سلام دوست عزیز
اتفاقا کرک 1.03 ورژن دومش بهتر از قبلش شده.ارور ها کمتر شده هرچند که هنوز مثل سری اول که کرک آنلاین اومد نمیرسه.طبق تستهایی که من انجام دادم کرکهایی که در سایتهای مختلف گذاشته میشه باهم متفاوتند.البته خود فایل کرک %95 مشابه هم هستند اما فایلهای همراه که کپی میشوند همیشه یکی نیستند و اگر فایل رو بتونید مثلا با نوت پد باز کنید متوجه میشید حتی محتویاتش هم فرق میکنه.همین تفاوت خیلی در ارورها تاثیر داره.من فقط برای همین کرک 1.03 ورژن 2 سه چهار نوع کرک مختلف پیدا کردم!و با چندین و چندبار آزمون و خطا،بهترین نتیجه رو در ترکیبی که در پست قبل گفتم بدست آوردم.
با روش ذکر شده،درصد ارور با یوزرهای خارجی حدود %60 رسیده که با ورژن قبلی خیلی بیشتر بود و با یوزرهای داخلی کمترین ارور رو دارم اما بدون ارور نیست.در گروهی هم که در واتس داریم چون همه یک کرک رو داریم استفاده میکنیم هیچ مشکلی برای اتصال با هم نداریم و کمترین تاخیر و بیشتر مواقع بدون تاخیر بازی میکنیم.
شاعر میفرماید:دست بالای دست زیادهدوستان کسی پایه است بیاد بازی کنیم . اینجا جای کری نیست فعلا . ولی کم پیش میاد کمتر از 3 تا به کسی بزنم اصولا .. قبل بازی هم بهتون میگم نوع گلا چیه . اگه دوست داشتید فقط چیپ یا R2 گل میزنم نه جور دیگه ای .
در بازی آنلاین واقعا میشه به این نکته رسید،البته من ادعایی ندارم و در همین مدت خیلی از بچه های خودمون رو دیدم که بازی بسیار عالی ای دارند.البته دو مسئله "باگ" و "قلق" باعث شده تا با اجرای فوتبال واقعی و تاثیر تاکتیکها فاصله زیادی داشته باشیم که بحثی طولانی خواهد بود.
شما مختارید،فقط شماره و واتس اپ و اینا رو پایه نیستم . نمیخوام شماره م تو نت پخش شه خیلی . راه دیگه ای به نظرتون رسید خوشحال میشم .
میتونید یه خط اعتباری برای کارهای متفرقه خریداری کنید(که البته مشکل واتساپ اینه که حتما همون سیمکارت باید در گوشی باشه) استیم هم که مثل سابق نمیشه استفاده کرد،سایر برنامه های دسکتاپ هم ممکنه روی کانکشن اثر بذاره.بهترین راه ارتباطی راه فعلی هست
پیشنهاد میکنم از روشی که گفتم دوباره بازی رو نصب کنید،برای خودم و دوستان در ارورها و اتصال ها تاثیر خودش رو داشته،سیاست اسکیدرو و سایر گروههای کرک کننده،نشون داده که گاهی(و نه همیشه) بدنبال منافع شخصی هستند.نمونش کرک های فیفا هست که هرساله با جنجال زیادی همراه هست.راستی بعضی وقتا انقد دیگه وصل نمیشه به هیشکی به سرم میزنه همه جا بچه ها رو جمع کنم کمپینی بزنیم که اسکیدرو یا کرک نده یا درست درمون یه کرک حسابی منتشر کنه .
سلام امیر جان،پ.خ فکر کنم باز باشه،البته شما رو به لیست دوستان اضافه کردم برای پروفایل
برای لگ یا همون تاخیر،این بخاطر پینگ بالای داخل هست که دوستمون توضیحات کاملی ارائه دادند.اکثرا با کاربران خارجی این تاخیر هست اما با کاربران داخلی اکثرا بدون تاخیر هست و روند بازی خیلی روانتر هست.