هست میتونید با ضریب رم زیاد کنید با ضریب رم تست کنید
هست میتونید با ضریب رم زیاد کنید با ضریب رم تست کنید
قسمت رم در بایوس اخرش 667 میشه تنظیم کرد برای بالا بردنش مجبورم cpu ببرم که ولتاژ کم میارم میخوام فقط رم باشه قسمت تايمينگ بالا ببرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایمینگ که هرچه کمتر باشه بهتره و لی الان باز سایت مینتون رو دیدم در حالت اورکلاک این فرکانس یعنی 800 ساپورت نمیشه حتی اگر هم فرکانس پایه را زیاد کنید باز هم فکر نکنم پایدار بشه و باید ولتاژ بدید که برای این مین مناسب نیست بهتره در همین حالت کار کنید چون مین شما کلا برای اور زیاد مناسب نیست
آقا ما یه e5200 2.5gig داریم . پولم ندارم سی پی یو بخرم . بازی ها هم تا حدی گیر میکنه میشه بگید با اورکلاکش تاثیری به حالم داره یا نه . البته من گرافیکم خوبه و مشکل سی پی یو دارم
رمتون که کم است 4 گیگ بود بهتر بود مدل گرافیکتون رو بگید مدل مین بورد رو هم بگید
همچنین یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z به همراه تب مموری بزارید و یک تست 10 دقیقه ای با نرم افزار prime95 بگیرید و حین تست دما را با hw monitor تست کنید و ببینید دما به چند درجه رسید
رمم ۳ گیگ و گرافیک ۴۸۵۰ ۱گیگ دارم.مین بورد p5kpl1600 . باشه تست هارو میزارم ..روی بازی های سنگین ک یادمه گرافیم میشد ۷۵درجه سی پی یو ۵۰درجه میشد ولی حالا دقیق تر میگیرم میزارم
با عرض سلام وخسته نباشید بنده سیستم با این مشخصات میخوام اورکلاک کنم بیشنهادتون چیه سیبو i53470 مادربرد p8z77-vlk باور گرینGP600^EUرم ADATA DD31600 pc3-12800 تغییرات لازمه لطفا شخص کنید با تشکر
این سی پی یو ضریب باز نیست فکر نکنم بتونید اورکلاک کنید کلاک رفرنس هم دامنه تغییراتش پایینه
سلام اگه اورکلاک بشه رم جوابگو هست یا باید عوض بشه با تشکر
رم رو که میتونید اور کنید مشکلی نیست
بله جواب گو است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)