دوستان راهی هست که بشه نور بازی رو کم کرد ؟
دوستان راهی هست که بشه نور بازی رو کم کرد ؟
اکثر بچه ها توی اجرای درست بازی موندن...بازیشون اجرا نمیشه یا مشکلات از قبیل بیرون پریدن از بازیو.... دارن شما الان تنها مشکلتون نور بازی هست؟؟؟؟
تو خود بازی فکر نمیکنم بشه چنین کاری کرد...فکر کنم بهترین راهش از خود ویندوزتون و تنظیمات کارت گرافیکتون میتونید نور را تغییر بدین!!!
من دو تا فیفا14 دارم یکیش مال شرکت new tech یکیشم مال شرکت تصویر گستر پاسارگاد کدومشونو نصب کنم بهتره؟
شک نکن فیفا 14 ی تصویر گستر پاسارگاد رو نصب کن . کلا یه چیز دیگه است . گیم پلی بهتری نسبت به بقیه فیفا 14 ها داره و تازه میشه انلاین هم بازی کرد . فکر میکنی این همه که از بازی انتقاد های بی جا میشه دلیلش چیه ؟ دلیلش اینه که هیچکدومشون فیفا 14 ی شرکت تصویر گستر پاسارگارد رو نصب نکردن .
اگه میخوای فیفا 14 واقعی رو تجربه کنی بازی مربوط به شرکت تصویر گستر پاسارگاد رو نصب کن . من تا همین چند روز پیش که فیفا 14 ارجینال رو بازی میکردم هیچ حسی بهم دست نمیداد . ولی از وقتی فیفا 14 شرکت تصویر گستر پاسارگاد رو نصب کردم اصلا زندگیم از این رو به اون رو شده و دیگه هیچ مشکلی توی زندگیم ندارم .
داداش این شرکت تصویرگسترپاسارگادکه میگی آپدیت 2.5 گیگی رو هم داخل خودش داره؟
Last edited by hamid ghh; 04-11-2013 at 18:02.
داداش زیاد جدی نگیر.... این دوستمون شوخی دارن
اون رو که واسه مزاح گفتم اما ...
کلا بازی کرک شده بدون اپدیت اجرا نمیشه و اگه اجرا شد که یعنی اپدیت رو داره اما اگه اجرا نشد لازم نیست 2.5 گیگ دانلود کنی . همون اپدیت با حجم 55 مگ اومده که اگه خواستی لینکش رو بهت میدم .
یه چیز پیدا کردم
کرک بدون اپدیت بهتر جواب میده!الان من هیچ مشکلی بدون اپدیتو با کرک ورژن3 ندارم عالی
دوستان من یه مشکلی دارم !!
بازی رو به هر شکلی که نصب میکنم ارور Not Responding لعنتی رو میگیرم !
کرک ورژن 4 رو کپی کردم نشد
آپدیت داخل خود دی وی دی رو نصب کردم و کرک رو هم کپی کردم نشد !
کرک 4 با آپدیت بازی رو هم نصب کردم باز هم نشد !
متاسفانه نمیدونم بازیش برای کدوم شرکته !! یه فایل آپدیت هم داخل دی وی دی دومش داره .
یه کمکی بکنید ممنون میشم
کلا قید این فیفا رو زدیم .ریلود هم فکر نکنم کلا کرکش کنه.
سوال 1: پس چرا این سایتا زدن منتظر کرک بهتر باشید؟
سوال 2 : آپدیت نقل و انتقالات فیفا 14 رو فیفا 13 نصب میشه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)