تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 827 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305355755 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ronaldiniho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه بدونيد :
    پرسپولس 9 موقعيت خطر ناك داشت
    در حالي كه پاس 3 موقعيت خطر ناك
    و با لاخره 26 درصد بازي در زمين پاس بود در حالي كه
    21 در صد بازي در زمين پرسپوليس بود

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نامه اعتراض پاس به فدراسيون فوتبال
    عذر خواهي کنيد

از قضاوت ضعيف مسعود مرادي داور ديدار پاس و پرسپوليس، باشگاه پاس با ارسال نامه‌اي به فدراسيون فوتبال خواستار رسيدگي به اين قضيه شد.

متن نامه باشگاه پاس به شرح زير است:

بسمه‌تعالي

رياست فدراسيون فوتبال

با سلام

1ـ اشتباه‌هاي مكرر آقاي مسعود مرادي داور ديدار (پاس – پرسپوليس) در تاريخ 8/9/84 در نهايت منجر به شكست تيم پاس شد. بارزترين اشتباه ايشان هنگام گل پرسپوليس روي داد.

زماني كه آقايان ابوالفضل حاجي‌زاده و علي انصاريان روي دو بازيكن پاس خطا صورت دادند (به‌شهادت عكس و فيلم بازي) و پس از آن آقاي انصاريان توپ را با دست حمل كردند (به‌شهادت عكس و فيلم بازي)، علاوه بر اين اشتباه‌هاي ديگري هم صورت پذيرفت كه مسلماً در روند بازي تأثير گذاشت.

2ـ آقاي مسعود مرادي بامداد 8/9/84 پس از چند ساعت پرواز طولاني مدت به ايران آمدند. بي‌ترديد بيش از ده ساعت پرواز و توقف در چند كشور، موجب خستگي ايشان شده بود، از همين رو انتخاب ايشان به عنوان داور اين ديدار قابل پذيرش نيست.

3ـ كمترين خواسته مؤسسه فرهنگي ورزشي پاس از فدراسيون فوتبال؛ الف) عذرخواهي رسمي رئيس كميته داوران(همانند عذرخواهي ايشان پس از بازي استقلال – فجرسپاسي شيراز) و ب) محروميت آقاي مسعود مرادي طبق قانون مي‌باشد.

مديرعامل مؤسسه فرهنگي ورزشي پاس

سرتيپ دوم پاسدار مصطفي آجورلو

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينو روزنامه پيروزي نوشته بود
    باز 8 اذر
    8دقيقه وقت اضافه
    پرسپوليس 888 امتيازي شد

به نظر من مقايسه جالبيه

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Ronaldiniho
    نامه اعتراض پاس به فدراسيون فوتبال
    عذر خواهي کنيد

از قضاوت ضعيف مسعود مرادي داور ديدار پاس و پرسپوليس، باشگاه پاس با ارسال نامه‌اي به فدراسيون فوتبال خواستار رسيدگي به اين قضيه شد.

.........
    سرتيپ دوم پاسدار مصطفي آجورلو
    جالبه
    بازيكناي پاس زمين فوتبال با تاتمي اشتباه گرفتن و اين همه خطا كردن و اصلا موقعيت هاشون با پرسپولسي قابل مقايسه نيست اونوقت ميگن پرسپوليس با كمك داور برده

ولي اين برد خيلي حال اين آجرلو رو گرفت . چون وقتي ساختمون پرسپوليس افتتاح شد خيلي عصباني شده بود و مي گفت چرا بايد براي تيمي مثل پرسپوليس بايد از بودجه كشور خرج بشه در حاليكه خيلي تيم ضعيفيه
    خودشون كه ميلياردي از بودجه پليس خرج نميكنن

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی خدایی گل پرسپولیس اروپایی بود.!

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خيلي جالبه همه تيمها دست رو دست هم دادن بيان perspolis و esteghlal رو خراب كنن...
    اخه كدومشون تونستن تو جام باشگاههاي اسيا مقام بيارن و يا حداقل بيان سوم و چهارم بشن تا دلمون اروم بشه
    همين باشگاه pas كه ادعاي خطاي گل يرسيوليسيها رو ميكنه مثل اينكه تابه حال فوتبال ارويا رو نديده

ميان بازي استقلال و فجر 2 تا گل درست استقلال رو قبول نميكنن
    در بازي يرسيوليس و ابومسلم كريم باقري رو خط تويو دور ميكنه داور با شك گل اعلام ميكنه
    چرا اينارو نميبينن
    بعد با يول بيت المال ميان باشگاه داري ميكنن مثل باشگاه ياس

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

پيش فرض

اخه كدومشون تونستن تو جام باشگاههاي اسيا مقام بيارن و يا حداقل بيان سوم و چهارم بشن تا دلمون اروم بشه
    شما هنوز دلتون(طرفدارای پیروزی واستقلال)به همون مقامهای سوم ،چهارم والبته (اول استقلال) خوشه.اون موقع شرایط خیلی فرق میکرد.چهار تا گروه بودن از هر گروه 2 تیم به نیمه نهایی میرفت.و در نهایت سوم می شدند.وقتی شرایط این دوره رو با دوره های
    قبلی مقایسه میکنی ،خندت میگیره.
    اگه پیروزی و استقلال خیلی راست میگن بیان حالا مقام بیارن.فکر نکنم حتی بتونن از گروهشون هم صعود کنند.ولی بازم دم پاس گرم که واقعا حقش رفتن به نیمه نهایی بود.(عجب دشمن تراشی کردم ها
    .................................................. ................
    به هر حال این جا انجمن خبراست وجای این بحثها نیست.منم دیدم چند تا از دوستان دارن خارج از محدوده حرف میزنند این مطالبو گفتم.ولی به دل نگیرید.

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamid_badboy64
    شما هنوز دلتون(طرفدارای پیروزی واستقلال)به همون مقامهای سوم ،چهارم والبته (اول استقلال) خوشه.اون موقع شرایط خیلی فرق میکرد.چهار تا گروه بودن از هر گروه 2 تیم به نیمه نهایی میرفت.و در نهایت سوم می شدند.وقتی شرایط این دوره رو با دوره های
    قبلی مقایسه میکنی ،خندت میگیره.
    اگه پیروزی و استقلال خیلی راست میگن بیان حالا مقام بیارن.فکر نکنم حتی بتونن از گروهشون هم صعود کنند.ولی بازم دم پاس گرم که واقعا حقش رفتن به نیمه نهایی بود.(عجب دشمن تراشی کردم ها
    .................................................. ................
    به هر حال این جا انجمن خبراست وجای این بحثها نیست.منم دیدم چند تا از دوستان دارن خارج از محدوده حرف میزنند این مطالبو گفتم.ولی به دل نگیرید.
    سلام دوست من
    من کوچکتر از اون هستم که بخوام تذکر بدم
    ولی دوست من اگر میشه خواهش میکنم بحث این دو تیم رو در اینجا راه نندازیدچ
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

5 محمد حسن انصاري فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس شد

محمد حسن انصاري فرد در راي گيري به عمل آمده در باشگاه پرسپوليس با احراز سه راي از مجموع 5 راي به عنوان مديرعامل اين باشگاه انتخاب شد.
    اين راي گيري در نيمه شب گذشته انجام شد،
    که از بين دو کانديداي اصلي در نهايت محمد حسن انصاري فرد به عنوان مدير عامل باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس، جانشين حجت ا... خطيب شد.در پي آن محمد مايلي نيزبا احراز دو راي پس از انصاري فرد قرار گرفت.
    انصاري فرد در صحبتي کوتاه پس از راي گيري درخصوص اهداف عمده خود، اظهار داشت: هدف ما حفظ کادر فني فعلي است که در همين راستا به زودي با آن ها ديدار خواهيم کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

12 يوونتوس دست ‌نيافتني شد

هفته چهاردهم ليگ دسته اول ايتاليا (سري A)دقا يقي قبل با انجام 7 ديدار پيگيري شد.
    يوونتوس در حساس‌ترين بازي در فلورانس موفق شد 2 بر يك فيورنتينا را شكست دهد و اختلاف خود را با ميلان به عدد 8 برساند. در اين بازي ابتدا داويد تره‌ز‌گه با پاس زلاتان ابراهيموويچ توانست در دقيقه 8 گل اول را براي تيم توريني به ثمر برساند، اما ميزبان با گل زيباي پاتزيني در دقيقه 40 نتيجه را برابر كرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •