید درخواست تعویض بدین شاید بعدا طرحی برای تعویضشون بیاد،۶۰۰ هم گفت توی سیستم ما این شناسه نیستش،موندم چکار کنم
فرستاده شده از KIW-L21ِ من با Tapatalk
دوستان مودم مبین نتم اومد .اصلا به درد نمیخوره![]()
سلام
دوستان بالاخره شکایتی که در مورد تعویض مودم وایمکس با مودم 5142 کرده بودم جواب داد
امروز تماس گرفتن و مودم 5142 رو گرفتن و 2101 رو تحویل دادن
سیمکارت رو هم با سیمکارت جدید تعویض کردن و دوباره باید منتظر فعال شدن سیمکارت جدید بمونم و وضعیت بسته اینترنت 15 گیگ هنوز مشخص نیست
اقا کجا شکایت کردی؟ اون قبلی b5142 رو تحویل گرفته بودی یا نه؟
من که هر چی پیگیر میشم هیچ کس جواب نمیدهد فقط شماره پیگیری میدهند به خدمات فروش ایرانسل شهر هم مراجعه کردم گفتن فقط از طریق 707 یا 600 پیگیر باشم واقعا نمیدونم دیگه چکار کنم به نظر دوستان با 195 تماس بگیرم فایده ای دارد یا نه![]()
پشتیبانی آنلاین خود سایت ایرانسل شکایت کردم کد پیگیری داد دیگه پیگیر نبودم تا اینکه امروز تماس گرفتن و مودم رو ازم گرفتن مودم 2101 رو با سیمکارت جدید تحویل دادن
بله تحویل گرفته بودم و در حال استفاده ام بودم
اینجور که پیک ایرانسل میگفت فقط من نبودم ...6 تا مودم 5142 داخل باکس موتور بود که تعویض کرده بود
Last edited by nima.g22; 21-05-2017 at 21:28.
مال منم 2101 بود 5142 آوردن به نظرت شکابت کنم؟ پرینت ثبت نامم دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)