تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 255 از 332 اولاول ... 155205245251252253254255256257258259265305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,541 به 2,550 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

والا منم با حرفت موافقم بازی رو دادم چندتا از پسرای فامیل نصب کنن بعد اومدن خونمون بازی رو رو کامپیوتر من انجام میدن عین فوتبال ندیده ها ریخته بودن سرش حین میگفتن عجب گرافیکی داره عجب گیم پلی روونی داره عجب چمنی ... بعد بهشون میگم مگه ندادم شما بازی رو نصب کنید میگن بازی رو سیستم تو یه چیز دیگست میگفتن انگاری بازی تو یه نسخه دیگست رفتم خونه پسرای فامیل دیدم بلللللله سیستم همشون ذغالیه بازی رو هم روی لاو بازی میکنن اونم به چه سختی تازه تیکم میزنه گفتم خدا همتونو شفا بده با این سیستمای عهد عتیق بازی انجام میدادین بلکه باید برید سیستم هاتون رو عوض کنین . بچه هایی که اینجا از بازی مینالن هم قضیه شون همینه . این بازی رو رو یه سیستم قوی انجام بدین قول میدم بازی رو ول نمیکنین همچین جذبش میشید که نگو و نپرس ... در کل من الان تو این چند روزی که بازی رو انجام دادم باگی پیدا نکردم ولی تو سیستم های ضعیف هر جور باگی پیدا میشه که مشکل رو ضعف سیستم میدونم در نهایت بازی به عنوان یه بازی سال اولی بسیار راضی کننده هستش و مطمئنن سال بعد با رفع برخی مشکلات هوش و اضافه شدن لیگ های بیشتر و استادیومها و فیسهای بیشتر به نظرم فیفا رو سال بعد کنار بزنه .
    متاسفانه حرف شما نادرسته و تمامی کسانی که از بازی ایراد میگیرن سیستم ضعیف ندارند. چون من هم روی High بازی میکنم و سیستم متوسطی دارم که باهاش هر بازی جدیدی نصب کردم اجرا شده و در سطح متوسط به High فریم خوبی گرفتم.
    مشخصات لپ تاپ من:

CPU ualCore Intel Core i5-450M, 2666 MHz
    RAM: 4 GB
    Graphic: ATI Mobility Radeon HD 5730 1 GB
    Win 8.1 64 Bit
    Catalyst 13.4 WHQL
    اما من مشکل فریم ریت ندارم مشکل دیر اجرا شدن دستورات دارم مثل شوت زدن،تغییر اشاره گر بازیکن، حرکت دادن بازیکن و...
    قرار نیست بخاطر یه بازی سیستم همه ارتقا پیدا کنه. بلکه مشکل از بازی هست که فقط رنج سیستم های High-End رو هدف قرار داده. درسته که بازی های جدید گرافیک های بالا میخوان ولی انتظار ما از یه بازی فوتبال که همیشه سیستم متوسطی میخواسته اینه که این تغییرات ناگهانی رو زودتر از این ها انجام میداد تا الان شاهد این همه اعتراض نباشیم.
    Last edited by pcsoft; 30-09-2013 at 09:17.

2. 6 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی!
    شوت محکم پشت محوطه رو چجوری میزنید؟!
    نداره

4. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها من یه مشکل دیگه هم دارم که حسابی کلافه شدم ،وقتی سانتر میکنم و میخوام به صورت تک ضرب، ضربه سر یا شوت بزنم عمل نمیکنه و اکثر مواقع بازیکنم توپ رو استوپ میکنه و دروازه بان حریف میاد توپ رو جمع میکنه!!!
    میخواستم ببینم از دوستان این مشکل رو دارن؟!! اگه دارید چاره چیه؟!!

داره خودمونی میشه alexamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من با سیستمی قوی که دارم کاملا راحت دارم بازی رو روی اخرین تنظیمات بازی می‌کنم منم با حرف konami_pc
    موافقم هر چقدر تلاش کردم یه باگ پیدا کنم نتونستم .
    در ضمن بچه های پی اس باز و اقای konami_pc
    باید خیلی خوشحال باشید چون امسال تاپیک پر فن فیفا شده در واقع اینا دارن پی اس بازی میکنن که هی میان اینجا و نظر میدن وگرنه هی اینجا نمی اومدن .
    بازم تاکید میکنم تا الان هیچ باگی تو بازی ندیدم
    بچه های فیفاباز از اینکه هی میاید اینجا و نظر میدید حالا چه مثبت یا منفی فرقی نمیکنه بلکه باعث خوشحالی ما فن های پی اسه پس خوش اومدین به جمع ما پی اس بازا.
    در اخر میخوام بگم که کونامی ترکونده بازی حرف نداره خدایی همین پی اس چهارده فیفا رو میخوره حالا ببین سال بعد چه شود...

همین پیاس فیفا رو میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی جالبه شما به بازی با این گرافیک و بازی که شوت ها و کلا همه چی تو اون 1 ثانیه دیر عمل میکنه میگی فیفا رو میخوره ؟به بازی که میشه مستقیم کرنر گل کرد ؟به باز یکه از 10 سانترش 8 تاش گله؟به باز یکه ایستگاهیاش همه زو چارچوبن و راحت میشه گل کرد؟به بازی که توش نمیشهتک ضرب و سریع بازی کرد؟انگار بازیکنا یه وزنه بهشون وصله

من هنوز بازی نکردم 14 رو اما از تعریفای دوستان میدونم فیفا خیلی پیشرفت داشته البته مکن خودم پی اس هم بازی میکردم یه زمانی اما معتقدم فیفا کاملتره و هر کی نظری داره وقابل احترام.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان عزیز من تونستم یه فصل از مسترلیگ رو تموم کنم (با سیستم بالا و روی تنظیمات High) و میخوام یه نقد از بازی بنویسم.
    در ابتدا به این نکته اشاره کنم که من از سال 2002 دارم PES یا همون Winning Eleven سابق رو بازی میکنم چون هیچ وقت نتونستم با گیم پلی و ساختار بازی FIFA ارتباط برقرار کنم.(این رو گفتم که دوستان فکر نکنن چون ایراد زیاد میگیرم طرفدار بازی FIFA هستم).
    این بازی محاسن و معایبی داره که بدون هیچ تعصبی بصورت بند بند اشاره میکنم :
    محاسن :
    1) گرافیک بسیار تحسین برانگیز مخصوصا در نماهای نزدیک
    2) استادیوم ها بسیار زیبا و واقعی طراحی شده اند
    3) گیم پلی بازی پیشرفت چشمگیری نسبت به نسخه های قبل داشته ولی باز با ایده آل ها فاصله زیادی داره
    4) رو پاسهای عمقی بسیار خوب کار شده
    5) بازی بطور کلی سخت شده و نمیشه اون نتایج غیرواقعی نسخه های قبلی رو رقم زد
    6) قیافه بازیکنانی که ساخته شده اند بسیار زیبا هستند
    7) عکس العمل دروازه بانها بسیار عالی و چشم نواز شده اند
    8) اشتباهات داوری خیلی کمتر شده
    9) انیمیشنهای بازیکنان در زمانهای مختلف بازی مانند ضربات پنالتی و قهرمانی جالب شده اند
    10) جو استادیوم و هیاهو و تشویق تماشاگران نسبت به نسخه های قبل پیشرفت خوبی داشته

اینها محاسنی بودند که الان یادم بود و قابل ذکر بودند ،و اما معایب بازی که کم هم نیستند!
    معایب :
    1) هوش مصنوعی بسیار پایین دروازه بانها که در مواقع حساس واقعا زجرآور هستند
    2) دروازه بانها از زاویه های بسته مثل آب خوردن گل میخورن!
    3) در طول بازی کامپیوتر خیلی کم روی شما خطا میکنه که این مسئله یک مقدار از طبیعی بودن بازی کاسته (نهایت 2-3 خطا در طول بازی)
    4) تنوع گلهای رد و بدل شده خیلی پایینه (بیشتر گلها چه شما و چه کامپیوتر بصورت ریباند زده میشه!!!)
    5) در هنگام تک به تک شدن با دروازه بان ، مدافع حریف با سرعت بسیار بالایی بهتون میرسه!
    6) روی سختی Superstar قدرت تیمها معنایی نداره و تعادلی بین قدرت تیمها نیست! (من با منچستر یونایتد تو زمین خودم 3 گل از زسکا مسکو خوردم اما یوونتوس رو بدون دردسر تو زمینش 2-0 بردم!!!)
    7) استادیوم ها بسیار کم هستند (نبود استادیوم های اسپانیا جالب توجهه!)
    8) به جز چند بازیکن مطرح از هر تیم قیافه بقیه بازیکنان افتضاحه! (البته امیدواریم با پچ این مسئله حل بشه)
    9) قسمت مسترلیگ بازی بسیار ابتدایی طراحی شده! (فقط یه تیم رو ور میداری بازی میکنی و دیگه از امکانات جانبی سابق خبری نیست!)
    10) قرار دادن قیافه بصورت عکس که از جمله مزیت های چند نسخه قبل بود از این نسخه حذف شده
    11) بازیکنان به دستورات خیلی دیر عکس العمل نشون میدند که این مورد هم از جمله موارد اعصاب خردکن بازی هست! (در هنگام تک به تک از پشت محوطه شوت رو میکشی همینجوری میره تو بغل دروازه بان و شوت عمل نمیکنه)
    12) وقتی به بازیکنی پاس میدی بعضی مواقع بیخیال از کنار توپ رد میشه (انگار نه انگار که ما بهش پاس دادیم!!!)
    13) گل زدن از ضربه آزاد خیلی راحت شده و اگه قلقش دستتون بیاد 70% ضربه هاتون گل میشه
    14) در کل شوتهای پشت محوطه خیلی آروم میرن
    15) تنوع شادی پس از گل هم خیلی کمه!!!
    16) گزارشگر بی روح هم که همیشه جزو ایرادات Pes هست (البته در نسخه قبل با نصب پچ گزارشگر ترکیه بسیار لذت بردم)

اینا نکاتی بود که بعد یه فصل بازی تو Master League قابل اشاره بود دوستان. (اگه باز مواردی رو ببینم حتما اشاره خواهم کرد)
    در انتها هم بگم که اگه PES چند برابر این هم ایراد داشته باشه من هیچوقت ازش دل نمیکنم!
    Last edited by mahyar21; 30-09-2013 at 11:38.

8. 13 کاربر از mahyar21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پچ آخره بازی رو که (0.2) بدون DLC نصب کردم ولی هیچ تغیری مثله اضافه شدن تیم ها انجام نشد...دورتموند میخواستیم که نشد

هنوز هم توی صحنه های آهسته بازی فریم ریت پایین میاد

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

معایب :
    10) قرار دادن قیافه بصورت عکس که از جمله مزیت های چند نسخه قبل بود از این نسخه حذف شده
    در انتها هم بگم که اگه PES چند برابر این هم ایراد داشته باشه من هیچوقت ازش دل نمیکنم!
    دوست عزیز نقد بسیار خوب و منصفانه ای بود ولی مطمئن باشین که 90 درصد از معایبی که عنوان کردین با پچ های تکمیلی رفع میشه
    ولی خودم هم تعجب کردم که چرا قرار دادن عکس خودمون به جای بازیکن رو حذف کردن آخه من خودم در نسخه قبلی (Football Life) چندین بار با Real Madrid قهرمان و بهترین گلزن لالیگا شده بودم کریس هم از دست من میرفت یه تیم دیگه
    ضمنا جمله آخر شما جمله آخر منم هست

11. 2 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Silva's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرده ، پس این پچ پس ادیت چی شد؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

بازی رو امروز نصب کردم

خیلی ازش نا امید شدم به نظر من افت کرده انگار 25 تا آدمک ربختی توی یه بک گراند سبز این ور اون ور میدو ان

خیلی افت کرده

14. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

دوست عزیز نقد بسیار خوب و منصفانه ای بود ولی مطمئن باشین که 90 درصد از معایبی که عنوان کردین با پچ های تکمیلی رفع میشه
    ولی خودم هم تعجب کردم که چرا قرار دادن عکس خودمون به جای بازیکن رو حذف کردن آخه من خودم در نسخه قبلی (Football Life) چندین بار با Real Madrid قهرمان و بهترین گلزن لالیگا شده بودم کریس هم از دست من میرفت یه تیم دیگه
    ضمنا جمله آخر شما جمله آخر منم هست
    به هر حال بازی حتی اگرم با پچ نواقصش رفع شه بازم حقیقت اینکه بازی پر از باگ(منظور باگ گرافیکی نیست،گیم پلی بازی پر از باگ هست) هست عوض نمیکنه،مثل این میمونه یه شرکت بازی رو ناقص بده بیرون بعدش هی پچ و ... بده برای درست کردنش،خیلی ها نه وقت و نه حوصله و نه حجم دانلود کردن پچ هارو ندارن
    بازی هم یکم بازی کنین و دستتون بیاد میشه مثل نسخه قبل،بازی پر از گل
    مستر لیگ هم که تقریبا هیچ جذابیتی نداره،شده مثل یه لیگ معمولی فقط یه خرید و فروش داره و یه پیشرفت و پسرفت که معلوم نیست اصلا بر چه مبنایی هست!

16. این کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •