تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 278 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

خداییش از اینکه ایسوس خریدم ناراضیم. کاش انقدر به برند اعتماد نمیکردم...
    چندتا نقصی که توش دیدمو مینویسم:
    1- کلید شیفت کیبورد حساسیت کافی نداشت و موقع تایپ اذیت میکرد. البته خودم کلیدشو جدا کردم و با یکم دستکاری سنسور زیرش تا حدودی درستش کردم...
    2-درب دی وی دی رام سخت بسته میشه و سخت هم باز میشه. اینم خودم یکم باهاش ور رفتم و الان تقریبا درست شده...
    3- تاچ پد قشنگ وسط قابش قرار نگرفته و مقداری گپ سمت راست و پایین نسبت به سمت چپ و بالا بیشتره.
    4- دوتا کلید بالای کیبورد داره.یکی پاور هست و یکی دیگه هم کلید میانبر برای یک برنامه دلخواه هست. هیچ کدوم از این دو تا کلید دایره ای در مرکز قابشون قرار نگرفتن و باز هم گپ های اطرافشون به شکل ناجوری ناهماهنگ هست.
    5- جلوی لپ تاپ چندتا لامپ اعلام وضعیت وجود داره. متاسفانه بعضی از ال ای دی هاش دقیق سر جاشون نیستن و شدت نور بعضیاشون خیلی کمتر از بقیه هست...
    6- **** بعضی وقتها صفحه مرگ آبی واسم میاد که عنوانش memory_management هست. یکی دیگه از دوستان هم این مشکلو گزارش کرده بود و میگفت سخت افزاریه. من رم رو چک کردم ولی مشکلی نداشت. اگه قرار باشه سخت افزاری باشه، ایراد از مادربورده احتمالا.چون رمها سالم هستن...
    دیروز ویندوز رو تعویض کردم، شاید مشکل از ویندوز باشه. امیدوارم دیگه این مشکل واسم پیش نیاد.

خلاصه دوستان به هیچ وجه ایسوس نگیرید.این مشکلات رو حتی لپ تاپ های 1 میلیونی هم ندارن. ما کلی هزینه کردیم تا یه دستگاه بی عیب و نقص بگیریم. تا به حال تا این حد بی توجهی تو ساخت یک محصول ندیده بودم.
    -دوستان لطفا نیاید بگید مال من این مشکلاتو نداره. همینکه تعداد محدودی از محصولات یک برند مشکل دار باشن باید دور اون برند رو خط کشید.
    به نظر من برید همون ام اس آی رو بخرید دوستان.
    یا حق

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
    اقا حرفت درست.......ولی شما وقتی میخری چک نمی کنی که مثلا کلید shift توی تایپ رو باید سفت فشار بدی تا بگیره یا اینکه درب دی وی دی سفت چفت میشه(یا بعضیا میگن اصن چفت نمیشهحالا ما که نداشتیم که بگیم)
    در ضمن توهین به دوستداران ام اس ایی نشه......ولی تو ام اس ای میگیری و فقط باهاش بگیمی......داداش صفحه مات که همیشه کیفیت پایین تر بوده نسبت به شفاف.....
    یه زیبایی دارع این محصول که امس اس ای تا 20 سال دیگه هم کار کنه نمیتونه 1/5 رو بدست بیاره.....
    داداش یه ذره از چیزای خوبش تعریف کن....مثلا دمایی که سر کارای سنگین معقول هستش.....performance بالایی که داره...(واقعا هر چی روش نصبیدن با کیفیت اولترا بدون افت فریم رفته)
    در یک کلام اقا خوش به حالت که داری و میتونی با هزار تا چیزش چز بدی......تموم شد و رفت
    در جواب دوست عزیزمون soroush.bl4ckhat........داری شوخی میکنی؟!؟سخت افزار اشغال؟!؟ شما برو یه سری ویدیو رو توی یوتیوب ببین بعد پست بده.....اخه ممنونیم که انقد باعث خنده ی ما شدید...ممنونیم

2. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

خداییش از اینکه ایسوس خریدم ناراضیم. کاش انقدر به برند اعتماد نمیکردم...
    چندتا نقصی که توش دیدمو مینویسم:
    1- کلید شیفت کیبورد حساسیت کافی نداشت و موقع تایپ اذیت میکرد. البته خودم کلیدشو جدا کردم و با یکم دستکاری سنسور زیرش تا حدودی درستش کردم...
    2-درب دی وی دی رام سخت بسته میشه و سخت هم باز میشه. اینم خودم یکم باهاش ور رفتم و الان تقریبا درست شده...
    3- تاچ پد قشنگ وسط قابش قرار نگرفته و مقداری گپ سمت راست و پایین نسبت به سمت چپ و بالا بیشتره.
    4- دوتا کلید بالای کیبورد داره.یکی پاور هست و یکی دیگه هم کلید میانبر برای یک برنامه دلخواه هست. هیچ کدوم از این دو تا کلید دایره ای در مرکز قابشون قرار نگرفتن و باز هم گپ های اطرافشون به شکل ناجوری ناهماهنگ هست.
    5- جلوی لپ تاپ چندتا لامپ اعلام وضعیت وجود داره. متاسفانه بعضی از ال ای دی هاش دقیق سر جاشون نیستن و شدت نور بعضیاشون خیلی کمتر از بقیه هست...
    6- **** بعضی وقتها صفحه مرگ آبی واسم میاد که عنوانش memory_management هست. یکی دیگه از دوستان هم این مشکلو گزارش کرده بود و میگفت سخت افزاریه. من رم رو چک کردم ولی مشکلی نداشت. اگه قرار باشه سخت افزاری باشه، ایراد از مادربورده احتمالا.چون رمها سالم هستن...
    دیروز ویندوز رو تعویض کردم، شاید مشکل از ویندوز باشه. امیدوارم دیگه این مشکل واسم پیش نیاد.

خلاصه دوستان به هیچ وجه ایسوس نگیرید.این مشکلات رو حتی لپ تاپ های 1 میلیونی هم ندارن. ما کلی هزینه کردیم تا یه دستگاه بی عیب و نقص بگیریم. تا به حال تا این حد بی توجهی تو ساخت یک محصول ندیده بودم.
    -دوستان لطفا نیاید بگید مال من این مشکلاتو نداره. همینکه تعداد محدودی از محصولات یک برند مشکل دار باشن باید دور اون برند رو خط کشید.
    به نظر من برید همون ام اس آی رو بخرید دوستان.
    یا حق

دوست عزیز میشه بپرسم شما چه کانفیگی و با چه گارانتی رو خریدید که این مشکلات رو داشت؟ممنون میم جواب بدید که ماهایی که میخوایم بخریم ببینیم چه مدلی رو انتخاب کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کسی نظری، پیشنهادی نداره؟
    چطور میشه یه همچین چیزی خرید؟
    من که جوابتون رو دادم یه ssd با کدی بخر بزار جای دی وی دی رایتر مدل هم دادم تو پس های قبلی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

البته آشغالم نیست ها!!!
    کلا لپ تاپ شیک و با کلاسیه.کیفیت صفحه خوبی داره.صدای خوبی داره.کیفیت بدنه اش واقعا خوبه و حس خوبی به آدم میده.
    اما اون نقص های بزرگم داره.
    من اگه قرار بود بازم به عقب برگردم همینو میخریدم.چون انتخاب دیگه ای نداشتم...

به خاطر اینکه انتخاب دیگهای نداشتی اینو میخریدی وگرنه عمرا میخریدی چون خیلی ایراد داره تازه کسانی که حساس هستن دیگه ......

یه پی سی بخریم بهتره یا یه لبتاپ دیگه ای که اینجوری نباشه چون ادم 4 میلیون میخواد هزینه کنه که اخرش بازم نه یکی نه دوتا مشکل داشته باشه با عقل جور در نمیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اقا حرفت درست.......ولی شما وقتی میخری چک نمی کنی که مثلا کلید shift توی تایپ رو باید سفت فشار بدی تا بگیره یا اینکه درب دی وی دی سفت چفت میشه(یا بعضیا میگن اصن چفت نمیشهحالا ما که نداشتیم که بگیم)
    در ضمن توهین به دوستداران ام اس ایی نشه......ولی تو ام اس ای میگیری و فقط باهاش بگیمی......داداش صفحه مات که همیشه کیفیت پایین تر بوده نسبت به شفاف.....
    یه زیبایی دارع این محصول که امس اس ای تا 20 سال دیگه هم کار کنه نمیتونه 1/5 رو بدست بیاره.....
    داداش یه ذره از چیزای خوبش تعریف کن....مثلا دمایی که سر کارای سنگین معقول هستش.....performance بالایی که داره...(واقعا هر چی روش نصبیدن با کیفیت اولترا بدون افت فریم رفته)
    در یک کلام اقا خوش به حالت که داری و میتونی با هزار تا چیزش چز بدی......تموم شد و رفت
    در جواب دوست عزیزمون soroush.bl4ckhat........داری شوخی میکنی؟!؟سخت افزار اشغال؟!؟ شما برو یه سری ویدیو رو توی یوتیوب ببین بعد پست بده.....اخه ممنونیم که انقد باعث خنده ی ما شدید...ممنونیم
    بحث من سر تست کردن موقع خرید نیست.
    بحث من کیفیت برنده.
    من تا حالا بالای ده تا لپ تاپ عوض کردم، ولی هیچ کدوم مثل این کیفیت مونتاژشون داغون نبوده.
    من ایسر داشتم، دل داشتم، اچ پی داشتم، ام اس آی داشتم، لنوو داشتم، این آخرم ایسوس خریدم...
    توی همه ی اینا ایسر از همه استاندارد تر بود.
    از همه بدتر هم ایسوس بود( البته من تبلت ویندوزی Asus T100t هم دارم ولی ازش راضیم...ولی نمیدونم چرا این لپ تاپه انقد بد از آب در اومد...)
    اصلا کاری به تست کردن و ... نداریم. یه لپ تاپ 4 میلیونی با یه برند با کلی دک و پز اصلا چه معنی داره این همه نقص تو تولیدش باشه...
    اما بازم میگم، من اگه بخوام دوباره بخرم همینو میخرم.چون با صفحات مات مشکل دارم.
    البته این لپ تاپ واسه بازی روی تنظیمات اولترا خیلی مناسب نیست. چون توی بعضی از بازیا مثل بتلفیلد و کال آف زیر 25 فریم میده.
    بزرگترین مزیتش نسبت به msi ge60 apache فقط صفحه نمایش و تیپشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز میشه بپرسم شما چه کانفیگی و با چه گارانتی رو خریدید که این مشکلات رو داشت؟ممنون میم جواب بدید که ماهایی که میخوایم بخریم ببینیم چه مدلی رو انتخاب کنیم
    من با گارانتی یکپارچه خریدم. البته کارت گارنتی ویستا همراش بود.
    ربطی به گارانتی نداره دوست عزیز. کلا این مشکلاتو خیلیا دارن...
    نا گفته نمونه که این لپ تاپ مزیت های زیادی هم داره که ارزش اینو داره واسه خریدش ریسک کنید...مشکلاتشم خیلی حاد نیست و قابل چشم پوشیه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من باعث خندت شدم چون هنوز نمیدونی که وقتی ادم میاد 4میلیون پول میده نباید دی وی رایترش چفت نشه نباید ویندوز هنگ کنه بلو اسکرین بیاد یا دکمه ها سفتی یکسانی نداشته باشن دوست خوبمون saidgta مشکل شیفت داره یکی دیگه بود دکمه q مشکل داشت یکی دیگه رنگ یکی از اعداد کیبوردش کلا فرق داشت با بقیه رنگ ها نقرهای تیره بود یه همچین چیزی انگار تعویض شده بود خب وقتی یه همچین چیزایی رو ادم میشنوه دیگه باید چیزایی رو که رو کاغذ نوشته شده رو بریزی دور نمیگم لبتاپ بدیه ولی نباید این همه مشکل داشته باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به خاطر اینکه انتخاب دیگهای نداشتی اینو میخریدی وگرنه عمرا میخریدی چون خیلی ایراد داره تازه کسانی که حساس هستن دیگه ......

یه پی سی بخریم بهتره یا یه لبتاپ دیگه ای که اینجوری نباشه چون ادم 4 میلیون میخواد هزینه کنه که اخرش بازم نه یکی نه دوتا مشکل داشته باشه با عقل جور در نمیاد
    ایراداش اونقدرها هم بزرگ نیست که از خریدش پشیمون بشید...
    تو این قیمت لپ تاپ به زیبایی این پیدا نمیکنید.
    تو این قیمت لپ تاپ با کیفیت صفحه این که لمسی هم باشه پیدا نمیکنید.
    تو این قیمت لپ تاپی با کیفیت صدای این پیدا نمیکنید.
    تو این قیمت لپ تاپی با شرایط این و اینکه تماما فلزی باشه پیدا نمکنید.
    تو این قیمت لپ تاپی که گارانتیش یکپارچه(گارانتی یکپارچه ایسوس بین ویستا،سازگار و آواژنگ) باشه پیدا نمکنید.
    تو این تو این قیمت این همه قابلیت رو در کنار پرفورمنس و سیستم تهویه دوگانه ای که این لپ تاپ داره پیدا نمیکنید.
    توی این قیمت بسته ای به کامل بودن این لپ تاپ، شامل کیف،موس،ساب ووفر و لیپ موشن پیدا نمکنید.
    بازم بگم؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

من با گارانتی یکپارچه خریدم. البته کارت گارنتی ویستا همراش بود.
    ربطی به گارانتی نداره دوست عزیز. کلا این مشکلاتو خیلیا دارن...
    نا گفته نمونه که این لپ تاپ مزیت های زیادی هم داره که ارزش اینو داره واسه خریدش ریسک کنید...مشکلاتشم خیلی حاد نیست و قابل چشم پوشیه...

دوست عزیز ممنونم از پاسخت دوستان حقیقتش این هست که دوستانی که اینجا هستند هیچ کدوم نمیخوان برندی رو زیر سوال ببرند و اگر میگن یک سری مشکلاتی داشته واقعا بوده البته من خودم چون کانفیگ 16 رو میخوام بخرم فقط با گارانتی سریر هست و با تمام گارانتی های این لپ تاپ هم تلفنی صحبت کردم گارنتی های ویستا آواژنگ و اون یکی که با هم گارانتی هماهنگ میشن رو سوالات فنی که میپرسیدم توش میموندن و همش به همکارانشون پاس میدادن من رو و در آخر هم نتونستن جواب قانع کننده ای به من بدهند اما گارانتی سریر مسئول فنی شرکت با خوشرویی و اطلاعات بالا کامل در مورد همه قطعات به من پاسخ داد یک چیزی بهم میگه گارانتی سریر بهتره حالا تو مرداد قراراه همین کانفیگ 16 رو با گارانتی سریر بخرم حتما میام براتون میزارم نقدی در مورد جنسش و اشکالات احتمالیش موفق باشید

11. 2 کاربر از linkinpark20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه مرض جدید!
    نور صفحه کلید خاموش و روشن نمیشه!
    کسی میدونه چرا؟!!

13. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •