تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 262 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام

راستش رو بخواید فارغ از این راه حل مشکلی که کرک 1.03 داره اینه که شما اصولا نمیتونید با افرادی بازی کنید که بازی رو خریداری کردند . این نظر رو میتونید تو کامنت های خود اسکیدرو ببینید . برای اینکه خیالتون راحت باشه این مطلب رو اضافه کنم که چند ماه پیش که کرک 1.02 کار میکرد به طور متوسط از هر 10 باری که سعی میکردید به طرف وصل شید و بازی کنید لااقل 8 بار وصل میشدید . البته این کم کمش بود . اصلا یادمه خیلی به ندرت پیش میومد نره تو یه اتاق یا ارور بده . اما از وقتی کرک 1.03 v2 اومده قشنگ برعکس شده . از هر 10 تا به 8 یا 9 تاش نمیتونی وصل شی . از این بابت خیالتون تخت باشه چون هر روز صبح و عصر و شب تقریبا اونجام ...

..............
    سلام دوست عزیز

اتفاقا کرک 1.03 ورژن دومش بهتر از قبلش شده.ارور ها کمتر شده هرچند که هنوز مثل سری اول که کرک آنلاین اومد نمیرسه.طبق تستهایی که من انجام دادم کرکهایی که در سایتهای مختلف گذاشته میشه باهم متفاوتند.البته خود فایل کرک %95 مشابه هم هستند اما فایلهای همراه که کپی میشوند همیشه یکی نیستند و اگر فایل رو بتونید مثلا با نوت پد باز کنید متوجه میشید حتی محتویاتش هم فرق میکنه.همین تفاوت خیلی در ارورها تاثیر داره.من فقط برای همین کرک 1.03 ورژن 2 سه چهار نوع کرک مختلف پیدا کردم!و با چندین و چندبار آزمون و خطا،بهترین نتیجه رو در ترکیبی که در پست قبل گفتم بدست آوردم.

با روش ذکر شده،درصد ارور با یوزرهای خارجی حدود %60 رسیده که با ورژن قبلی خیلی بیشتر بود و با یوزرهای داخلی کمترین ارور رو دارم اما بدون ارور نیست.در گروهی هم که در واتس داریم چون همه یک کرک رو داریم استفاده میکنیم هیچ مشکلی برای اتصال با هم نداریم و کمترین تاخیر و بیشتر مواقع بدون تاخیر بازی میکنیم.

دوستان کسی پایه است بیاد بازی کنیم . اینجا جای کری نیست فعلا . ولی کم پیش میاد کمتر از 3 تا به کسی بزنم اصولا .. قبل بازی هم بهتون میگم نوع گلا چیه . اگه دوست داشتید فقط چیپ یا R2 گل میزنم نه جور دیگه ای .
    شاعر میفرماید:دست بالای دست زیاده
    در بازی آنلاین واقعا میشه به این نکته رسید،البته من ادعایی ندارم و در همین مدت خیلی از بچه های خودمون رو دیدم که بازی بسیار عالی ای دارند.البته دو مسئله "باگ" و "قلق" باعث شده تا با اجرای فوتبال واقعی و تاثیر تاکتیکها فاصله زیادی داشته باشیم که بحثی طولانی خواهد بود.

فقط شماره و واتس اپ و اینا رو پایه نیستم . نمیخوام شماره م تو نت پخش شه خیلی . راه دیگه ای به نظرتون رسید خوشحال میشم .
    شما مختارید،
    میتونید یه خط اعتباری برای کارهای متفرقه خریداری کنید(که البته مشکل واتساپ اینه که حتما همون سیمکارت باید در گوشی باشه) استیم هم که مثل سابق نمیشه استفاده کرد،سایر برنامه های دسکتاپ هم ممکنه روی کانکشن اثر بذاره.بهترین راه ارتباطی راه فعلی هست

راستی بعضی وقتا انقد دیگه وصل نمیشه به هیشکی به سرم میزنه همه جا بچه ها رو جمع کنم کمپینی بزنیم که اسکیدرو یا کرک نده یا درست درمون یه کرک حسابی منتشر کنه .
    پیشنهاد میکنم از روشی که گفتم دوباره بازی رو نصب کنید،برای خودم و دوستان در ارورها و اتصال ها تاثیر خودش رو داشته،سیاست اسکیدرو و سایر گروههای کرک کننده،نشون داده که گاهی(و نه همیشه) بدنبال منافع شخصی هستند.نمونش کرک های فیفا هست که هرساله با جنجال زیادی همراه هست.
    ممنون از دوستان بخصوص محمد عزیز (که پروفایلشم بستس و نمیشه جوابشو داد)
    من کلا انلاینم از کار افتاده بود فردا شب دوباره راش میندازم و به دوستان میپیوندم فقط یه سوال:
    من کمی لگ دارم و بازی کلا نمیچسبه برای شما هم همینطوره؟ تا میام تکون بخورم طرف یه گل میزنه!
    سلام امیر جان،پ.خ فکر کنم باز باشه،البته شما رو به لیست دوستان اضافه کردم برای پروفایل
    برای لگ یا همون تاخیر،این بخاطر پینگ بالای داخل هست که دوستمون توضیحات کاملی ارائه دادند.اکثرا با کاربران خارجی این تاخیر هست اما با کاربران داخلی اکثرا بدون تاخیر هست و روند بازی خیلی روانتر هست.

2. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashm7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان.اقا ما یه مدت از بازی به دور بودیم به خاطر مشغله های درسی.من با بارسا بازی میکنم.میخواستم یه راهنمایی برای چیدن ترکیب بکنید.من همیشه حمله ای بازی میکنم.بعد میشه بگید چه طوری میتونم ضریه ی سر بزنم؟رو توپ هایه هوایی هر توپی بیاد تو محوطه و سانتر شده باشه مستقیم تو گلم هست.ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

مشکلتون خیلی کلیه . دقیق چیزی به ذهنم نمیرسه . واقعا گزینه های زیادی میتونه باشه . شاید کرک یا پچ GTA V ویروسی بوده و سیستمتون الوده شده . فعلا بازی pes 13 رو نصب کنید دو حالت داره . اگه کار کرد نتیجه اینه که مشکل pes 15 هستش و اگه نه ویندوزه .

حالا خودمونیم واقعا closed program میده یا الکی منو تست کردید ؟!! اخه متن پست شما زیادی تر و تمیز و شسته رفته اس . حتی حروف اول انگلیسی بزرگه !! حتی تشدید «راه حلّ» و تنوین «کاملاً» و مد «الآن» رو گذاشتید! . اینکه سال 2012 ثبت نام کردید تو فروم ولی به طور عجیبی اون سال فکر امروز بودید و شماره 2015 رو واسه یوزنیم استفاده کردید عجیبه . بعد 500 پست بدون اواتار . بازم عجیبه . حسی که بهم میدید انگار یه یوزر خیلی حرفه ای داره دستم میندازه . حق بدید . ادم میترسه ...
    به این مورد که کرک GTA V ممکن بوده ویروسی باشه، حتّی فکرم نکردم؛ چون از همین تاپیکی که توی P30 World هست و لینک های معتبر برای کرک GTA V گذاشتن، دانلود کردم و حتّی با Kaspersky Internet Security 2015 15.0.2.361(a) که آخرین نسخه ی این آنتی ویروسه و آپدیت هم هست رو سیستم، اسکن کردم فایل کرک GTA V رو و ویروسی نبود! اگه ویروسی بود، صد در صد آنتی ویروسم تشخیص میداد؛ چون تا حالا ویروسی ندیدم که از دستش در بره! از نسخه ی 2011 تا الآن دارم از Kaspersky Internet Security استفاده می کنم و خیلی هم راضی ام.
    PES 2013 رو ندارم که نصب کنم! یه نکته ی دیگه هم این که الآن KM Player و Pot Player هم یه خطای خاصی میدن و فایل ها رو اجرا نمی کنم. حدس خودم اینه که یکی از فایل های Registry اصلی سیستم حذف شده که این جوریه؛ چون اکثر مواقع بعد از این که نسخه ی جدید برنامه ها رو نصب می کنم، از بخش Registry Cleaner برنامه ی CCleaner اسکن می کنم و فایل های Registry اضافه رو Remove می کنم!
    =========
    نه! واقعاً خطای Closed Program میده. چه کاریه بخوام تستتون کنم؟ راجع به متنی هم که نوشتم، همیشه این جوری ام. سعی می کنم تا اونجا که می تونم، درست و کامل بنویسم! در مورد حروف انگلیسی هم باید اینو بگم که خوشم میاد حرف اوّل هر کلمه رو بزرگ بنویسم؛ چون واقعاً متن نوشته شده خیلی خوشگل تر میشه نسبت به اون متنی که همه ی حروفش یا بزرگ یا کوچیکه! فقط در صورتی که یک کلمه، مخفّف کلمه های مختلفی باشه رو بزرگ می نویسم؛ مثل همین PES که مخفّف Pro Evolution Soccer هستش! راجع به سال هم که تو یوزرم هست، من همیشه از اعداد 0 و 5 خوشم میومده و میاد. واسه همین سال 2012 که داشتم ثبت نام می کردم، دیدم نزدیک تر از سال 2020، سال 2015 هستش، برا همین تو اکثر سایت هایی که عضو شدم، عدد بعد از ID ـمو 2015 گذاشتم!
    Last edited by Pitbull2015; 09-06-2015 at 19:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام دوست عزیز

اتفاقا کرک 1.03 ورژن دومش بهتر از قبلش شده.ارور ها کمتر شده هرچند که هنوز مثل سری اول که کرک آنلاین اومد نمیرسه .

سلام آقا محمد ، خوشحالم با دوست آگاهی مثل شما صحبت میکنم . چقد شما محترمید ..

من و شما سر این مسئله که کرک 1.02 خیلی خیلی بهتر بود ، متحدیم . جایی که متحد نیستیم اینجاس که من فکر میکنم اصلا نباید این کرک 1.03 رو با لفظ «خوب» توصیف کرد . واقعا تحت هیچ شرایطی شایسته این صفت نیست . چرا ؟ چون اگه همین الان هم من هم شما با هر نوع کرک 1.03 یی بریم لابی و 10 تا از اتاق های بخش EU - Any رو چک کنیم ، قطعا به 8 تا یا بیشتر وصل نمیشیم . حاضرم فیلم بگیرم بذارم رو سایت . واقعا واقعا شگفت زده میشم اگه کرکی که شما دارید بتونه از 10 تا به 5 تاش وصل شه . البته به شرطی که رندم برید نه اینکه با دوستای خودتون داخل کشور قرار بذارید و به اونا وصل شید . میخوام بگم گذشته شدیدا بهتر بود . و الان شدیدا وضع افتضاحه . بازم میگم بازی های با افراد داخلی منظورم نیست . در حالت کلی مد نظرمه .

شاعر میفرماید:دست بالای دست زیاده
    در بازی آنلاین واقعا میشه به این نکته رسید،البته من ادعایی ندارم و در همین مدت خیلی از بچه های خودمون رو دیدم که بازی بسیار عالی ای دارند.البته دو مسئله "باگ" و "قلق" باعث شده تا با اجرای فوتبال واقعی و تاثیر تاکتیکها فاصله زیادی داشته باشیم که بحثی طولانی خواهد بود.
    بـَــَــَــَــَـله .. . حرف دل من رو زدید . واقعا حق با شماست . این جوری تاخیر ازار دهندس . اصلا بعضی وقتا تاخیر انقد بالاس که تاثیر شانس و اتفاق خیلی بیشتر از تاکتیک و بازی خود شخص میشه . پیگیرم که پینگم رو بیارم زیر 100 .

شما مختارید، میتونید یه خط اعتباری برای کارهای متفرقه خریداری کنید(که البته مشکل واتساپ اینه که حتما همون سیمکارت باید در گوشی باشه) استیم هم که مثل سابق نمیشه استفاده کرد،سایر برنامه های دسکتاپ هم ممکنه روی کانکشن اثر بذاره.بهترین راه ارتباطی راه فعلی هست

پیشنهاد میکنم از روشی که گفتم دوباره بازی رو نصب کنید،برای خودم و دوستان در ارورها و اتصال ها تاثیر خودش رو داشته،سیاست اسکیدرو و سایر گروههای کرک کننده،نشون داده که گاهی(و نه همیشه) بدنبال منافع شخصی هستند.نمونش کرک های فیفا هست که هرساله با جنجال زیادی همراه هست.
    محمد جان واقعا نامید شدم از این کرک 1.03 . انقد انقد رفتم دیدم به هیشکی وصل نمیشه دیگه حالم گرفته شده . دنبال کرک ها و تعویض پورت و روش های فروم های خارجیم فعلا به نتیجه برسم حتما خبر میدم ...

ممنون ..

6. این کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

به این مورد که کرک GTA V ممکن بوده ویروسی باشه، حتّی فکرم نکردم؛ چون از همین تاپیکی که توی P30 World هست و لینک های معتبر برای کرک GTA V گذاشتن، دانلود کردم و حتّی با Kaspersky Internet Security 2015 15.0.2.361(a) که آخرین نسخه ی این آنتی ویروسه و آپدیت هم هست رو سیستم، اسکن کردم فایل کرک GTA V رو و ویروسی نبود! اگه ویروسی بود، صد در صد آنتی ویروسم تشخیص میداد؛ چون تا حالا ویروسی ندیدم که از دستش در بره! از نسخه ی 2011 تا الآن دارم از Kaspersky Internet Security استفاده می کنم و خیلی هم راضی ام.
    PES 2013 رو ندارم که نصب کنم! یه نکته ی دیگه هم این که الآن KM Player و Pot Player هم یه خطای خاصی میدن و فایل ها رو اجرا نمی کنم. حدس خودم اینه که یکی از فایل های Registry اصلی سیستم حذف شده که این جوریه؛ چون اکثر مواقع بعد از این که نسخه ی جدید برنامه ها رو نصب می کنم، از بخش Registry Cleaner برنامه ی CCleaner اسکن می کنم و فایل های Registry اضافه رو Remove می کنم!
    =========
    نه! واقعاً خطای Closed Program میده. چه کاریه بخوام تستتون کنم؟ راجع به متنی هم که نوشتم، همیشه این جوری ام. سعی می کنم تا اونجا که می تونم، درست و کامل بنویسم! در مورد حروف انگلیسی هم باید اینو بگم که خوشم میاد حرف اوّل هر کلمه رو بزرگ بنویسم؛ چون واقعاً متن نوشته شده خیلی خوشگل تر میشه نسبت به اون متنی که همه ی حروفش یا بزرگ یا کوچیکه! فقط در صورتی که یک کلمه، مخفّف کلمه های مختلفی باشه رو بزرگ می نویسم؛ مثل همین PES که مخفّف Pro Evolution Soccer هستش! راجع به سال هم که تو یوزرم هست، من همیشه از اعداد 0 و 5 خوشم میومده و میاد. واسه همین سال 2012 که داشتم ثبت نام می کردم، دیدم نزدیک تر از سال 2020، سال 2015 هستش، برا همین تو اکثر سایت هایی که عضو شدم، عدد بعد از ID ـمو 2015 گذاشتم!

پس لطف کنید از لحظه ای که برنامه باز شده و هنوز نرفته و باکس ارور close program میاد ، اسکرین شات بگیرید . همچنین ارور km player و pot player . اینکه الان کسپر thread یی رو پیدا نمیکنه خیلی دلیلی نیست که سیستم الوده نیس . چون با اینکه شاید ویروس خودش پاک شده باشه اون تغییراتی که میذاره مسئله اثرگذاریش مهمه . نه صرفا بودن یا نبودن خودش . الان سیستم شما میتونه توسط ویروس مشکل دار شده باشه و خود ویروس اصلا نباشه . اثر حسابه نه موثر !

چقد یه خط و نیم آخر توضیحاتتون عجیب بود . بگذریم ..
    Last edited by mineworld; 09-06-2015 at 22:27.

8. این کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام آقا محمد ، خوشحالم با دوست آگاهی مثل شما صحبت میکنم . چقد شما محترمید ..

من و شما سر این مسئله که کرک 1.02 خیلی خیلی بهتر بود ، متحدیم . جایی که متحد نیستیم اینجاس که من فکر میکنم اصلا نباید این کرک 1.03 رو با لفظ «خوب» توصیف کرد . واقعا تحت هیچ شرایطی شایسته این صفت نیست . چرا ؟ چون اگه همین الان هم من هم شما با هر نوع کرک 1.03 یی بریم لابی و 10 تا از اتاق های بخش EU - Any رو چک کنیم ، قطعا به 8 تا یا بیشتر وصل نمیشیم . حاضرم فیلم بگیرم بذارم رو سایت . واقعا واقعا شگفت زده میشم اگه کرکی که شما دارید بتونه از 10 تا به 5 تاش وصل شه . البته به شرطی که رندم برید نه اینکه با دوستای خودتون داخل کشور قرار بذارید و به اونا وصل شید . میخوام بگم گذشته شدیدا بهتر بود . و الان شدیدا وضع افتضاحه . بازم میگم بازی های با افراد داخلی منظورم نیست . در حالت کلی مد نظرمه .

بـَــَــَــَــَـله .. . حرف دل من رو زدید . واقعا حق با شماست . این جوری تاخیر ازار دهندس . اصلا بعضی وقتا تاخیر انقد بالاس که تاثیر شانس و اتفاق خیلی بیشتر از تاکتیک و بازی خود شخص میشه . پیگیرم که پینگم رو بیارم زیر 100 .

محمد جان واقعا نامید شدم از این کرک 1.03 . انقد انقد رفتم دیدم به هیشکی وصل نمیشه دیگه حالم گرفته شده . دنبال کرک ها و تعویض پورت و روش های فروم های خارجیم فعلا به نتیجه برسم حتما خبر میدم ...

ممنون ..
    سلام مجدد خدمت شما،خواهش میکنم عزیز،بازخورد برخورد خود شماست

شاید من کمی ورژنها رو اشتباه گرفته باشم.
    1.منظور من این هست که اولین باری که pes 2015 رو تونستیم با کرک آنلاین بازی کنیم وضعیت خیلی بهتر بود نسبت به الان.حالا یادم نیست اونموقع چه ورژنی بود.
    2.بعد کرک آنلاین برای مدتی از کار افتاد و چند وقت پیش دوباره کرک جدید برای آنلاین اومد که مشکلاتش زیاد بود،(که من فکر میکنم 1.02 بود و شاید اینجا اشتباه کنم) و بعد هم 1.03 ورژن اول که هنوز همون مشکلات رو داشت.
    3.الان هم که کرک 1.03 ورژن دومش هست و با داخلی ها کم ارور میده و با خارجیها نسبت به مرحله 2 ارور کمتری داره و نسبت به مرحله 1 ارور بیشتر.

یعنی به ترتیب کیفیت ارتباط میشه مرحله 1 بعد 3 بعد 2

به هر حال،الان با کاربران خارجی هنوز هم مشکلات ارور زیاد هست اما برای من نسبتش اونقدر که شما میگید نیست.حتی سرورهای مختلف و با کشورهای مختلف.

باز هم پیشنهاد میکنم روشی که گفتم رو تست کنید.یعنی نصب کامل مراحل اسکیدرو(اسکیدرو دوبار برای 1.03 ورژن دوم پست داده) و بعد استفاده از کرکی که از یکی از سایتهای ایرانی لینک دادم.(اینجا بحث تفاوت کرکها هم کاملا مشخص میشه)

اگر شما هم به راه حل و نتیجه ای رسیدید خوشحال میشیم با بقیه درمیان بذارید،بخصوص درمورد پینگ و تاخیر آنلاین

موفق باشید

داخل مسترلیگ پرداخت پولش برچه اساسیه؟چطوری میشه پول بیشتری بدست آورد؟
    درآمد و پرداخت های مستر لیگ بر اساس قهرمانی ها،اسپانسرها،کادر فنی و بازیکنان،نقل و انتقالات و ... هست.بصورت طبیعی برای افزایش درآمد تیم،شما بسته به بودجه کلی تیم میتونید روی قهرمانی ها،پاداش هایی که در قراردادهای اسپانسری نوشته شده،پرورش بازیکنان جوان و فروش آنها به تیمهای بزرگ کسب درآمد کنید.البته با اینکه من همیشه مسترلیگ pes رو از سایر بخشها بیشتر دوست داشته ام اما فاصله زیادی با سیستم نقل و انتقالات در فیفا داره.

برای افزایش بودجه تیم میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کنید و به قولی ره صدساله رو یک شبه طی کنید.
    Last edited by mohammad_87; 09-06-2015 at 21:46.

10. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام مجدد خدمت شما،خواهش میکنم عزیز،بازخورد برخورد خود شماست

شاید من کمی ورژنها رو اشتباه گرفته باشم.
    1.منظور من این هست که اولین باری که pes 2015 رو تونستیم با کرک آنلاین بازی کنیم وضعیت خیلی بهتر بود نسبت به الان.حالا یادم نیست اونموقع چه ورژنی بود.
    2.بعد کرک آنلاین برای مدتی از کار افتاد و چند وقت پیش دوباره کرک جدید برای آنلاین اومد که مشکلاتش زیاد بود،(که من فکر میکنم 1.02 بود و شاید اینجا اشتباه کنم) و بعد هم 1.03 ورژن اول که هنوز همون مشکلات رو داشت.
    3.الان هم که کرک 1.03 ورژن دومش هست و با داخلی ها کم ارور میده و با خارجیها نسبت به مرحله 2 ارور کمتری داره و نسبت به مرحله 1 ارور بیشتر.

یعنی به ترتیب کیفیت ارتباط میشه مرحله 1 بعد 3 بعد 2

به هر حال،الان با کاربران خارجی هنوز هم مشکلات ارور زیاد هست اما برای من نسبتش اونقدر که شما میگید نیست.حتی سرورهای مختلف و با کشورهای مختلف.

باز هم پیشنهاد میکنم روشی که گفتم رو تست کنید.یعنی نصب کامل مراحل اسکیدرو(اسکیدرو دوبار برای 1.03 ورژن دوم پست داده) و بعد استفاده از کرکی که از یکی از سایتهای ایرانی لینک دادم.(اینجا بحث تفاوت کرکها هم کاملا مشخص میشه)

اگر شما هم به راه حل و نتیجه ای رسیدید خوشحال میشیم با بقیه درمیان بذارید،بخصوص درمورد پینگ و تاخیر آنلاین

موفق باشید

خیلی ممنون ..

راستش ما کلا 2 تا کرک انلاین از Skidrow داریم . اولیش که تا حوالی دی و بهمن کار میکرد و اسمش Online Mode
    Crack V 1.02 بود و خیلی هم خوب کار میکرد و من عاشقش بودم . عین اوریجینالم میرفت . که میشه همون مرحله 1 شما .

بهمن بود که این کرک یهو قطع شد و کار نکرد تا اینکه چند هفته پیش ورژن Online Mode
    Crack V 1.03 اومد که به زعم من کرک خیلی بدیم هست . الان چیزی به اسم کرک 1.03 ورژن دوم اصلا نداریم . به عبارت بهتر ، اخیرا (=چند هفته گذشته) به هیچ وجه 2 تا کرک از طرف اسکیدرو منتشر نشده . فقط یکی بوده . اگه شما فکر میکنید کرک 1.03 دو ورژن داره خوشحال میشم لینک اسکیدروش رو بذارید . شاید من اشتباه کنم .

(البته شاید چند هفته پیش همون روز اولی که اسکیدرو کرک 1.03 رو منتشر کرده ، همون روز اورژانسی باگی رو پیدا کرده و سریع لینکش رو برداشته و اصلاح شده اش رو دوباره گذاشته باشه رو سایتش . و به صورت شفاهی اسم ورژن 2 رو رو جدیده گذاشته باشن . این ممکنه . وگرنه مطلقا اسم رسمی به اسم ورژن اول 1.03 و ورژن دوم 1.03 نداریم . گمون میکنم این «ورژن2» مغلطه یه سایت ایرانی هست که نمیخوام اسم ببرم ..)

راستش الان وسط امتحاناییم . اگه مدار منطقی و سیگنال و سیستم و درس های رشته برق بذارن حتما راهی پیدا میکنم و خبرش رو همینجا میذارم .

بازم تشکر از راهنماییتون ..
    Last edited by mineworld; 10-06-2015 at 00:11.

12. 2 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. 3 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ستاره کاور PES2016 هم نیمار شد .

16. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

خیلی ممنون ..
    راستش ما کلا 2 تا کرک انلاین از Skidrow داریم . اولیش که تا حوالی دی و بهمن کار میکرد و اسمش Online Mode
    Crack V 1.02 بود و خیلی هم خوب کار میکرد و من عاشقش بودم . عین اوریجینالم میرفت . که میشه همون مرحله 1 شما .

در رابطه با اسم ورژن دوم با شما موافقم.فقط در چند سایت ایرانی چنین نامی وجود داره.

اما من گفتم که اسکیدرو برای ورژن 1.03 دو تا پست داده منظورم اینها بود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اولی همراه با پچ و dlc و کرک هست و کلا کاملتره.دومی هم برای 1.03 هست.البته به تاریخ پست و کامنتها توجه نکنید چراکه بنظر میرسه دومی ویرایش شده هست.این رو هم صرفا برای این گفتم که دوستان اشتباه دانلود نکنند چون من فقط با اولی به نتیجه رسیدم و دومی خیلی مشکل و باگ ایجاد میکنه برام.

18. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •