تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 288 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

داره خودمونی میشه lifealley's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

[QUOTE=ahwazp30;8616715]نه خیر .وقتی دکل برقش قطع شه یا ریستارت بشه یوزر توی سیستم انلاین میمونه و مشکل نرم افزاری شرکت هست .(احتمالا با اون یوزر کانکت بودی و موقع انلاین بودنت ارتباط با رادیوی شرکت قطع شده و انلاین موندی )باید با پشتیبانی تماس بگیری بگی finish connection کنه یوزرت رو .اون چیزی هم که گفتی اگه ه ک شده باشی احتمالش هست ولی نظر من روی همون مورد اوله که گفتم. از پشتیبانی پیگیری کن .اگه حرف من درست بودکه هیچ اگه هم ه ک شده بودی که مک رادیوی طرف توی سیستمشون میفته و قابل پیگیریه .

حق با شماست کانکت بودم که این اتفاق افتاد. زنگ زدم پشتیبانی. با کمال تعجب ساعت 10 شب گوشی رو سریع برداشت
    داشتم شاخ در میاوردم . معمولا بخوام با پشتیبانی فارانت تماس بگیرم یه شارژ 5تومنی باید تمام بشه.
    از شرکت برام Disconnect کردن تا تونستم کانکت بشم.
    تو این هفته این 3ومین باره اینطوری میشه. راهی نیست که خودم disconnect کنم ؟ دیگه زنگ نزنم به پشتیبانی ؟
    باره اول و دوم با عوض کردن پسورد از Cpanel فرانت تونستم کانکت بشم. اما این بار 5 بار رمز عوض کردم . باز هم میزد وضعیت online و کانکت نمیشد.

2. 2 کاربر از lifealley بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

[QUOTE=lifealley;8616741]
    نه خیر .وقتی دکل برقش قطع شه یا ریستارت بشه یوزر توی سیستم انلاین میمونه و مشکل نرم افزاری شرکت هست .(احتمالا با اون یوزر کانکت بودی و موقع انلاین بودنت ارتباط با رادیوی شرکت قطع شده و انلاین موندی )باید با پشتیبانی تماس بگیری بگی finish connection کنه یوزرت رو .اون چیزی هم که گفتی اگه ه ک شده باشی احتمالش هست ولی نظر من روی همون مورد اوله که گفتم. از پشتیبانی پیگیری کن .اگه حرف من درست بودکه هیچ اگه هم ه ک شده بودی که مک رادیوی طرف توی سیستمشون میفته و قابل پیگیریه .

حق با شماست کانکت بودم که این اتفاق افتاد. زنگ زدم پشتیبانی. با کمال تعجب ساعت 10 شب گوشی رو سریع برداشت
    داشتم شاخ در میاوردم . معمولا بخوام با پشتیبانی فارانت تماس بگیرم یه شارژ 5تومنی باید تمام بشه.
    از شرکت برام Disconnect کردن تا تونستم کانکت بشم.
    تو این هفته این 3ومین باره اینطوری میشه. راهی نیست که خودم disconnect کنم ؟ دیگه زنگ نزنم به پشتیبانی ؟
    باره اول و دوم با عوض کردن پسورد از Cpanel فرانت تونستم کانکت بشم. اما این بار 5 بار رمز عوض کردم . باز هم میزد وضعیت online و کانکت نمیشد.
    نه متاسفانه راهی نیست .مگر اینکه ترفندی چیزی براش پیدا بشه .

4. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    دوستانی که راصد دارن به غیر از جناب آقای imanparsa میشه یه تست پینگ از آیپیهای زیر بزارن!؟
    10.31.36.98
    217.218.155.155
    8.8.8.8
    با تشکر

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

نه خیر .وقتی دکل برقش قطع شه یا ریستارت بشه یوزر توی سیستم انلاین میمونه و مشکل نرم افزاری شرکت هست .(احتمالا با اون یوزر کانکت بودی و موقع انلاین بودنت ارتباط با رادیوی شرکت قطع شده و انلاین موندی )باید با پشتیبانی تماس بگیری بگی finish connection کنه یوزرت رو .اون چیزی هم که گفتی اگه ه ک شده باشی احتمالش هست ولی نظر من روی همون مورد اوله که گفتم. از پشتیبانی پیگیری کن .اگه حرف من درست بودکه هیچ اگه هم ه ک شده بودی که مک رادیوی طرف توی سیستمشون میفته و قابل پیگیریه .

چه فایده .به این نمیگین حال دادن میگن دست انداختن مردم . یه روز میبره بالا دو هفته میاره پایین با پینگ داغون .تا دایمیش نکنه حناش پیش ما رنگی نداره .
    دقیقاموافقم.مشترکاشو داره از دست میده میاد هر چند روز یه بار سرعتا را باز میکنهتا مردم را گول بزنه.دزد گرانفروش

7. 2 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دقیقاموافقم.مشترکاشو داره از دست میده میاد هر چند روز یه بار سرعتا را باز میکنهتا مردم را گول بزنه.دزد گرانفروش
    این که شرکت بخواد سرعت ها را باز کنه بعد کم کنه یکم احمقانه است فرض کنید ۱۰۰۰تا یوزر داریم از طریق اکانت روی سرعت ها محدودیت ایجاد میشه نه به صورت کلی من با نرم افزارهاشون کار کردم و سوال هم کردم حتی از شرکت های دیگر اینجوری که شما ها میگید نیست سرویس هایی که به شما میدهند به صورت gateway هست احتمال داره مسیر شما سه ماه روی روسیه باشه بعدش روی اذربایجان بره مهم اون isp هست که این شرکت های زیر مجموعه ازش سرویس میگیرن....
    تمام شهر های پرجمعیت از اسفند ۹۳تا الان افزایش پهنای باند داشتند اما خوزستان اصلا اهمیت داده نشد.

9. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

این که شرکت بخواد سرعت ها را باز کنه بعد کم کنه یکم احمقانه است فرض کنید ۱۰۰۰تا یوزر داریم از طریق اکانت روی سرعت ها محدودیت ایجاد میشه نه به صورت کلی من با نرم افزارهاشون کار کردم و سوال هم کردم حتی از شرکت های دیگر اینجوری که شما ها میگید نیست سرویس هایی که به شما میدهند به صورت gateway هست احتمال داره مسیر شما سه ماه روی روسیه باشه بعدش روی اذربایجان بره مهم اون isp هست که این شرکت های زیر مجموعه ازش سرویس میگیرن....
    تمام شهر های پرجمعیت از اسفند ۹۳تا الان افزایش پهنای باند داشتند اما خوزستان اصلا اهمیت داده نشد.
    به قول شما سرویس را به صورت گیت وی میدن هر سه ماه از یه مسیر اینترنت را در اختیار مشتری قرار میدن.اگه اینجوریه پس باید هر سه ماه سرعتا تغییر کنه نه اینکه هرچند روز یه بار سرعت را باز بذارن!در ضمن هیچ شرکتی نمیاد اطلاعات و را ه روش کاریش را در اختیار شما بذاره!

11. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این سرور London کجاست ؟ من هرچی گشتم نتونستم London پیدا کنم
    1 هفته هست درگیرشم

14. این کاربر از lifealley بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

این سرور London کجاست ؟ من هرچی گشتم نتونستم London پیدا کنم
    1 هفته هست درگیرشم
    شما هم با لندن یه تست بزار

16. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

مرسی .
    128 فارا
    Last edited by lifealley; 05-05-2015 at 15:18.

18. این کاربر از lifealley بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •