یکی جواب ما رو بده....
حرفه ایها....
ثواب داره هان......
یکی جواب ما رو بده....
حرفه ایها....
ثواب داره هان......
دوست من اگه با همون برنامه اي كه معرفي كردي پيدا نكرده پس كلي پاك شده راه برگشتي نداره
سوني اريكسون ها مثل نوكيا كد نداره تو تنظيماتش ريست كلي بايد بزني براي پاك كردن
دوست من پچي كه خراب باشــــه اين ارور رو ميده پچ هاي ديگه هم امتحان كردي![]()
سلام دوستان
من چند تا مشکل با گوشیم دارم گوشیم w810 R4EA031 هست . نه میشه فایل های پوشه FS رو بیرون کشید و نه پچ روش نصب میشه . اولا بگین چه جوری فایل ها رو بگشم بیرون دوما بگین چطور میشه روش پچ نصب کرد سوما بگین چطور میشه الف ها رو استفاده کرد بدون پچ . در ضمن صداش رو هم خودم تقویت کردم . بعضی مواقع که صداش رو تا ته زیاد میکنم یه دفعه بوق قیژ مانندی میکشه مشکلش چیه ؟
حالا از کجا باید بفهمم پچ سالمه یانه؟
هر پچی رو میزنم همین خطا رو میده.
بعد از yes no که باید no رو انتخاب کنیم این میاد.
پچ هم زیاد دارم برا فریمور خودم
اگه میشه چنتا سایت پچ معرفی کنید.
ممنون
از اينجا كه موقع پچ ريختن ارور بده يا روي گوشي بريزي گوشي بالا نياد يا LCD چشمك بزنه بعد نصب پچ
اينجا ببين برا فريمور شما هستــــ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه جالب
منم همه ی پچا رو از اینجا گرفته بودم ولی هیچکدوم نصب نمیشه
چکار کنم به نظرت؟
همه هم متناسب با فریمورمه
البته فریمور فابریک نیست خودم این فریمورو روش نصب کردم.
حالا چییییییی؟![]()
سلام
مدل گوشیم w960 هست.بعد از مستر ریست جهت پاک کردن برنامه هایی که نصب کرده بودم متوجه شدم که آیتم یه برنامه - با اینکه پاک شده بود - در منوی تولز باقی مونده و پاک هم نمیشه فقط قابل انتقال به قسمتهای دیگه ی گوشیه.چطور میشه پاکش کرد؟
ممنون
شما فريمور گوشيت رو تغيير بـــده و ببين پچ هاي اون فريمور به درستي روي گوشيت اجرا ميشــــه يا نــــه![]()
سلام دوستان
چند روز پیش گوشی مامانم گم شد و ما هم الان رفتیم بازار یه k770 براش گرفتیم.
چند سوال.
سریال گوشی در آخر یه 67- نسبت به کارتون و پشت گوشی زیادی داره. فروشنده گفت که این مربوط به سری تولید هست. به جز این دو رقم زیادی، بقیه سریال کاملا مطابقت داره.
راست گفته یا نه؟ سریال اصلی هست یا چنج؟
پیشاپیش سپاس.![]()
دوستان من k850 دارم ولی هرچی کد تنظیم gprs ایرانسلو میزنم میگه گوشی شما موجود نیست! از دفترچه موبایل و تنظیمات سایت ایرانسل استفاده کنید!
چطوری gprs ایرانسلو تنطیم کنم!!:(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)