دوستان جواب نمیدن؟![]()
دوستان جواب نمیدن؟![]()
دما در حالت معمولی باید زیر ۶۰ باشه در حالت سنگین هم تا ۷۰-۸۰ ممکنه برسه
یه سر بزن Notebookcheck تخصصی بررسی کرده دما ها رو هم نوشته ! واسه هر لپ تاپی خواستی سرچ کن
مرسی از راهنماییتون
انجام دادم از کجا بفهمم اپدیت شده ؟ و اینکه تاثیرش رو چ جوری متوجه شم ؟
سوال خوبی پرسیدین.
الان اصلا درایور انویدیا نصب نیست؟
هر وقت نصب کردین یه همچین چیزی باید بیاد:
![]()
من متوجه نشدم ..فریمور باتری چ ربطی به انویدیا داره ؟؟ میشه بیشتر توضیح بدید لطفا ؟
و ی سوال دیگه دارم ... من روی صفحه نمایشم ی نقطه ریز ابی رنگ هستش از بینم نمیره ..خواستم بدونم مشکل خاصی هستش یا میشه کاریش کرد ؟ اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم
خوب اگه نصب کردین نصب شد لپ تاپ خاموش شد پس نصب شده .
تاثیرش هم فکر نکنم محسوس باشه . توی خود لنوو نوشته فریم ور قبلی یه مشکلی داشت موقعی که تو شارج بود بعضی وقتا به سرش می زد باتری شارج نمیشد یا شارج خالی می کرد . در مورد دما هم چیزی نگفته .
ــــــــــــــــــــــ
تو یه بازی چک کنین ببینین اون نقطه هست یا نیست ؟ و یا لپ تاپو خاموش می کنین بازم معلومه ؟ اگه هست بهتره ببرین گارانتی ( معمولا Dead Pixel)
سلام به دوستای گلم! حالتون خوفه؟؟ یه مشکلی پیش اومده: وقتی فریمور باتری رو نصب کردم ، یه ویزارد باز شد که توی مرحله ی شناسایی خطا داد :،There are no attached batteries that require a firmware update.من باید چیکار کنم؟
دوستانی که لپ تاپ سری جدید خریدن بایوس و باتری رو لازم نیست نصب کنن.اینا آخرین ورژن هستش.پیام هم میگه باتری شما نیازی به آپدیت نداره.
بچه ها شما ماوس لپ تاپ رو چیجوری غیر فعال میکنید ؟
من چند تا برنامه هم نصب کردم ولی کار نکردن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)