تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 300 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

شما اگه ایمیلتون براتون لازمه چرا سعی نمیکنین که ایمیل متصل شده به بازی رو عوض کنین؟ به سوپرسل پیام بدین و مکاتبه کنین ،شاید تونستین به نتیجه برسین!
    بعدشم نفهمیدم منظورتون رو ....چجوری میخای بدون از دست دادن ایمیلتون بازی رو بفروشی؟ کسی که میخاد بخره که شاید نخاد فقط روی یه گوشی بازی کنه!شاید اندروید داره ،کسی که میخاد بخره حتما جیمیل هم ازت میخاد ...کی اعتماد میکنه به این شکل ...
    بنظرم سعی کنین ایمیل رو عوض کنین بهتره ...
    دوست عزیز بخاطر همین میخوام عوض کنم دیگه! میخوام آنلینک بشه و برای طرف بازی رو به ایمیل خودش لینک کنم.
    سوپرسل فقط میگه اطلاعات خرید جم رو بده تا آنلینک کنم ولی متاسفانه شرکت اونارو نداره و فقط اپل آیدی رو داره.
    من دارم از نسخه اندروید استفاده میکنم
    ولی اپلی که باهاش لینک شده الان کسی باهاش کارنمیکنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز بخاطر همین میخوام عوض کنم دیگه! میخوام آنلینک بشه و برای طرف بازی رو به ایمیل خودش لینک کنم.
    سوپرسل فقط میگه اطلاعات خرید جم رو بده تا آنلینک کنم ولی متاسفانه شرکت اونارو نداره و فقط اپل آیدی رو داره.
    من دارم از نسخه اندروید استفاده میکنم
    ولی اپلی که باهاش لینک شده الان کسی باهاش کارنمیکنه
    جدی قبول کردن که بتونی ایمیل عوض کنی؟!

من شنیده بودم تنها اجازه ای که به ایمیل میده اینکه بازی ازش پاک شه، حالا اگه اینطوری باشه عالیه...

Sent from my SM-T211 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

جدی قبول کردن که بتونی ایمیل عوض کنی؟!
    من شنیده بودم تنها اجازه ای که به ایمیل میده اینکه بازی ازش پاک شه، حالا اگه اینطوری باشه عالیه...
    ایمیل پاک بشه نه! فقط آنلینک بشه از یه حالت یا اپل یا اندروید

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

ایمیل پاک بشه نه! فقط آنلینک بشه از یه حالت یا اپل یا اندروید
    شما هرکاری هم بکنین اخر سر باید رسید جم بهشون بدی که میگی سایت نداره! هر کاری بخای بکنی اعم از عوض کردن اسم و کیک کردن کسایی که میان داخل بازی سوپرسل رسید جم هم میخاد بهمراه اطلاعات دیگه ...
    شما هم که میگی به اپل لینک کردی ...پس چرا میکی از اندروید انلینک بشه ...از اپل هم انلینک بکنی دوباره رسید جم میخای برای تعویض ایمیل!
    بنظرم بیخیال فروش بشین !

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من با سایت gem98 تماس گرفتم و گفتم اپل ایدی را بدید.میگن نمیدیم.برو از سوپر سل بخواه انلینک کنه.
    سوپر سل که اینکار را نمیکنه

چیکار میتونم بکنم.چی بهشون بگم و فشار بیارم تا اپل ایدی را بدند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چه تهدیدی بکنم که کوتاه بیان و اپل ایدی را بدند

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

چه تهدیدی بکنم که کوتاه بیان و اپل ایدی را بدند
    داداش فایده ای نداره، من اپل آی دی رو هم گرفتم از یه سایت دیگه با حرف قانونی زدن و با سند محکم
    ولی چه فایده من که اندروید دارم و بیشتر کسانی که میخوان بخرن اندروید دارن به دردشون نمیخوره...
    سخته پیداکردن کلش باز اپلی که بخواد بخره اکانتی رو

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

داداش فایده ای نداره، من اپل آی دی رو هم گرفتم از یه سایت دیگه با حرف قانونی زدن و با سند محکم
    ولی چه فایده من که اندروید دارم و بیشتر کسانی که میخوان بخرن اندروید دارن به دردشون نمیخوره...
    سخته پیداکردن کلش باز اپلی که بخواد بخره اکانتی رو

اخه ببین من خودم گوشی اپل دارم و و میخوام با گوشی خودم بازی کنم.اپل ایدی را به من بدند کافیه.
    چی بهشون بگم که به من بدند؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اخه ببین من خودم گوشی اپل دارم و و میخوام با گوشی خودم بازی کنم.اپل ایدی را به من بدند کافیه.
    چی بهشون بگم که به من بدند؟
    توی سایتی که شما جم خریدین خوشبختانه نوشته چیکار کنین، مشکلشون پوله :

• فروش جم به افراد زیر 15 سال تنها با اجازه والدین صورت میگیرد.
    • مشتری قبل از خرید موظف می باشد تا بازی خود را بر روی یک جیمیل معتبر ذخیره کرده و به سایت ارائه دهد. (آموزش ذخیره بازی را اینجا مشاهده کنید)
    • بعد از واریز جم به هیچ وجه امکان برگشت وجه وجود ندارد.
    • در صورتی که قبلا از سایت ما خرید کرده اید حتما گزینه مشتری قدیمی را انتخاب کنید.
    • هرگونه اشتباه در وارد کردن جیمیل و ارائه اکانت اشتباه به سایت برعهده مشتری بوده و سایت هیچ مسئولیتی در قبال واریز اشتباه جم نخواهد داشت.
    • کاربرانی که برای سیستم عامل IOS خرید میکنند حتما باید پسورد اپل ای دی خود را وارد کنند و واریز بدون پسورد امکان پذیر نیست.
    • خرید از سایت به منزله قبول تمامی قوانین می باشد.
    • در صورت درخواست برای دریافت اپل ای دی مبلغ 10 هزار تومن بابت هزینه ساخت از شما دریافت خواهد شد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگه باز خواستید جم بخرید از گیفت کارت های اپ استور و گوگل پلی استفاده کنید...

این جاهایی که به شما میفروشند قشنگ کل مشخصات شما رو میگیرن و اگه بخوان از مشخصات شما سو استفاده کنن ، کاهایی میتونن سر شما بیارن که باورش براتون محاله...

همین حالا کل مخاطب هاتون یا محل هایی که تو گوگل مپ دارید یا هزار تا مشخصه دیگه که خود گوگل یا اپل از شما براتون به عنوان بک آپ نگه میداره دسترسی دارن، با این مشخصات اگه به ذره بی وجدان باشن میتونن بد بلاهایی سرتون بیارن...

با گیفت کارت هم ارزونتر برات میوفته ، امنیت خیلی بالاتره و در ضمن با بقیه پول گیفت کارتی که خریدی میتونی برای خریدهای دیگه ات استفاده کنی...

11. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •