ممنون.الان من isp رو تعویض کنم .مشکلم حل میشه؟منظورم هم سرعت هم hec error?
ممنون.الان من isp رو تعویض کنم .مشکلم حل میشه؟منظورم هم سرعت هم hec error?
Last edited by vb.mohsen; 24-05-2014 at 12:27.
اگه میبینی پشتیبانی مشکلتو حل نمیکنه isp رو عوض کن خطت مشکل خاصی نداره
اگه میبینی پشتیبانی مشکلتو حل نمیکنه isp رو عوض کن خطت مشکل خاصی نداره
دوستان استفاده همزمان از اسپیلیتر و میکرو فیلتر برای مهار نویز تلفن بیسیم مفید هست یا نه فقط باید از یکیش استفده کرد؟
دوستان خط من وضعش چطوره؟
ظاهرا SNR خیلی قوی هست (110)
ولی Attenuation خیلی زیاده (115)
اکانت مخابرات 512 پنج گیگ شبانه رایگان
مودم WAG120N
قطعی محسوسی ندارم
![]()
مقادیر توی مودم سیسکو باید ضربدر 0.1 بشن. مثلا 110 میشه 11 مقدار snr خطت
دوستانی که مشکل منو"صفحه قبل هست" من رو دارند .من ریت خطم گفتم اوردن رو ۲ مگ درست شد.رو ۸ مگ بسته بودن که باعث hec error میشد .هم پاکت لاست داشتم هم از ترافیکم خود به خود کم میشد.که حل شد.
مشکل نویز خط من حل شد
بعد از حدود 2 ماه سرکار بودن امروز مشکلم حل شد
خیلی از سمت مخابرات پیگیری کردم هیچکدوم از پرسنل اداری و واحد mdf و 2020 و ریئس مخابرات و .... حالیشوووون نبووود!!!
حتی داشتم قید اینترنت مخابرات رو میزدم ولی با نویزی که خطم داشت از هر شرکتی سرویس میگرفتم همین بود داستان ! حتی رفتم یه خط جدید ثبت نام کردم گفتم شاید فرجی شد باخط جدید نویز نداشتم!
بالاخره شماره مسئول قطع و وصلی منظقه خودمون رو گیر آوردم تماس گرفتم باهاش گفتم یه خط جدید گرفتم مشکل خط قبلی هم گفتم براش گفت اصلا نیازی نبووود خط جدید بگیری همونو برات ردیفش میکنم
امروز صبح اومد گفت پستمون مشکل داره ولی تو همون پست گشت یه بوق خوب و سالم گیر آورد خطم رو جابجا کرد 5 دیقه هم طول نکشید رفتم مودم رو تست کردم دیدم نویزم از 6 اومده 25 !!!
منم آخرش 20 تومن شیتیل دادم دوباره کارم گیرش میفته
نتیجه اخلاقی اینکه اگه کار اداری داری که کارتو راه نمیندازن و حالیشون نمیشه چی میگی برو دم آبدارچی اداره رو ببین سه سوته ردیفش میکنه
![]()
مشکل نویز خط من حل شد
بعد از حدود 2 ماه سرکار بودن امروز مشکلم حل شد
خیلی از سمت مخابرات پیگیری کردم هیچکدوم از پرسنل اداری و واحد mdf و 2020 و ریئس مخابرات و .... حالیشوووون نبووود!!!
حتی داشتم قید اینترنت مخابرات رو میزدم ولی با نویزی که خطم داشت از هر شرکتی سرویس میگرفتم همین بود داستان ! حتی رفتم یه خط جدید ثبت نام کردم گفتم شاید فرجی شد باخط جدید نویز نداشتم!
بالاخره شماره مسئول قطع و وصلی منظقه خودمون رو گیر آوردم تماس گرفتم باهاش گفتم یه خط جدید گرفتم مشکل خط قبلی هم گفتم براش گفت اصلا نیازی نبووود خط جدید بگیری همونو برات ردیفش میکنم
امروز صبح اومد گفت پستمون مشکل داره ولی تو همون پست گشت یه بوق خوب و سالم گیر آورد خطم رو جابجا کرد 5 دیقه هم طول نکشید رفتم مودم رو تست کردم دیدم نویزم از 6 اومده 25 !!!
منم آخرش 20 تومن شیتیل دادم دوباره کارم گیرش میفته
نتیجه اخلاقی اینکه اگه کار اداری داری که کارتو راه نمیندازن و حالیشون نمیشه چی میگی برو دم آبدارچی اداره رو ببین سه سوته ردیفش میکنه
![]()
منظور از پست چیه؟
مسئول قطع وصل رو از آبدارچی پرسیدی کی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)