یه 2-3 تا پست دیگه هم می دادی قشنگ تو چشم بود سوالت!!!
اره عزیز همین طوره![]()
یه 2-3 تا پست دیگه هم می دادی قشنگ تو چشم بود سوالت!!!
اره عزیز همین طوره![]()
بابا پشت کار...بابا کاشففففف![]()
سلام
یه سوال: چرا اینقدر ظرفیت اس ام اس 810 کمه؟ مال من پر شده تا جایی که میتونستم پاک کردم اینایی که مونده واقعا دلم نمیاد پاک کنم.کلی خاطره س! چه جوری میشه زیادش کرد؟ یادمه یکی اینجا گفته بود هکش کرده و ظرفیت نامحدود شده.منم می خوام![]()
با عرض سلام خدمت دوستان
راستش ما هم 2 3 هفته اي ميشه كه به جمع دبليو 810 دار ها پيوستيم!!! تو اين مدت هم خداييش خيلي ازش راضي بودم
فقط چند روز پيش مشكلي پيش اومد كه مي خوام علتش رو از شما بپرسم: من گوشي رو از طريق كابل يو اس بي به كامپيوتر وصل كردم و حين ترانسفر ديتا آنتي ويروسم 2 تا ويروس روي كارت مموري گوشي پيدا كرد كه سريع ديلت كردم (اگه اشتباه نكنم اسم يكيشون هاست دات اگزه بود) خلاصه بعد از اينكه سيف ريموو كردم گوشي ديگه بالا نيومد! يعني وقتي كه گوشي رو روشن مي كردم آرم سوني اريكسون هم ميومد اما بعد از اون يه صفحه سفيد روشن و خاموش مي شد!!! درآوردن و جا زدن مجدد باتري هم فايده اي نداشت بالاخره دادم يكي از بچه ها بردش پاساژ علاالدين اونجا مثل اينكه بعد از دو سه بار فلش كردن درست شده بود و علت خرابي رو هم گفته بودند احتمالا ولتاژ بالا بهش رسيده!!!
حالا سوالم اينه كه آيا واقعا تشخيصشون درست بوده؟ اگه اينطور باشه كه كلا گوشي هميشه در معرض خطر خواهد بود..... ضمنا توصيه كرده بودند كه از مموري ريدر استفاده بشه اما در صورت ستفاده از برنامه هايي مثل پي سي سوئيت و غيره كه ديگه نميشه فقط با مموري ريدر كارمونو انجام بديم (نياز هست كه حتما خود گوشي وصل كامپيوتر بشه)
منتظر راهنمايي اساتيد هستم
ممنون
من نفهمیدم السیدی 25 تومنی بگیرم یا نه خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه
بچه ها لطفا کمکم کنی من بعد از انجام این عملیات(xs++ Far( هنگام روشن شدن با پیغام Insert The Simمواجه میشوم گوشی من سریال اصلی است کمکم کنید چه کار کنم ؟کککککککککککککککککککککممم ممممممککککککککککک
درست شد عجب صدایی پیدا کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by saegheh67; 23-04-2007 at 15:32.
امروز عصر ارتباط نوشته بود که مخابراط دیگه IMEI ثبت نمیکنه حتی واسه اونایی که قانونی وارد کشور میشن چون دیگه جا نداره واسه ثبت IMEI جدید و اگه بخواد افزایش ظرفیت بده چیزی حدود 12 میلیون دلار خرج داره که بعید هست حالا حالا ها این کارو بکنه..........
بعدشم میگن الان چون گوشی رجیستر شده کم شده قیمت change شده ها میره بالا...
بعضیام میگن مخابرات اونایی که رجیستر شده هستن رو هم از شبکه کم کم خارج میکنه...
خواستم بدونم اگه کسی واقعا اطلاعات درستی داره نظر شو بگه مام بدونیم چه خبره
این مشکل همه هست![]()
اون روش هم رو W810 جواب نمیده
تا اون جایی که من همه جا اصل و غیر اصل و گشتم هر دو مثل هم هستند
اصلی ها یه خورده بد جا میره ولی این دلیل منطقیی نیست فقط با تست کردن میشه فهمید
فقط تست کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)